Olaylar Olaylar

Saçmalamayın tabi ki hepiniz bir olup adamın hayatını mahvetmişsiniz, tezgahı kurmuş geçinip gidiyordu negzel.
hesap ettim 13 sene geçmiş, çoluğa çocuğa karışmışım, salak yerine konmayı hala hazmedememişim. Arkadaşsa amacı ne diyor, pes

Böyle saftirik gibi olamazz ya şaşırdım demesi garip. Bile bile bu ilişkiye girdi. Adam diğerini bırakıp bunu seçse hayır demez. Öyle bir yokluk içinde.
Adam mutsuzmuş o rahat kadınla, aldatıp duruyormuş o yüzden, yazık.. Umutsuz alacak endorfin manyağı yapcak adamı, hiç mutsuz olmayacak hiç aldatmayacak

Tipik erkek kafası. Bir kişinin ilgisiyle yetinemeyen maymun iştahlı işte.. üzerine düşünme bile bas engeli geç

Amacı neydi diye sorarken duymak istediğin seni seviyor o kızla takılıyor değildir inşallah. Gerçekten iflah olmaz ş*refsiz biri. Amaç yok sıkıldıkça heyecan arıyor. Büyük ihtimalle konuşmadığınız süre de kızla arasının iyi olduğu zamanlar. Size kusura bakmayın diyecek yere hakaret eden bir mahluk. Siz bir de kalkıp hala iki güzel bir şey yazsın diye sana inanmıştım filan demişsin.z....Tek iyi yanı iyi ki kıza herşeyi anlatmışsınız da azıcık aklı varsa bırakır onu.

Adam size çok aşık ama kadına da aşık Bence hanginiz paçasına yapışır benim olacaksın derse onla evlenir
Bence kadına aşık değil, kadını bırakırsa şikayet edeceğinden korkuyor o yüzden umutsuza gelemiyor. Her şeyi mahvettin demesinden belli değil mi?

Bence kadına aşık değil, kadını bırakırsa şikayet edeceğinden korkuyor o yüzden umutsuza gelemiyor. Her şeyi mahvettin demesinden belli değil mi?
Ben bunu nasıl düşünemedim Belkide adamın çok edepsiz resimleri vardır bu kızda benimle evlenmez umutsuza gidersen seni rezil ederim demiştir
Çok üzüldüm şuan aşıklar kavuşamayacak

Ben bunu nasıl düşünemedim Belkide adamın çok edepsiz resimleri vardır bu kızda benimle evlenmez umutsuza gidersen seni rezil ederim demiştir
Ne fotoğraf i olabilir ki

Aaa onu soylemeyi unuttum cocugun bende nü fotosu var bir ara atmisti yüzü falan hersey ortada

Ters tepmiş ama ya, adam sevgilisi ile evlenecek şimdi Umutsuz'un yüzünden, püh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…