- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Benim başka yerlerde nickim Cherry Blossom ama bu sitede alamadığım için Blossom oldu. Ben kiraz çiçeğini çok severim, kokusuna görüntüsüne bayılıyorumKonudan bağımsız olarak neden sitede bu kadar çok ‘cherry blossom’ var? Bu nickin bir özelliği mi var ?
Eşinizin bu durumu tasvip ediyormuş gibi anlatması çok çirkin gerçekten. Nabız yoklamış gibi geldi bana.
Sonrasında söyledikleri ile birleştirince onaylamış gibi konuştuğunu düşündüm. Bilemiyorum tabi.Bana adam yadırgamış o yüzden söylemiş gibi geldi. Onayladığı bir şey olsa eşinden saklardı ya. Tabi bilemiyorum belki o kadar akıllı bir adam değildir
Ben bu nicki önceBenim başka yerlerde nickim Cherry Blossom ama bu sitede alamadığım için Blossom oldu. Ben kiraz çiçeğini çok severim, kokusuna görüntüsüne bayılıyorum
Okuduğunu anlama problemi olan arkadaşlar yorum yazmasa mı?
Adam iğrenç konuşuyor . Laflarını köpeğe atsak yemez
Bizim arkadaşlar da konu sahibini dertsiz ve tripli olmakla suçluyor
Ben çok eski bir üye değilim. Dediğim gibi başka sitelerde kullandığım nikimi burada kullanamadığım için bu şekilde seçtim dedim.Ben bu nicki önceMissCherryBlossom da görmüştüm. Kaç yıllık üyesiniz bilmiyorum, belki daha eskisiniz, affınıza sığınıyorum ama onun taklitleri gibi duruyorsunuz.
Selâmlar kızlar
Dün akşam yakın arkadaşlarımıza oturmaya gittik.oturmadan kalktık eve dönerken eşim gittiğimiz arkadaşının eşi annesindeyken masaja gittiğini söyledi. O kadar şaşırdım, eşi olan arkadaşıma da ayni zamanda o kadar üzüldüm ki. Masaj da sonu mutlu sonla bitenlerden... eşim o an gayet normal biseymiş gibi anlatti fikrini dahi soylemedi. Sabah oldu kahvaltıda dedim ki ben baya sinirlendim bu mevzuya onunla görüşmesen iyi olur saçma sapan mevzular konuşuyosunuz hoşuma gitmedi .O adamı da evime sokup aynı ortamda oturamam hic bisey olmamış gibi dedim. Ses vermedi.cevap versene dedim.baska konu açtı. Dedim sana bisey diyorum niye beni ciddiye almiyosun.
Dedi ki ; iste karı milleti böyle konusuyo konusuyo adamı evden soğutuyo sonra da adam disarda baska arayislara giriyo dedi. Şoka girdim kalktim sofradan yatak odasına gidip hüngür hüngür ağladım.aksam oldu ne bi özür ne bi kusura bakma ben öyle demek istedim hiç birşey yok.simdi de memleketten annemler gelicek eşim iste.suratim asık olmasın diye baya uğraşıcam sanırım.hazmedemiyorum
Bu işin patlaması büyük.olur boşanmaya bile.varabilir .offff........
Evli bir erkeğin mutlu sonlu masaja gitmesine normal diyen mi çıktı? çıktıysa ben kaçırmışım. Ama şu "eşin de gitmiştir, gitti, gidecek" diyenlere "Nerden biliyorsunuz gittiğini gideceğini masaj salonunda mı çalışıyorsunuz, size mi geldi?" diyeceğim olmayacak. Yahu insan bir yorum yazarken "acaba bir yuvanın yıkılmasına mı sebep olurum?" diye bir düşünür ya ne biçim bir yer burası?Konu sahibinin bunu sorun yapip triplenmesini neden tuhaf karsiladilar anlamadim onlarda masajda calisiyor muhtemelen bu kadar olaya norm baktiklarina gore. Bunda eşi evden sogutup uzaklastiracak olan kadin degil erkek bir kere. Mutlu sonlu masaja gitmek genel eve gitmektir acik ve net bu kadar ac doyumsuz erkeklere omrumuzu harciyoruz ne icin kim icin yaziklar olsun. Sizde sakin kalin esinizin bu duruma norm bakip bakmadigini yuz yuze konusun dusunca farkliliklari var belli ki ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?