benim anladığım aşkım demelerine karışmışlar yani özel olarak grubun ortasında karı koca konuşmamışlar grup ortamında aşkım demeleri tuhaflarına gitmiş , öyle ise aşkım diyemezmi kocasına ya Ali rıza bey mi diyecek ne diycek : )Cekemiyolar demis bazilarida ya grupta yazi yazilinca herkese bildirim gidiyor cart cart acip millet onlarin askim canim muhabbetlerini mi okuyacak sanki ayri konusacak yer yok gibi millette gorsun diye ordan yaziyorlar sonra millet kiskanc oluyor yapmayin ya
kalpler falan da olsun : )Hahahahah öpücük emojisi de gonderın:))))
Bey demesine gerek yok bende kocama ailemin yaninda x bey demiyorum abartmayalim ama herkes boyle seylerden hoslanmayabilir biz esimle konusurken o laflar hosuma gidiyor hosumuza gidiyor ama baskasi yanimda viciklik yaparsa hoş bulmam ikide bir askim canim bitanem filan kiskancligimdan degil bizimde iletisisimiz bu sekilde ama ben rahatsiz oldugum icin kendimde insanlarin icinde dikkat ediyorum biz askimli canimli konusmuyoruz pek aile akraba yaninda biyerimiz eksilmiyor sevgimiz eksilmiyor :) tutup annemin babamin halamin vs iste konusunca kiskancaklarinida hic sanmiyorum ama ben hoslanmiyorum herkeste hoslanmak zorunda degil kari koca diyebenim anladığım aşkım demelerine karışmışlar yani özel olarak grubun ortasında karı koca konuşmamışlar grup ortamında aşkım demeleri tuhaflarına gitmiş , öyle ise aşkım diyemezmi kocasına ya Ali rıza bey mi diyecek ne diycek : )
Herkes öyle olmuyor işte benim face de bir çift var görmelisin , kendi aralarında yazdıkları aşklı mesşkli notları a kocacım süpriz yapmış diye paylaşıyor , kocası sanki karısı yanında değil yüzüne söleyemiyorda face de paylaşımın altına seni seviyorum karıcım yazıyor karısıda ona yazıyor kendileri yazıp kendileri beğeniyorlar : ) öyle tuhaf bir çift ne yaptıklarını biliyorum bi tek yatak odalarını çekip atmıyorlar bi o eksik : )Bey demesine gerek yok bende kocama ailemin yaninda x bey demiyorum abartmayalim ama herkes boyle seylerden hoslanmayabilir biz esimle konusurken o laflar hosuma gidiyor hosumuza gidiyor ama baskasi yanimda viciklik yaparsa hoş bulmam ikide bir askim canim bitanem filan kiskancligimdan degil bizimde iletisisimiz bu sekilde ama ben rahatsiz oldugum icin kendimde insanlarin icinde dikkat ediyorum biz askimli canimli konusmuyoruz pek aile akraba yaninda biyerimiz eksilmiyor sevgimiz eksilmiyor :)
Herkes öyle olmuyor işte benim face de bir çift var görmelisin , kendi aralarında yazdıkları aşklı mesşkli notları a kocacım süpriz yapmış diye paylaşıyor , kocası sanki karısı yanında değil yüzüne söleyemiyorda face de paylaşımın altına seni seviyorum karıcım yazıyor karısıda ona yazıyor kendileri yazıp kendileri beğeniyorlar : ) öyle tuhaf bir çift ne yaptıklarını biliyorum bi tek yatak odalarını çekip atmıyorlar bi o eksik : )
aynen öyle bende akrabam malesef bi hata ettim arkadaşlık isteğini kabul ettim ama silemediğim için gönderileri engelledim bazen arada bakıyorum hala aynı paylaşımlar devammı diye hala aynılar : ) mutluysa seviyosan özelinde sev yahu bu kadar göz önünde ne gerek var nazardan damı korkmuyorlar? bi arkadaş burda tez savunmuşta böyle davrananlar aslında içlerinde mutsuz olan kişilerdir diye , bende öyle düşünüyorum. gerçekten mutlu olan bi insan böyle davranmaz.Bence hoş degil face kullanmiyorum ama surekli gozumun onune gelse oyle seyler uyuz olurdum burdada safiir var albumlerine cok cikisan olmus oda herseyi yaymis ama onunki bi album gozunun onune zorla sokmuyor girip bakarsan gorursun girmessen gormessin ben girip baktim hosumada gitti ama onume zorla sunuluyorsa gozume sokuluyorsa bisekilde o hoş degil buda kiskanclik degil :)))
allaha şükür genel anlamıyla mutluyum, sizin tez de bana uymadıaynen öyle bende akrabam malesef bi hata ettim arkadaşlık isteğini kabul ettim ama silemediğim için gönderileri engelledim bazen arada bakıyorum hala aynı paylaşımlar devammı diye hala aynılar : ) mutluysa seviyosan özelinde sev yahu bu kadar göz önünde ne gerek var nazardan damı korkmuyorlar? bi arkadaş burda tez savunmuşta böyle davrananlar aslında içlerinde mutsuz olan kişilerdir diye , bende öyle düşünüyorum. gerçekten mutlu olan bi insan böyle davranmaz.
benim anladığım aşkım demelerine karışmışlar yani özel olarak grubun ortasında karı koca konuşmamışlar grup ortamında aşkım demeleri tuhaflarına gitmiş , öyle ise aşkım diyemezmi kocasına ya Ali rıza bey mi diyecek ne diycek : )
Tezi ben söylememiştim zaten bi ara böyle bir konu paylaşılmıştı bu arada siz üstünüze alınmışsınız ama ben aşkım deme olayında size hak veriyorum benim anlattığım çift daha bu olayın zirvesindelerdi her dakikalarını anlatıyorlardı onlardan bahsediyordum araya girdi pardon : )allaha şükür genel anlamıyla mutluyum, sizin tez de bana uymadı
allaha şükür genel anlamıyla mutluyum, sizin tez de bana uymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?