- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hangi mesajlari o sebeple attim soyleseneO mesajları falan sevgilisi bıraksın da adam bana kalsın diye göndermediysen ben de bir şey bilmiyorum.
Hala niye ayrılmadılar, adam bana dönmedi diye üzülüyorsundur kesin.
Böyle bir adam sana dönse kabul edecek tipte de birisin zaten.
Dalga gecmeyi bi kenara birakacak misiniz artikUmutsuz geç kaldı desene.
Hani adamı ifşalamışsın ya. Diyorum ki niyet kız kardeşlik, kadına aldatıldığını haber vermek değil. Basbayağı adam ayrılsın diye yapmışsın.Hangi mesajlari o sebeple attim soylesene
çocuğun amacı şefersizliktiMerhaba canimlar,
Basima buda mi gelecekti dedigim bir konuyla sizlerleyim
Ben bu olayin icinden cikamadim cozemedim de umarim siz beni aydinlatirsiniz
Şimdi benim 1 buçuk yıl önce tanıştığım biri vardı.
Şehir dışında yaşıyor hiç yüz yüze görüşmedik
Tanıştıktan sonra ara ara konuştuk ve kopukluk oluşmuştu bir şekilde
2 bucuk ay öncesinde de tekrar konuşmaya başladık
Ama bu sefer kararli bir şekilde başladık, madem kopamadık yıl oldu o zaman bir karara varalım diyerekten.
Yani sabah aksam surekli konusuyorduk görüntülü telefonda mesajda gorusme planlari yapiyorduk ve herseyi konusuyorduk akliniza be gelirse en izel bile surekli gorusmeyi cok istiyorduk.
Gel gelelim geçen gün bana bir telefon geldi. Arayan bir kadindi. Sen bu kisiyi nerden taniyorsun biz 1 bucuk yildir sevgiliyiz nisanlanacagiz gecen gun onun telefonunda mesajini gördüm o da yalanlar soyleyip konuyu kapatti ama benim icim icimi yedi aradim dedi. Bende kiza herseyi anlattim cocukla konusmalarimizin hepsini gonderdim. Cocuk cok sinirlendi tabi bana hakaretler yagdirdi bende ona tabi Kizla uzun uzun konustuk. Kizla o ayni sehirde surekli birlikteler. Hatta kiz onun evinde kalirken bile benimle görüntülü konusuyordu. Benimle mesajlasiyordu bana evde misafir var diyodu cocuk megersem kiz bunda kaliyormus.
Ben bu isin icinden cikamadim
Kizla surekli birlikteler herseyi yasiyorlar cinsellik dahil iken neden benimle surekli konustu. Yani benden cinsellik olarak bi beklentisi olsa desem ayri sehirlerdeyiz hic gorusmedik bile ama surekli devamli konustuk.
Sorum su dibinde herseyi yasadigi sevgilisi varken neden benimle bu kadar konustu devam etti gorusmek istedi.
Bu olaylar yasandiktan sonra ben ona mesaj attim ben senin samimiyetine inanmistim vs diye o da diyo ki onu birakip seninle mi devam edeyim acik konussana herseyi mahfettin mesajlari ifsalamasan boyle olmazdi gibi kafa karistirici seyler soyledi
Yani benim kafam soru isaretleriyle dolu.
Cocugun amaci neydi lutfen aydinlatin
Bence çocuk aslında sana aşık ama sırf cinsellik için o kızla birlikte.Merhaba canimlar,
Basima buda mi gelecekti dedigim bir konuyla sizlerleyim
Ben bu olayin icinden cikamadim cozemedim de umarim siz beni aydinlatirsiniz
Şimdi benim 1 buçuk yıl önce tanıştığım biri vardı.
Şehir dışında yaşıyor hiç yüz yüze görüşmedik
Tanıştıktan sonra ara ara konuştuk ve kopukluk oluşmuştu bir şekilde
2 bucuk ay öncesinde de tekrar konuşmaya başladık
Ama bu sefer kararli bir şekilde başladık, madem kopamadık yıl oldu o zaman bir karara varalım diyerekten.
Yani sabah aksam surekli konusuyorduk görüntülü telefonda mesajda gorusme planlari yapiyorduk ve herseyi konusuyorduk akliniza be gelirse en izel bile surekli gorusmeyi cok istiyorduk.
