- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.833
- 548
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Üzüldüm tanıdığınızın başına geleneAyy gündüz kuşağı bunlarla dolu.Tanımadan etmeden evleniyorlar, adam hırlı hırsız mı bilmeden.
Bizim sülalede de var benzeri, gitti evlendi, 1 ay sonra boşandı.
Ben de internette tanıştım, ama 3 yılda evlendik. Tanımadan evlenenler 1-2 defa anca görüşenler heralde, sonra direkt gaçıyorlar, yani benim gördüklerim öyleydi.Ayy gündüz kuşağı bunlarla dolu.Tanımadan etmeden evleniyorlar, adam hırlı hırsız mı bilmeden.
Bizim sülalede de var benzeri, gitti evlendi, 1 ay sonra boşandı.
Bizimki de kaçmadan halliceydi. Vermezseniz kendimi öldürürüm dedi.Ben de internette tanıştım, ama 3 yılda evlendik. Tanımadan evlenenler 1-2 defa anca görüşenler heralde, sonra direkt gaçıyorlar, yani benim gördüklerim öyleydi.
Demiş size. Benim bundan anladığım onun için önemsizsiniz. Sizden faydalanmış özetle.onu birakip seninle mi devam edeyim
Bu size yöneltilen bir soru cümlesi değil, bir çuval inciri berbat ettin demenin bin tane yolundan en aşağılayıcı olanı.diyo ki onu birakip seninle mi devam edeyim
İki üç defa gördüğü adam için ölüyorsa yokluk tavan yapmıştır, kimse bana kara sevda masalı yazmasın jsjdhdhBizimki de kaçmadan halliceydi. Vermezseniz kendimi öldürürüm dedi.
Şimdi sen bu sapık için amacı ne diye hâlâ soruyor musun kendine?Aaa onu soylemeyi unuttum cocugun bende nü fotosu var bir ara atmisti yüzü falan hersey ortada
Yo yoo umutsuza aşık aralarına girme lütfenAdam aslında bana aşık
Umutsuz bu hergun yeni bir vakaVaktiyle kpss kursuna giderken kurstaki Bi çocuk bana aynı haltı yaptı, kız aradı kimsin sen sözlüsüyüm ben dedi, arama dökümü çıkarmış. Bi numara daha var o da senin mi dedi. Yok o da başka bir arkadaş dershaneden demiştim. Çocuğa hesap sormak istediğimde üçünüzün de Allah belasını versin, hayatımı mahvettiniz demişti. Neyse hatırlayıp kendisini boşluğa Bi küfür daha salladım sayende
Yalnız anlamadığım bir şey var;1,5 sene yazıştığınız söyleniyor. En son başkasıyla olan yakınlaşmanızı hatırlıyorum, bakirelik falan-ki bir sene olmamıştır o konunuzu anlatalı-Onunla takılırken mi yazıştınız?
Bu size yöneltilen bir soru cümlesi değil, bir çuval inciri berbat ettin demenin bin tane yolundan en aşağılayıcı olanı.
Feriştah yenge kafasında biri mi acaba? Tanımıyorum ama o da böyle yapıyordu. Ona kalsa Mükremin kendisinin aşkından ölüp bitiyorduAdam cümlenin sonunda "yok daha neler!!!" deseydi umutsuz anlar mıydı
Hiç sanmıyorum
Muhtemelen yine ortada bir soru bir teklif var sanacaktı.
"Allaaahıııım duyduklarim doğru mu" diyerek heyecanla konu açmış resmen
Sorum su dibinde herseyi yasadigi sevgilisi varken neden benimle bu kadar konustu devam etti gorusmek istedi.
Hicte bileBence sana aşık olmuş evlen gelinlik bakmaya başlayüzünü görmediğin bir şerefsizi dert edip buraya dert diye yazmanızda sizin ona ne kadar layık olduğunuzu gösterir aynen devemke
Sen moralini bozma milletin ne dediğine cnm hepimizin başına gelmiştir doğruyu bile bile basiretsiz baglaniyorHicte bile
Feriştah yenge kafasında biri mi acaba? Tanımıyorum ama o da böyle yapıyordu. Ona kalsa Mükremin kendisinin aşkından ölüp bitiyordu
Nazar etme ne olur çalış senin de olur gibi yapıcı şeyler mi söylesek acabaGittikçe daha da yoklukla çırpınıyorsun
Eskiden en azından balkondan gördüm komşumun oğlunu, garson, arkadaşımın eski nişanlısı gibi reelde gördüğün adamlara yürürdün. Artık o kadar kurudun ki görmeden 500 gün yazışıyorsun flne tabi o süre içinde eski sevgilinle de sevişsem mi sürtüşsem mi konuların da vardı. Demek o adamlayken bunun da çıplak fotolarına bakıyordun
Özetle yazık sana beee
Geri döner mi peki senceSen moralini bozma milletin ne dediğine cnm hepimizin başına gelmiştir doğruyu bile bile basiretsiz baglaniyor
Sen yazdın mı hiç?Geri döner mi peki sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?