Olayi normallestiren eşim

Çok doğru. Ama bir nokta da farklı düşünüyoruz. Konu sahibinin arkadaşı kocasını aldatsaydı eşi bir daha görüşmelerine izin verir miydi? Bu kafa yapısındaki adamlar asla izin vermez.

Izin alırsa verip vermeme gibi seçenekleri olur.
Ben kiminle arkadaşlık yapıp yapmayacağımı bacak kadar çocukken anneme babama sormamışım, yetişkin aklı basında kocaman kadın olduğumda da kimseye soracak değilim.

Benim hoşlanmadığım çevresi, arkadaşları varsa, temel konularda farklı düşünüyorsak benim verdiğim akilla mi adam yola gelecek?
Belki de uygun değilizdir, diye düşünürüm.

Ben kendime bekledigim saygıyı gösteririm.
Bu ne bana ne de karşımdaki insana bir lütuf değil. Olması gereken.

Gitmiştir demek iddialı bir yorum olabilir ama gidecek bir potansiyele sahip olduğu çok net bu adamın. Yahu görmüyor musunuz, resmen bu fiili aklıyor kadın dırdırı bilmemne diye. Hani hak ediyorlara bağlıyor. Eee böyle bir adamda potansiyel yok da bende mi var Allah aşkına?

Valla kimde var kimde yok onu ben bilemem. Bilip bilmeden de yorum yapamam adam karşımızda değil ki soralım sen "kadın dırdır yaparsa erkek mutlu masaja gider çok normal, sen de dırdır yap ben de giderim" mi demek istedin diye.

Bana göre bu sözler görünen köy - kılavuz ilişkisi kapsamında çok net. Neyse iyi forumlar.

Peki size bir şey sormak istiyorum. Sizin eşini aldatmış bir arkadaşınız olsa kocanız onunla görüşmenize sessiz kalır mı?

Ya herkese aynı şeyi yazıp durmuşsunuz.
Ne kadar basit bir düşünce yapısıdır bu.

Evet benim esim kocasını aldatmış bir arkadaşımla görüştüğümü biliyor.

Ve inanmayacaksınız ama beni Gerizekalı yerine koymadığı için, benim böyle bir şeyden kötü etkilenecegime dair bir korkusu yok.

Bana güvendiği için arkadaşımın beni daha sola cekemeyecegini de bilir.

Hatta bu arkadaşım için ne der biliyor musunuz?
Yalniz bırakma, daha büyük bir hata yapmasın.
Bunu söyleyerek aldatmasını mi onaylamış olur? Hayır.

Hatalar insanlar için, düşene bir tekme vurmak yerine, kalkmak istediğinde tutunacak eli olsun diye düşünür.

Eğer eşiniz sizin bir arkadaşınız kocasını aldattı diye sizin de ona uyacak/ozenecek/etkilenecek kadar zayıf karakterli olduğunuzu düşünüyor, yada evliliğinize güvenmiyorsa, bence bazı şeyleri tekrar gozden gecirin.

Kesinlikle katılıyorum. Ama bu memlekette ki kadınların çoğu kocasından izin alıyor. Konu sahibinin de bu şekilde davranacağını düşündüğüm için yazdım. Mesela bu zihniyette ki adam büyük olay çıkarır ve maalesef eşinin de buna karşı koyamayacağını düşünüyorum. Yoksa sizin mesajlarınızı çok beğenirim ve evliliğe bakış açımız aynı.

Kimseyi zorla.tutamayiz diyo.bos yapiyo
Eşinin geri vitesi olmayan bir adam damarına basıldığında anladığım kadarıyla. Damarına derken inadına gittin o an rest ediyor bu kelimelerle. Ne desen boş. Ya konuyu uzatma kapat gitsin. Elbette bu lafları ödetirsin ona yada al karşına sen Ne demeye çalışıyorsun diye konuş.

Aslında sizinle aynı görüşlere sahibiz. Ama ben forumda kocasıyla eşit şartlara sahip çok az kadın gördüğüm için bunu örnek verdim. Kendi problem yaratır o nedenle empati yapsın diye söylüyorum. Olay benim evliliğim veya evliliğe bakış açım değil yani.

