- 1 Haziran 2023
- 283
- 281
- 23
- Konu Sahibi papatyaskk
Nişan için ne hazırlık var ki 3 gün yiyecek hazırlansa orduyu doyurur. Kıyafeti kendi evinizdeyken alamıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle mi devam edecek? Size boyun eğin asla demiyorum. Kendinizi ezdirmeyin hakkınızı da arayın ama küs olunmaz. Sorunlar oturup ciddi şekilde konuşulur ya da anlaşarak boşanılır. Kimse kimseye böyle davranamaz. Çocuk için bu eve geliyorum seninle duruyorum diyen adamla evli kalmayın. Eski konum dediniz bende baktım, senin ailen benim ailem inadı varmış. Annesiyle sorunlarınız olmuş vs.Eve de bişey almıyor kendine göre alıyor ben alıyorum diye çalıştığım zamanlarım maaşı yatmıştı o paraya güveniyor bende ki aldığım bişeyi yiyip içmiyor bu şartlarda nasıl durayım
Annemler aldı zaten kıyafetlerini kardeşimin bu süreçte yanında olmak istemiştim hazır işten çıkmışken zamanında gidip 2 ay kaldığım da oldu çocuk daha küçükken vs o zaman yolladı sa eşim şimdi bile isteye arıza çıkarıyor kendince burda ben çocuğu hazırlayıp eline veriyorum ailesine götürüyor sende götürme madem deyince aynı şey değil ben sana da gitme demiyorum makul olarak gidip gel diyorNeden kustunuz bu kadar uzun sure kusluk olmaz ki. Esiniz gayet makul geldi bana kendi evinizdeyken alin giyeceginizi annenizde kendisi alsin cocuklu biriyle alisveris daha zor zaten neden sizi bekliyor ki?
Doğruyu söylüyor günü Birlik gidip gelmekle 20 gün ayrı kalmak aynı şey mi küçücük bebek o size nasıl ihtiyaçi varsa babasinada ihtiyaçi var eşiniz sizinle küs çocuğuyla değil.Annemler aldı zaten kıyafetlerini kardeşimin bu süreçte yanında olmak istemiştim hazır işten çıkmışken zamanında gidip 2 ay kaldığım da oldu çocuk daha küçükken vs o zaman yolladı sa eşim şimdi bile isteye arıza çıkarıyor kendince burda ben çocuğu hazırlayıp eline veriyorum ailesine götürüyor sende götürme madem deyince aynı şey değil ben sana da gitme demiyorum makul olarak gidip gel diyor
Nişanmış sonuçta bi hafta önce gidilebilirKıZlar merhaba
Olayların ardı arkası kesilmiyor ay sonun kardeşimin nişanı var eşimle küsüz 1 aydır gideceğim diyorum 1 hafta kala gidersin diyor
Kıyafet alcam anneme yardım edeceğim diyorum çocukla nasıl yardım edeceksin kıyafeti şimdiden mi alcan gidip 20 günde diyor işi yokuşa sürüyor anlıcanız sinir oldum
Sizce böyle bi tipe inatlaşıp gideyim mi habersizce dediği gibi 1 hafta da değil onun dediği de olmasın 10 gün kala mı gideyim
Aynı evde yüzüme bakmıyor vs durup napayım kafasındaydım bende çocuğu annenlere götürme mi diyim şimdi yoluma taş koyuyor diyenasıl bir evlilik bu ki 1 ay küs kalınıyor kimse birbirinin yemeğini yemiyor, eş market alışverişini sadece kendine göre yapıyor? Konu sahibi nişana 1 hafta önce gitmek de gayet yerinde. Eşinizle inatlaşmayın boşuna. Valla 5 yaşında olsanız anlayacağım ama koca çocuk sahibi insanların birbirine böyle davranmasına anlam veremiyorum
