Olaylar Olaylar

Hangi mesajlari o sebeple attim soylesene

Yedek almaya çalışmış
Ya da öylesine konuşmuş
Bence yüzünü bile görmediğin bir araya gelip konuşmadığın kişilere güvenme

çocuğun amacı şefersizlikti
sizinle gönül eğlendirmekti derdi diğer ilişkisine ifşalayınca herşeyi çuvalladı adi
o kızla ciddi olup sizle de fingirdiyormuş maalesef

Bence çocuk aslında sana aşık ama sırf cinsellik için o kızla birlikte.

şey mi dememizi bekliyorsunuz nişanlısıyla eğlendi sizinle evlenmek istiyor

dünyanın en seksi kadınları bile aldatılıyor kendinizde ekstra bir eksiklik ya da özellik aramayın. heyecan seviyor çoğu içeride nişanlısı varken sizinle konuşmak heyecan yaratmıştır bu kadar basit.

şu konuyu nişanlısı açsa anlarım ama ikinci bir kadın olarak üzerine düşmemeniz gerekir. ben olsam sinirlenir her yerden engellerdim. kullanılmış hissederdim ve şükrederdim en önemlisi. allah muhafaza ya daha ileri gitseydi. Kim bilir kaç kişiyle böyle takılıyordu.

aynısı başıma geldi. eski kocamda ben içerde uyurken salonda kadınlarla görüntülü konuşup, chat sitelerinde bi taraflarını sergiliyordu.

allah uzak tutsun bu gibi mendeburlardan.

Herkesin başına gelmiş neredeyse biz duygularımızla yaklaşıyoruz erkekler ... ile onlar için çok önemli değil

Herkesin başına gelmiş neredeyse biz duygularımızla yaklaşıyoruz erkekler ... ile onlar için çok önemli değil
evet. rahat batıyor bunlara. hadi diyorum kafa yapılarımız aynı değil. tolere ediyordum bazı şeyler ama bitti bi süre sonra bende bencillik başladı kendimi düşündüm iyi ki düşünmüşüm şu an ki eşimin alakası yok. aaa diyorum erkekler aslında hepsi aynı değilmiş çok şükür.

Duymayı beklediğin o seni en saf duygularla sevmiş aşık olmuş. Yanında beraber yaşadığı bir kız varken bile senden kopamamış nasıl muhteşem biriysen seninle yazışmış ise eğer çok beklersin vakit geçirmiş alt tarafı. Sevgilim hariç birileri daha beni beğensin egomu tatmin etsin, beni önemli biri sansın yazışması. Senden başka da yürüdükleri de vardır hatta

Senden beklentisi evinin kadını, çocuklarının anası olmandı.
Sevgilisiyle tatile giden rahat bir kızla evlenecek değildi ya.
Ama çocuğu ifşalayıp mahvettin her şeyi.

Senden beklentisi evinin kadını, çocuklarının anası olmandı.
Sevgilisiyle tatile giden rahat bir kızla evlenecek değildi ya.
Ama çocuğu ifşalayıp mahvettin her şeyi.
N alaka sevgilisiyle herkes tatile gidebilir hangi çağda yaşıyoruz

neden diye sorup kafa patlatmaya hiç gerek olmadığını geç de olsa anladım. bazı şeylerin nedeni yoktur tamamen tercih ve karakter meselesidir. böyle yaptı çünkü bunu yapmayı tercih etti demek en güzeli.

Sevgilim hariç birileri daha beni beğensin egomu tatmin etsin, beni önemli biri sansın yazışması.

Bunun için uzaklaştırma kararı almak zorunda kalmadan hayatından çıkarabileceği birini seçseymiş keşke.
Şimdi senelerce aralarında bitmek tükenmez bir aşk var sanacak bu kız.

Gelcem deyip gelmeyen abi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…