- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.271
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Adam aslında bana aşıkAdam size çok aşık ama kadına da aşık Bence hanginiz paçasına yapışır benim olacaksın derse onla evlenir
Bu dediği gerçek olabilir diye düşünüyorumSevgilisine de bir suru yalanlar soylemis yok ben uzak durdukca o yazdi etti yalvardi bilmem ne diye
İsin icinden cikamiyorum iste
Madem ciddiler benle neden konustu
Çünkü umutsuz temiz ve masum . Umutsuza dokunamazdi o kız rahat tatile fln gitmişBence çocuk aslında sana aşık ama sırf cinsellik için o kızla birlikte.
Tamamda amac neydi
Sevgilisi zaten anlattigina gore rahat bi kiz herseyi yasamislar tatillere falan gitmisler hediyeler almis
Ama benden hic bi beklentisi yokken neden surekli konusmayi sürdürdü kafasina estikce falanda degil devamli konustuk o yuzden de hic suphe uyandirmamisti bende baska biri olacagina dair
Ben bu olaydan hic birsey anlamadimÇünkü umutsuz temiz ve masum . Umutsuza dokunamazdi o kız rahat tatile fln gitmiş
Hayir ya aksine sevgili gibi konustuk iste devamliBu dediği gerçek olabilir diye düşünüyorum
Ben birgun erkek için kavga eden iki kadin gördüm sokakta adam da tekini itiyordu ben de zamanında kavga ettim cok gereksizdi simdi o ana gittim umursamaz olmam kendime odaklanmam adami beklememek lazımdı o kim k..pekte onun için ruh sağlığımı bozup egosunu tavan yaptım bu adam ne ki cok mu zengin cok mu yakışıklı sen kendi kendine aşık oldun iyi zamanlardı ama bittiBen bu olaydan hic birsey anlamadim
Son konusmamizda mesaj atip hesap sordum
Bana devamli su soruyu sordu
Napalim simdi ondan ayrilip seninle mi devam edelim
İçten içe umduğun bu aslında, değil mi? Ondan ayrılsın senle olsun.Ben bu olaydan hic birsey anlamadim
Son konusmamizda mesaj atip hesap sordum
Bana devamli su soruyu sordu
Napalim simdi ondan ayrilip seninle mi devam edelim
Hani şu dondurma külahı ile aynı malzemeden yapılan güller var ya pastaların üstünde, yenmez içilmez, ağzına alınca kağıt yiyormuşsun gibi olur, hah Umutsuz o işte.İçten içe umduğun bu aslında, değil mi? Ondan ayrılsın senle olsun.
Ama adam için o kadar değerli değilsin. Aldatsa da o kızdan vazgeçmezmiş işte. Yakalanmasaydı senle devam ederdi.
Şey gibi düşün, güzel pastacı kremalı, kaplamalı gayet lezzetli bir pasta var ortada. Üstünde de bir miktar taze çilek. Heh işte pastanın kendisi sevgilisi oluyor, çilekler de sen. Çilek olursa iyi olur ama olmazsa da dert değil, pastanın kendisi zaten doyurucu. Bilmem anlatabildim mi? Süssün sen süs!
İğrenç bir betimleme oldu ama ne yapayım Katip başka türlü anlamayacak belli.Hani şu dondurma külahı ile aynı malzemeden yapılan güller var ya pastaların üstünde, yenmez içilmez, ağzına alınca kağıt yiyormuşsun gibi olur, hah Umutsuz o işte.
Evlenen de cokİşte bu Ümmeti Muhammed'e ders olsun, intermetten tanışılan adamdan hayır gelmez. Adam yine sizi tehdit felan etmemiş, sadece vakit geçirmek ve bi ufak heyecan aramak için sizinle konuşmuş.
Bundan bi 10 sene önce evlenenleri çok duyardım ama artık İnternet ortamında kandırılan o kadar çok ki, risk almaya değer mi diye düşünmek gerek. 3 sene adam kızın şehrine kaç kere girmiş vs vs sonra adamın karısı kızı aramış diye bir konu vardı mesela.Evlenen de cok
Böyle örnekler verip neden benim başıma iş çıkarıyorsunuz ya?İçten içe umduğun bu aslında, değil mi? Ondan ayrılsın senle olsun.
Ama adam için o kadar değerli değilsin. Aldatsa da o kızdan vazgeçmezmiş işte. Yakalanmasaydı senle devam ederdi.
Şey gibi düşün, güzel pastacı kremalı, kaplamalı gayet lezzetli bir pasta var ortada. Üstünde de bir miktar taze çilek. Heh işte pastanın kendisi sevgilisi oluyor, çilekler de sen. Çilek olursa iyi olur ama olmazsa da dert değil, pastanın kendisi zaten doyurucu. Bilmem anlatabildim mi? Süssün sen süs!
Yıllardır tanidiklarimixdan suphe duyuyoruz lik..din vs olabilir aslında ama kandırılmak kotuBundan bi 10 sene önce evlenenleri çok duyardım ama artık İnternet ortamında kandırılan o kadar çok ki, risk almaya değer mi diye düşünmek gerek. 3 sene adam kızın şehrine kaç kere girmiş vs vs sonra adamın karısı kızı aramış diye bir konu vardı
:) Özür olsun sister.Böyle örnekler verip neden benim başıma iş çıkarıyorsunuz ya?
Nasıl canım çekti. Offf
Ayy gündüz kuşağı bunlarla dolu.Bundan bi 10 sene önce evlenenleri çok duyardım ama artık İnternet ortamında kandırılan o kadar çok ki, risk almaya değer mi diye düşünmek gerek. 3 sene adam kızın şehrine kaç kere girmiş vs vs sonra adamın karısı kızı aramış diye bir konu vardı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?