oldu bu iş :)

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
CANLARIM :) hepinize merhaba :) bu zamana dek hep kötü haberleri paylaşmak için başlık açtım sizlere, hepiniz de destek oldunuz sağolun varloun bu kez sizlerle mutlu bi haberi paylaşmak istiyorum :) hep bahsettiğim çocukluk aşkım dediğim ancak soğuk tavırları sebebiyle vazgeçtiğim çocukla şuan çok ama çok mutlu bi birliktelik yaşıyoruz demekki herşeyin yaşanması için gereken bi zaman varmış, bizlere düşense sabredip beklemekmiş.. Allaha şükürler olsun, herkes dilerim ki böyle bir mutluluk tatsın. hepinizi çok seviyorum, hep yanımda olun her anda ve her koşulda

Takip ediyordum konularını çok mutlu oldum senin adına.
Mutluluklar dilerim

Rabbim tamamını nasip eder inşallah, mutluluğunuz daim olsun.

Eski konunuzu bilmiyorum ama sonucun iyi olduğuna sevindim, burada hep kötü haberler oluyor umarım hepimizinki sizinki gibi iyi olur =)

Ben de düşündüm de şimdi böyle konu açmak

Hepimize nasip olsun inşallah

Sana da nazar değmesin inşallah, maaşallah

Hayırlı olsun kısmetinse hiç ayrılmayın inşallah

güzel dileklerinize, içten cümlelerinize ve sevgi dolu kalplerinize sonsuz teşekkürler kızlar. daha da güzel aşklar sizlerin olsun inşallah, bu forumun çok daha fazla mutluluk yazısı görmesini diliyorum ve gönülden istiyorum. iyi ki varsınız, sonsuz eşekkürler..

evet ya iste bazilarida böyle mutluluklarini paylassinda bizde sevinelim biraz Tahtalara vur kiz aman nazar degmesin

Konunu uzaktan takip edenlerdenim bende senin adına güzel bi şekilde sonuçlanmasına sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin hep mutlu olursunuz İnşallah:)

Son düzenleme:
kaymaklı ekmek kadayıflarım hepinize milyonlarca kez teşekkürler.. çok daha iyileri çok daha büyük aşklar yanıbaşınızda olsun

beklediğimizz gün geldimi ne? doğru bir karar vermişssin rabbimmm uzun seneler versin beraber sizeee

julietim canım benim :) beklediğimz gün geldi sanırım şimdilik herşey çok yolunda, aklı başına geç geldi ama erken gitmese bari amiiiinnn milyonlarca kez canım benim, hep güzel haberler duymak istiyorum bu forumda.. en güzelleri milyon kat güzelleri senin olsun iiyi ki varsın

gitmezzz gitmezzz sen yanında oldaa :) ellerinizzz hiç ayrılmasınnn canım:)

kız bak gece gece canım sıkıldı bi bakınayım dedim güzel haber duyacagım varmış çok çok çokk sevindim senin adına, geç oldu birazcık ama olsun bence çok da sağlam oldu diliyorum Rabbim bir ömür ayırmaz sizi. çok mutlu olun heepppp hee tabi bi de darısı bizlerib başına

ah ah cümlemizin bşına

canımmm ayyy tam bitti dediğin anda nasıll şok oldum konunu görüncee

Çok ama çokkk mutluu oll inşallah bitanemm..

Ayrıntıları çokk merak ediyorumm amaa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…