Olaylar olaylar …

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
215
53
48
KıZlar merhaba
Olayların ardı arkası kesilmiyor ay sonun kardeşimin nişanı var eşimle küsüz 1 aydır gideceğim diyorum 1 hafta kala gidersin diyor
Kıyafet alcam anneme yardım edeceğim diyorum çocukla nasıl yardım edeceksin kıyafeti şimdiden mi alcan gidip 20 günde diyor işi yokuşa sürüyor anlıcanız sinir oldum
Sizce böyle bi tipe inatlaşıp gideyim mi habersizce dediği gibi 1 hafta da değil onun dediği de olmasın 10 gün kala mı gideyim

KıZlar merhaba
Olayların ardı arkası kesilmiyor ay sonun kardeşimin nişanı var eşimle küsüz 1 aydır gideceğim diyorum 1 hafta kala gidersin diyor
Kıyafet alcam anneme yardım edeceğim diyorum çocukla nasıl yardım edeceksin kıyafeti şimdiden mi alcan gidip 20 günde diyor işi yokuşa sürüyor anlıcanız sinir oldum
Sizce böyle bi tipe inatlaşıp gideyim mi habersizce dediği gibi 1 hafta da değil onun dediği de olmasın 10 gün kala mı gideyim

Nişan hazırlığı 1 ay sürmez, eşiniz haklı. 1 hafta-10 gün bile çok.

Nişan hazırlığı 1 ay sürmez, eşiniz haklı. 1 hafta-10 gün bile çok.
Kendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belki
Ailesiyle görüşmüyorum diye o da benimkilerlw görüşmeyecekmiş nişana da gelmez kesin yaptığım yemeği vs yemiyor çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme daha burda durmak İçin sebep mi var

Kendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belki
Ailesiyle görüşmüyorum diye o da benimkilerlw görüşmeyecekmiş nişana da gelmez kesin yaptığım yemeği vs yemiyor çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme daha burda durmak İçin sebep mi var

Eski konularınızı biliyorum, anlaşılan siz de eşiniz de aileci insanlarsınız. Önceliğinizin kendi çekirdek aileniz olduğunun farkında değilsiniz. Ben hiç nişan için ailesinin yanına 1 ay hazırlığa gidildiğini duymadım.

Adam belki çocuğundan 1 ay ayrı kalmakta istemiyor olabilir. Senle küs, çocukla küs değil.

KıZlar merhaba
Nişanı filan bırakın da aynı evin içinde karı-koca küsmesi nasıl bir şey yahu?
Çocuk musunuz?
Ay hem de 1 aydır sürüyormuş küslüğünüz. Neden evlisiniz anlayamadım..
Evlilik böyle bir şey değil çünkü.

İyi de boşansanız en azından bunun bir adı olur. Küsüz yemeğimi yemiyor ben de aileme giderim, oluyor mu öyle? Adam niye çocuğundan 1 ay ayrı kalsın? O, çocuğunuzu alıp kardeşimin nişanı var diye 1 ay ailesinin yanına gitse kabul eder misiniz çocuktan ayrı kalmayı? 1 ay ne hazırlayacaksınız, Hint mihracesi nişanı düğünü mü? 40 gün 40 gece mi sürecek? O kalabalıkta çocuğunuz ne yattığı yeri bilecek ne yediği yemeği. Babası olarak müdahale etme hakkı var.

Önceki konum diyorsunuz fark etmez. Ya ayrılır boşanırsınız çocuğun velayeti sizde olur, istediğiniz gibi ailenizle takılırsınız ya da eşinizin dediği gibi 1 haftayı kabul edersiniz. Geçinememeniz küsüp konuşmamanız ayrı, müşterek konutu hem de çocukla 1 ay terk etmek ayrı. Gidin boşanma davası açın o halde. Çocuğun düzenini babasıyla ilişkisini bozmayın.

1 ay çok uzun ama eşinin dediği de olmasın 10 gün kala git. Herif saçma bir konudan inatla küslüğü sürdürüyor. Şimdi onun dediğini yapıp şımartmaya gerek yok.

İyi de boşansanız en azından bunun bir adı olur. Küsüz yemeğimi yemiyor ben de aileme giderim, oluyor mu öyle? Adam niye çocuğundan 1 ay ayrı kalsın? O, çocuğunuzu alıp kardeşimin nişanı var diye 1 ay ailesinin yanına gitse kabul eder misiniz çocuktan ayrı kalmayı? 1 ay ne hazırlayacaksınız, Hint mihracesi nişanı düğünü mü? 40 gün 40 gece mi sürecek? O kalabalıkta çocuğunuz ne yattığı yeri bilecek ne yediği yemeği. Babası olarak müdahale etme hakkı var.

Önceki konum diyorsunuz fark etmez. Ya ayrılır boşanırsınız çocuğun velayeti sizde olur, istediğiniz gibi ailenizle takılırsınız ya da eşinizin dediği gibi 1 haftayı kabul edersiniz. Geçinememeniz küsüp konuşmamanız ayrı, müşterek konutu hem de çocukla 1 ay terk etmek ayrı. Gidin boşanma davası açın o halde. Çocuğun düzenini babasıyla ilişkisini bozmayın.
Eve de bişey almıyor kendine göre alıyor ben alıyorum diye çalıştığım zamanlarım maaşı yatmıştı o paraya güveniyor bende ki aldığım bişeyi yiyip içmiyor bu şartlarda nasıl durayım

Ha bir hafta ha 10 gün. Gerçekten sırf dediğiniz olsun diye ne anlamsız bir inatlaşma 3 gün için. Eşiniz haklı ayrıca ne yapacaksınız nasıl bir nişan hazırlığı da bu 1 ay sürsün? Bir hafta bile fazla küçük çocuğunuzla destek değil köstek olma ihtimaliniz daha yüksek. Habersizce gitmek gibi bir hata yapmayın. Boşanmak diye bir seçenek var ayrıca küs oturacağınıza boşanın herkesin yeri belli olsun

KıZlar merhaba
Bir Ay önce napcaksin bacım üç dört gün önce yeterlidir

Eve de bişey almıyor kendine göre alıyor ben alıyorum diye çalıştığım zamanlarım maaşı yatmıştı o paraya güveniyor bende ki aldığım bişeyi yiyip içmiyor bu şartlarda nasıl durayım

Liste yap, mesaj at ona bunları gelirken al çocuğa yemek yapacağım de. Yok almam derse de sana kanıt olur baoşanma için kullanırsın

Kocanız sizden mantıklı düşünüyor. Bir hafta gayet yerinde.. Milletin peşinde koşacağım diye çocuğunuzu ihmal etmeyin. İnanın kıymeti bilinmiyor.

KıZlar merhaba
Eşiniz de hata vardır muhakkak ama sizde de ergence tavırlar var. Büyümeden evlenmeyi diyoruz her seferinde . İkiniz de büyüyün

Back
X