Çıktım canım, bi gzl de lafları döşedimBu kadar büyütülecek ne var siz karı kocasınız
görende elin adamıyla aşkımlı konuştunuz sanacak
en iyisi o gruptan çıkın.
Valla ne yobaz milletiz yA, sevgi gösterisi yapmak da suçİnsanlar neye takacaklarini sasirmis durumdalar
Bir arkadasimi da düğünde göz goze dans ettiler diye laf etmişlerdi
Kizin kendi düğünü kendi kocasi
Millet tuhaf
Whatsappta grup açıp, sohbet eden insanların böyle bir yobazlık yapması, çekememezlikten başka bir şey değil.İyi akşamlar arkadaşlar eşimin akrabaları whatsaap da bi grup kurmuşlar bana da davet yolladılar, neyse bende kabul ettim. Eşim burdan bana bir iki msj attı canım aşkım diye yazıştık, eşimin akrabalarının bu durum hoşuna gitmemiş canım, aşkımda ne varsa, eşimin annesini babasını aramışlar yazışmalarına dikkat etsinler diye, Şaş Şaş şaştım kaldım, babasıda eşimi aramış oğlum dikkat edin diye, eşimde baba bu bu laflar oldu dikkat edilecek nesi var diye, hayretlerdeyim ya
Valla ne yobaz milletiz yA, sevgi gösterisi yapmak da suç
esine de diyecektin sizli bizli mi konusacaktin:)İyi akşamlar arkadaşlar eşimin akrabaları whatsaap da bi grup kurmuşlar bana da davet yolladılar, neyse bende kabul ettim. Eşim burdan bana bir iki msj attı canım aşkım diye yazıştık, eşimin akrabalarının bu durum hoşuna gitmemiş canım, aşkımda ne varsa, eşimin annesini babasını aramışlar yazışmalarına dikkat etsinler diye, Şaş Şaş şaştım kaldım, babasıda eşimi aramış oğlum dikkat edin diye, eşimde baba bu bu laflar oldu dikkat edilecek nesi var diye, hayretlerdeyim ya
Ne guzel ozetlemissin diline saglik:))):)....zihniyet meselesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?