Bebek çok küçükken babayla paylaşımı daha az oluyor. Hep anne kucağında memesinde, baba olsa da olur olmasa da. Ama 1,5 yaşındaki bebeğin babayla bağı daha kuvvetlidir. Görünce heyecanlanır, kucağına gitmek ister. Baba da aynı şekilde özler çocuğunu. Adam gayet makul konuşmuş. Günübirlik alıp ailesine götürmeyle 18-20 gün aynı mı? Siz yollar mısınız 3 hafta bebeğinizi babasıyla?2 ay kaldığım da oldu çocuk daha küçükken vs o zaman yolladı sa eşim şimdi bile isteye arıza çıkarıyor
Bence boşanmak için sebep varKendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belki
Ailesiyle görüşmüyorum diye o da benimkilerlw görüşmeyecekmiş nişana da gelmez kesin yaptığım yemeği vs yemiyor çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme daha burda durmak İçin sebep mi var
Ne alakası var siz illa misilleme mi yapacaksınız bari çocukları katmayın bu işe bırakın çocuklar aileleriyle rahatça görüşsünler. Yolunuza da taş koymamış size makul bir fikir vermiş bana kalırsa. Bu küslük ve inatlaşma olayı çok saçma bu şekilde bir evlilik olmazAynı evde yüzüme bakmıyor vs durup napayım kafasındaydım bende çocuğu annenlere götürme mi diyim şimdi yoluma taş koyuyor diye
Olaylar olaylar duyunca cekirdeklerimi kaptim geldimKıZlar merhaba
Olayların ardı arkası kesilmiyor ay sonun kardeşimin nişanı var eşimle küsüz 1 aydır gideceğim diyorum 1 hafta kala gidersin diyor
Kıyafet alcam anneme yardım edeceğim diyorum çocukla nasıl yardım edeceksin kıyafeti şimdiden mi alcan gidip 20 günde diyor işi yokuşa sürüyor anlıcanız sinir oldum
Sizce böyle bi tipe inatlaşıp gideyim mi habersizce dediği gibi 1 hafta da değil onun dediği de olmasın 10 gün kala mı gideyim
Amaaaaan annenle konus gelmeni isterse gitKendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belki
Ailesiyle görüşmüyorum diye o da benimkilerlw görüşmeyecekmiş nişana da gelmez kesin yaptığım yemeği vs yemiyor çocuk dışında muhatap olmayalım dedi yüzüme daha burda durmak İçin sebep mi var
Eve de bişey almıyor kendine göre alıyor ben alıyorum diye çalıştığım zamanlarım maaşı yatmıştı o paraya güveniyor bende ki aldığım bişeyi yiyip içmiyor bu şartlarda nasıl durayım
Kendisiyle Küsüz 1 aydır annesi yüzünden daha önceki konularımı okursanız yorumunuz değişir belki
Kendi nişanıma 1 ay hazırlanmadım 1 ay ne nişanına hazırlık yapacaksın bir de çocukla? Kıyafeti çıkıp alıyorsun bitiyor bunu bulunduğun yerde de yaparsın. 1 hafta kala gitmek bile erken çocuk ayak altında olacak orada.KıZlar merhaba
Dogru soyluyor bir kendinizi esinizin yerine koyun bakalim 20 gun gitse esiniz ailesinin yanina cocukla birlikte ne hissedersiniz? Ayrica 2 ay kalmanizda dogru degilmis ki esler bu kadar uzun sure ayri kalmamali mecburi olmadikca.Annemler aldı zaten kıyafetlerini kardeşimin bu süreçte yanında olmak istemiştim hazır işten çıkmışken zamanında gidip 2 ay kaldığım da oldu çocuk daha küçükken vs o zaman yolladı sa eşim şimdi bile isteye arıza çıkarıyor kendince burda ben çocuğu hazırlayıp eline veriyorum ailesine götürüyor sende götürme madem deyince aynı şey değil ben sana da gitme demiyorum makul olarak gidip gel diyor
Böyle bir evliliği neden sürdürüyorsunuzEve de bişey almıyor kendine göre alıyor ben alıyorum diye çalıştığım zamanlarım maaşı yatmıştı o paraya güveniyor bende ki aldığım bişeyi yiyip içmiyor bu şartlarda nasıl durayım