Olaylar Olaylar

Kız rahat, neden rahat olmasın. Sevgilisiyle istediğini yaşar. En azından yüzünü görmüş

Çayımı püskürttüm

Bazı erkeklerde böyle aldatma hastalığı vardır yanındaki kadın ne kadar kültürlü güzel mükemmel biri bile olsa kendini eksik gördükleri için aldatma gereği duyarlar güya ego tatmin ederler. Yani siz sadece bir araçsınız

Nisanlisiyla fiziksel cinsellik seninle de sanalını yasamis umutsuz.Iki zevkten de mahrum kalmak istememis o yuzden idare edeyim demis cocuk iste ikinizi de...Neyini anlamadin bu kadar?

Hic kafan karışmasın canim aramada artik ayni evde kaldığı kiz sen de olabilirdin neden yaparlar bilmiyorum ama yapıyorlar iste bir çoğumuzun basina gelmiştir belki de farketmedik bile ama sen anlamışsın

Amaç aramaya gerek var mı? Heyecan aramış, başkalarıyla da görüşmek istemiş. Çünkü doyumsuz, gözü dışarıda, hayatındaki tek kadınla yetinemeyen bi şerefsiz.

Konu çok saçma değil mi ?
Kızla aynı evdeyken görüntülü konuşuyor yan odada, misafir var diyor karşı taraf.
Peki aynı evde yaşadığı kız karşı tarafın sesini duymadı mı hiç ? Hadi kulaklık takılı desek, eee bu çocuk kulaklığı ağzına takmadı ya, kız gelip kiminle konuşuyorsun diye hiç sormadı mı ?
Hadi serbest ilişki stilleri var desek o da tutmuyor çünkü kız ulaşıp hesap soruyor kimsin ? diye.
Bu konu bana nedense hiç inandırıcı gelmedi, cıkss olmamış bu sıradaki gelsin umutsuz..

Sizin anlattığınızdan anladığım çocuk flörtleşmeyi seviyor kızı cinsellik için sizi flört için tutuyor olabilir. Tabi üçüncü bir kişinin olmadığından emin olamazsın da çünkü adam bunu açık açık sevgilisinin yanında bile rahatlıkla yapabiliyorsa düşün gerisini. Bence sen beni sevdiği için sevgilisi varken bile konuştu hayalinden vazgeçip adamın nasıl bir karakterde olduğunu düşünmen ve o adamdan arkana bakmadan uzaklaşman gerekir yoksa yarın öbür gün sevgilisi gibi gururunu hiçe sayıp başka bir kadınla uğraşmak zorunda kalacaksın.

Vaktiyle kpss kursuna giderken kurstaki Bi çocuk bana aynı haltı yaptı, kız aradı kimsin sen sözlüsüyüm ben dedi, arama dökümü çıkarmış. Bi numara daha var o da senin mi dedi. Yok o da başka bir arkadaş dershaneden demiştim. Çocuğa hesap sormak istediğimde üçünüzün de Allah belasını versin, hayatımı mahvettiniz demişti. Neyse hatırlayıp kendisini boşluğa Bi küfür daha salladım sayende

Yalnız anlamadığım bir şey var;1,5 sene yazıştığınız söyleniyor. En son başkasıyla olan yakınlaşmanızı hatırlıyorum, bakirelik falan-ki bir sene olmamıştır o konunuzu anlatalı-Onunla takılırken mi yazıştınız?

Ben şaşırmanı anlamıyorum. Önceki konunda seni yedekte tuttuğunu bizler bile buradan görüp söylemiştik. Sonu böyle biteceği zaten belliydi.

Onu bırakıp seninle mi devam edeyim deme fırsatını bu adama nasıl verirsin
Dahası böylesinin adına konu bile açılmaz.
Bi güzel keklendim deyip yoluna bak ne irdeliyorsun...al dersini geç

Tabi harem kurmuş adam hayatını mavfetmissiniz

Onu bırakıp seninle mi devam edeyim deme fırsatını bu adama nasıl verirsin
Dahası böylesinin adına konu bile açılmaz.
Bi güzel keklendim deyip yoluna bak ne irdeliyorsun...al dersini geç
Ders kimin umurunda, yüzük lazım.

Saçmalamayın tabi ki hepiniz bir olup adamın hayatını mahvetmişsiniz, tezgahı kurmuş geçinip gidiyordu negzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…