Benim de eşini aldatan arkadaşım oldu. Görüştüm de aynı sizin gibi. Aynı şekilde eşimin olsa da karışmam. Sizi severim çünkü yazdıklarınızdan dolayı hep yakın hissettim kendime

Böyle biseyi söyleme cesaretini nasil buluyo esiniz hüngür hüngür ağlamak nedir ayrica bunun şakası bile yapılmaz esiniz resmen yol yapmis kendine

Mutlu sonla biten masaj nedir ya? Aldatmış işte adam. Eşiniz bunu idrak edememiş mi? Normal bir şeyse ben de gideyim o masajlara deyin bakalım, şakasını bile kaldırabileceğini sanmıyorum.
Valla ben de çevremde ahlaksız insan istemem, eşimin böyle bir arkadaşı olsa, kendisine saygım azalır. Görüşme demem ama ahlaksız bir adamla niye görüştüğüne göre saygım değişebilir.
Karı milleti diye cümle kurabilen erkek, insan değil de bir salatalık cinsi olabilir ancak. Edepsizliğe bak. Yarın bir gün aldatsa, suçu size mi yükleyecekmiş, sen beni dışarı ittin diye? Kendine ait bir ahlakı, değer yargıları, iradesi yok yani o zaman? Ağır saçmalamış. Umarım anlık bir saçmalıktır ve hatasının farkına varır ama zihniyeti genel olarak buysa, gayet kokuşmuş bir zihniyet. Ne yaparsınız bilemem.

Eşinizin neden tepkisiz kaldığını öğrenin içiniz rahatlasın. Belkide sizin ona güvenmemenize kızmıştır. Çoğu erkekler yaptığı için öğrendiğinizde sizden gelen tepkiye kızmıştır belkide. Eşiniz haklı demiyorum. Dışardan alakanız olmayan şahizin yaptığı birşey için sizin kalbiniz kırılması aranızın açılması Sinir etmiştir. Sizi sakinleştirmek için farklı bakış açısı kullanmak istedim. Kafanızda büyütüp olan olaydan çıkıp varsayımlara kapılmayın diye.

Sanki eşiniz de gitme planları kuruyor gibime geldi.Bi arada sonlu mutlu bitenler ne demek masaj sonuçta ne oluyor ki sonda.

Yuva yıkmak gibi düşünce neden olsun? Herkes kendi düşüncelerini ve olabilecek ihtimalleri yazıyor.

Yuva yıkmak gibi düşünce neden olsun? Herkes kendi düşüncelerini ve olabilecek ihtimalleri yazıyor.
Sözüm size değil, burada gitti gidecek yazan herkese. Sizler düşüncelerinizi yazarken olabileceklere ihtimal veriyormusunuz? Siz şahit olmadığınız bir olaya ve tanımadığınız dinlemediğiniz bir insan hakkında nasıl böyle bir yargıya varıyorsunuz? Mahkemede hakim yapmaz sizin bu yaptığınızı. Eğer bir insanın günahını aldıysanız o günah sizin. Konu sahibinden de ses çıkmıyor kimbilir ne kadar morali bozuldu. Eğer bu yorumlarınız yüzünden bir yuva yıkılırsa onun da günahı sizin.

Hosuna gitmis seninkinin belliki bi tane agzina patlatsaydin ya neye ugradigini sasirsaydi evli erkeklerin bole azmasi beni cildirtiyo lan gul gibi kariniz var bok mu var disarda bizde gidelim o zaman bolendeyincede erkeklik damarĺari kabariyolar sizin ben erkekliginize.

Sözüm burada gitti gidecek yazan herkese. Sizler düşüncelerinizi yazarken olabileceklere ihtimal veriyormusunuz? Siz şahit olmadığınız bir olaya ve tanımadığınız dinlemediğiniz bir insan hakkında nasıl böyle bir yargıya varıyorsunuz? Mahkemede hakim yapmaz sizin bu yaptığınızı. Eğer bir insanın günahını aldıysanız o günah sizin. Konu sahibinden de ses çıkmıyor kimbilir ne kadar morali bozuldu. Eğer bu yorumlarınız yüzünden bir yuva yıkılırsa onun da günahı sizin.

SÖZÜM BURADA GİTTİ GİDECEK YAZAN HERKESE. SİZLER DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARKEN OLABİLECEKLERE İHTİMAL VERİYOR MUSUNUZ? SİZ ŞAHİT OLMADIĞINIZ BİR OLAYA VE TANIMADIĞINIZ DİNLEMEDİĞİNİZ BİR İNSAN HAKKINDA NASIL BÖYLE BİR YARGIYA VARIYORSUNUZ? MAHKEMEDE HAKİM YAPMAZ SİZİN BU YAPTIĞINIZI. EĞER BİR İNSANIN GÜNAHINI ALDIYSANIZ O GÜNAH SİZİN. KONU SAHİBİNDEN DE SES ÇIKMIYOR KİMBİLİR NE KADAR MORALİ BOZULDU. EĞER BU YORUMLARINIZ YÜZÜNDEN BİR YUVA YIKILIRSA ONUN DA GÜNAHI SİZİN!

Ailece görüşüyorsunuz oturmaya gidiyorsunuz, adam kocanıza arkadasiniz evde yokken başkasıyla yaptığı seksi anlatıyor, kocanızda normal sohbet gibi bunu size anlatıyor. Ahlâk kalmamış artik millette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…