Gel gelelim geçen gün bana bir telefon geldi. Arayan bir kadindi. Sen bu kisiyi nerden taniyorsun biz 1 bucuk yildir sevgiliyiz nisanlanacagiz gecen gun onun telefonunda mesajini gördüm o da yalanlar soyleyip konuyu kapatti ama benim icim icimi yedi aradim dedi. Bende kiza herseyi anlattim cocukla konusmalarimizin hepsini gonderdim. Cocuk cok sinirlendi tabi bana hakaretler yagdirdi bende ona tabi Kizla uzun uzun konustuk. Kizla o ayni sehirde surekli birlikteler. Hatta kiz onun evinde kalirken bile benimle görüntülü konusuyordu. Benimle mesajlasiyordu bana evde misafir var diyodu cocuk megersem kiz bunda kaliyormus.
Ben bu isin icinden cikamadim
Kizla surekli birlikteler herseyi yasiyorlar cinsellik dahil iken neden benimle surekli konustu. Yani benden cinsellik olarak bi beklentisi olsa desem ayri sehirlerdeyiz hic gorusmedik bile ama surekli devamli konustuk.
Sorum su dibinde herseyi yasadigi sevgilisi varken neden benimle bu kadar konustu devam etti gorusmek istedi.
Bu olaylar yasandiktan sonra ben ona mesaj attim ben senin samimiyetine inanmistim vs diye o da diyo ki onu birakip seninle mi devam edeyim acik konussana herseyi mahfettin mesajlari ifsalamasan boyle olmazdi gibi kafa karistirici seyler soyledi
Yani benim kafam soru isaretleriyle dolu.
Cocugun amaci neydi lutfen aydinlatin
Yooo çok ciddiyiz. Hiç bu kadar ciddi olmamıştık.Dalga gecmeyi bi kenara birakacak misiniz artik
Olmaz mı sonuçta hiç görmediği hep hasretini duyduğu derin bir bağ varBenimle ilgili bir duygusal bag var miydi peki onda
Herkesin başına gelmiş neredeyse biz duygularımızla yaklaşıyoruz erkekler ... ile onlar için çok önemli değilşey mi dememizi bekliyorsunuz nişanlısıyla eğlendi sizinle evlenmek istiyor
dünyanın en seksi kadınları bile aldatılıyor kendinizde ekstra bir eksiklik ya da özellik aramayın. heyecan seviyor çoğu içeride nişanlısı varken sizinle konuşmak heyecan yaratmıştır bu kadar basit.
şu konuyu nişanlısı açsa anlarım ama ikinci bir kadın olarak üzerine düşmemeniz gerekir. ben olsam sinirlenir her yerden engellerdim. kullanılmış hissederdim ve şükrederdim en önemlisi. allah muhafaza ya daha ileri gitseydi. Kim bilir kaç kişiyle böyle takılıyordu.
aynısı başıma geldi. eski kocamda ben içerde uyurken salonda kadınlarla görüntülü konuşup, chat sitelerinde bi taraflarını sergiliyordu.
allah uzak tutsun bu gibi mendeburlardan.
evet. rahat batıyor bunlara. hadi diyorum kafa yapılarımız aynı değil. tolere ediyordum bazı şeyler ama bitti bi süre sonra bende bencillik başladı kendimi düşündüm iyi ki düşünmüşüm şu an ki eşimin alakası yok. aaa diyorum erkekler aslında hepsi aynı değilmişHerkesin başına gelmiş neredeyse biz duygularımızla yaklaşıyoruz erkekler ... ile onlar için çok önemli değil
Ulan haykırdım.
Tamamda amac neydi
Sevgilisi zaten anlattigina gore rahat bi kiz herseyi yasamislar tatillere falan gitmisler hediyeler almis
Ama benden hic bi beklentisi yokken neden surekli konusmayi sürdürdü kafasina estikce falanda degil devamli konustuk o yuzden de hic suphe uyandirmamisti bende baska biri olacagina dair
N alaka sevgilisiyle herkes tatile gidebilir hangi çağda yaşıyoruzSenden beklentisi evinin kadını, çocuklarının anası olmandı.
Sevgilisiyle tatile giden rahat bir kızla evlenecek değildi ya.
Ama çocuğu ifşalayıp mahvettin her şeyi.
N alaka sevgilisiyle herkes tatile gidebilir hangi çağda yaşıyoruz
Sevgilim hariç birileri daha beni beğensin egomu tatmin etsin, beni önemli biri sansın yazışması.
Gelcem deyip gelmeyen abi buDuymayı beklediğin o seni en saf duygularla sevmiş aşık olmuş. Yanında beraber yaşadığı bir kız varken bile senden kopamamış nasıl muhteşem biriysen seninle yazışmış ise eğer çok beklersinvakit geçirmiş alt tarafı. Sevgilim hariç birileri daha beni beğensin egomu tatmin etsin, beni önemli biri sansın yazışması. Senden başka da yürüdükleri de vardır hatta
Allah akil fikir versin yaa...Gelcem deyip gelmeyen abi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?