Olduğundan daha genç görünmek

Ne şanslısın :)

Beni her goren kucuk gosteriyorsun diyor. Gunluk zamanda hic makyaj yapmam. Ve kilolu degilim . Yani ozellikle makyaj bence yasi buyuk gösteriyor

Yahu bu başlığı görünce oğlundan daha genç görünmek diye okuyorum :)))
Takmayın kafaniza doğumdan sonra iki spor yapar taş gibi olursunuz merak etmeyin ,)

Ayy maşallah diyelim kızzzz :))) ama ne yalan söyleyim çok hoşuma gidiyor bu durum :)))

biz bebek planı içindeyiz arkadaşlarımızın oğlu var kadın şey dedi senin kızın olsa biblo gibi oturtur şuraya izleriz dedi eşim direkt sizin bebe oğlan ben görüşmeyi keserim sizle uğraşmam :))))

Ben de kücük gösterenlerdenim. Ama bunun icin hic bisey yapmiyorum. Bazen diyorum böyle benle ayni yasta kadinsi görünen kadinlar gibi olsam falan. Ama 18 imde gibiyim.

Geçen okulumuza yeni öğretmen geldi 30 yaşında. Kadını aldılar ilkokula öğrenci diye goturuyorlar. Kadın dellendi tabii ben 30 yaşındayım diye:)) Ya düşün konu sahibi neler var:)) Ben de sordum sırrın ne? Dedi bilmem ben sadece küçük gösteriyorum be bunu hep belirtiyorum beni görmeyenlere de o kadar nefretlik durum yani. Burası yine iyi geçen seneki okulunda anasınıfına goturmusler öğrenci diye...

Daha da abartsaydiniz ya

Valla böyle bir dertten muzdarip olani göreceğimi ölsem inanmazdım:) ben de 27 yaşımdayım olduğumdan çok küçük ggösteriyorum herkes okuyor musun diye soruyor hayır deyince "olsun.." diyorlar, sanki erken yaşta okulu bırakmışım gibi. Herkese ben türkçe ogretmeniyim, okulim bitti mezun olalı 4 yıl oldu gibi açıklama yapmak zorunda kalıyorum ve ben de bu durumu çok kafaya takiyorum ne olacak şimdi? :) ama senin yazdığın konuyu okuyunca çok mutlu oldum ne yalan soyleyeyim, bundan sonra pek kafaya takmayacagim sen de öyle yap bak okula gidiyor musun diye sorarlar sonra bir ton açıklama yapmak zorunda kalırsın

Genç görünmek irsi bence ben 29 yasımdayım beni 18-20 falan zannediyorlar.2 kerede şans oyunu oynayım dedim bir keresinde kimligime baktılar.gecenlerdede gene oynayım dedim kadın sen 18 yasında varmısın dedi.bende dedim 18 i geceli yıllar oldu 29 yasındayım ben kadın cok sasırmıstı.Yüzüm minyon oldugundan hep küçük gösteriyorum buda güzel bisey.Makyajda nadiren yapıyorum far,maskara,göz kaleminden baskada bisey sürmüyorum,sigara ve içkide içmiyorum onlarında faydası olabilir.

ben de sizin gibiyim, büyüklere (10 yas civarı degilse) abi abla demeyi sevmem. ama eşim bana öyle bir soru yöneltmez, o enteresan geldi bana.
aksine bizim de bir arkadaş grubumuz var hepsinden büyüğüz eşimle, bazılarıyla 7,8 bazılarıyla 2,3 yaş fark var ama 2 yaş küçüğün bana abla demesi beni irrite ediyor. saygıdan diyor olabilir ama kendimi onların ablası gibi filan hissetmiyorum ki.
sizin hamilelikten ötürü biraz duygu durum degisikliginiz olmuş sanki, geçicidir düzelecektir kafaniza takmayın. buarada sağlıkla gelsin inşallah minik

yav kahvemi püskürttüm aha haaaa.allah ta seni güldürsün haklısın abarttıkça abartıyorlar kucuk gorunmeyi nerdeyse aaa beni bebek sanıyorlar emzik verıyorlar dıyecekler

yav kahvemi püskürttüm aha haaaa.allah ta seni güldürsün haklısın abarttıkça abartıyorlar kucuk gorunmeyi nerdeyse aaa beni bebek sanıyorlar emzik verıyorlar dıyecekler
Aynen ve bunun yanında tavsiye veren çok az.Konu sahibini iyice bunalıma sokacaklar zaten hormonları tavan bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…