Olaylar Olaylar

Ayy gündüz kuşağı bunlarla dolu. Tanımadan etmeden evleniyorlar, adam hırlı hırsız mı bilmeden.
Bizim sülalede de var benzeri, gitti evlendi, 1 ay sonra boşandı.
Üzüldüm tanıdığınızın başına gelene

Ayy gündüz kuşağı bunlarla dolu. Tanımadan etmeden evleniyorlar, adam hırlı hırsız mı bilmeden.
Bizim sülalede de var benzeri, gitti evlendi, 1 ay sonra boşandı.
Ben de internette tanıştım, ama 3 yılda evlendik. Tanımadan evlenenler 1-2 defa anca görüşenler heralde, sonra direkt gaçıyorlar, yani benim gördüklerim öyleydi.

Umutsuz bu hergun yeni bir vaka

Bu size yöneltilen bir soru cümlesi değil, bir çuval inciri berbat ettin demenin bin tane yolundan en aşağılayıcı olanı.

Adam cümlenin sonunda "yok daha neler!!!" deseydi umutsuz anlar mıydı
Hiç sanmıyorum
Muhtemelen yine ortada bir soru bir teklif var sanacaktı.
"Allaaahıııım duyduklarim doğru mu" diyerek heyecanla konu açmış resmen

Feriştah yenge kafasında biri mi acaba? Tanımıyorum ama o da böyle yapıyordu. Ona kalsa Mükremin kendisinin aşkından ölüp bitiyordu

Bence sana aşık olmuş evlen gelinlik bakmaya başla yüzünü görmediğin bir şerefsizi dert edip buraya dert diye yazmanızda sizin ona ne kadar layık olduğunuzu gösterir aynen devemke

Feriştah yenge kafasında biri mi acaba? Tanımıyorum ama o da böyle yapıyordu. Ona kalsa Mükremin kendisinin aşkından ölüp bitiyordu

Umutsuz herkesle büyük bir aşk yaşıyor.
Bugün gelir bu adamla 2 senedir aşk yaşadığını söyler, yarın bir öğrenirsiniz ki 6 senelik başka bir aşkı varmış.
Sonra kafede yan masada tatlı kaşıklayan çocuk umutsuzun en büyük aşkı çıkmasın mı?!!! Bak şu allahın işine dersiniz.
Hayat sürprizlerle dolu gerçekten.

Gittikçe daha da yoklukla çırpınıyorsun
Eskiden en azından balkondan gördüm komşumun oğlunu, garson, arkadaşımın eski nişanlısı gibi reelde gördüğün adamlara yürürdün. Artık o kadar kurudun ki görmeden 500 gün yazışıyorsun fln e tabi o süre içinde eski sevgilinle de sevişsem mi sürtüşsem mi konuların da vardı. Demek o adamlayken bunun da çıplak fotolarına bakıyordun
Özetle yazık sana beee

Nazar etme ne olur çalış senin de olur gibi yapıcı şeyler mi söylesek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…