Olaylar Olaylar

Burhan altıntop, Makbule'yi Naile ile aldattığı bölümde kendisine sürekli şunu söylüyordu "off, nasıl bir playboy'um ben yaa " yani amaç ne diye soruyorsunuz ya, amaç "iki kadını aynı anda idare etme düşüncesinin verdiği haz ve ego tatmini" burhan gibi aslında çevresi tarafından kimsenin sevmediği, insan ilişkileri kötü, 40 yaşına kadar bakir kalmış bir tipin bile iki kadını aynı anda idare ederek kendini playboy hissetmesine benziyor sizin durum. Yani adam işe yaramazın teki ve belki kendisindeki eksikliklerin içten içe farkında, cinsel hayatı var diyorsunuz belki orada yetersiz ve yetersizliğinin acısını aldatarak çıkarıyor? İkinizi aynı anda idare ederek içindeki eksik kalmışlıkları tatmin ediyor. Sizin aşkınızdan ölüp bitmiyor yani. nitekim Burhan da ne Naile'yi seviyordu ne Makbule'yi

Ben bu olaydan hic birsey anlamadim
Son konusmamizda mesaj atip hesap sordum
Bana devamli su soruyu sordu
Napalim simdi ondan ayrilip seninle mi devam edelim
Ben birgun erkek için kavga eden iki kadin gördüm sokakta adam da tekini itiyordu ben de zamanında kavga ettim cok gereksizdi simdi o ana gittim umursamaz olmam kendime odaklanmam adami beklememek lazımdı o kim k..pekte onun için ruh sağlığımı bozup egosunu tavan yaptım bu adam ne ki cok mu zengin cok mu yakışıklı sen kendi kendine aşık oldun iyi zamanlardı ama bitti

Ben bu olaydan hic birsey anlamadim
Son konusmamizda mesaj atip hesap sordum
Bana devamli su soruyu sordu
Napalim simdi ondan ayrilip seninle mi devam edelim
İçten içe umduğun bu aslında, değil mi? Ondan ayrılsın senle olsun.
Ama adam için o kadar değerli değilsin. Aldatsa da o kızdan vazgeçmezmiş işte. Yakalanmasaydı senle devam ederdi.
Şey gibi düşün, güzel pastacı kremalı, kaplamalı gayet lezzetli bir pasta var ortada. Üstünde de bir miktar taze çilek. Heh işte pastanın kendisi sevgilisi oluyor, çilekler de sen. Çilek olursa iyi olur ama olmazsa da dert değil, pastanın kendisi zaten doyurucu. Bilmem anlatabildim mi? Süssün sen süs!

Sana çok aşık olmuş ama kıza da ayıp olmasın diye bırakamıyor. Tabiki senin yerin onun gözünde başka. O kadar karakterli bir adam ki kızla başladığı ilişkiyi yarım bırakamıyor. Bir yandan da seni deli gibi seviyor, kopamıyorsunuz, kopamayacakınız da.
Neden karışıyor ki kafan gayet açık oysaki

Hani şu dondurma külahı ile aynı malzemeden yapılan güller var ya pastaların üstünde, yenmez içilmez, ağzına alınca kağıt yiyormuşsun gibi olur, hah Umutsuz o işte.

İşte bu Ümmeti Muhammed'e ders olsun, intermetten tanışılan adamdan hayır gelmez. Adam yine sizi tehdit felan etmemiş, sadece vakit geçirmek ve bi ufak heyecan aramak için sizinle konuşmuş.

İşte bu Ümmeti Muhammed'e ders olsun, intermetten tanışılan adamdan hayır gelmez. Adam yine sizi tehdit felan etmemiş, sadece vakit geçirmek ve bi ufak heyecan aramak için sizinle konuşmuş.
Evlenen de cok

Bundan bi 10 sene önce evlenenleri çok duyardım ama artık İnternet ortamında kandırılan o kadar çok ki, risk almaya değer mi diye düşünmek gerek. 3 sene adam kızın şehrine kaç kere girmiş vs vs sonra adamın karısı kızı aramış diye bir konu vardı mesela.

Böyle örnekler verip neden benim başıma iş çıkarıyorsunuz ya?
Nasıl canım çekti. Offf

Yıllardır tanidiklarimixdan suphe duyuyoruz lik..din vs olabilir aslında ama kandırılmak kotu

Ayy gündüz kuşağı bunlarla dolu. Tanımadan etmeden evleniyorlar, adam hırlı hırsız mı bilmeden.
Bizim sülalede de var benzeri, gitti evlendi, 1 ay sonra boşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…