- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
Ne şanslısın :)Eşimde aynen öyle söylüyor ve benimle fotoğraf çekinmiyor.son zamanlarda dikkat ediyordum ve çok üzülüyordum.en son dayanamadım sordum sen benimle neden fotoğraf çekinmek istemiyorsun diye.sen yanımda çok genç duruyosun dediben çöktüm sen aynısın.hatta yaşın ilerledikçe daha güzelleştin dedi.bi yandan sevinirken bi yandan çok üzüldüm
Beni her goren kucuk gosteriyorsun diyor. Gunluk zamanda hic makyaj yapmam. Ve kilolu degilim . Yani ozellikle makyaj bence yasi buyuk gösteriyorGerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
Ayy maşallah diyelim kızzzz :))) ama ne yalan söyleyim çok hoşuma gidiyor bu durum :)))Eşimde aynen öyle söylüyor ve benimle fotoğraf çekinmiyor.son zamanlarda dikkat ediyordum ve çok üzülüyordum.en son dayanamadım sordum sen benimle neden fotoğraf çekinmek istemiyorsun diye.sen yanımda çok genç duruyosun dediben çöktüm sen aynısın.hatta yaşın ilerledikçe daha güzelleştin dedi.bi yandan sevinirken bi yandan çok üzüldüm
Daha da abartsaydiniz yaGeçen okulumuza yeni öğretmen geldi 30 yaşında. Kadını aldılar ilkokula öğrenci diye goturuyorlar. Kadın dellendi tabii ben 30 yaşındayım diye:)) Ya düşün konu sahibi neler var:)) Ben de sordum sırrın ne? Dedi bilmem ben sadece küçük gösteriyorum be bunu hep belirtiyorum beni görmeyenlere de o kadar nefretlik durum yani. Burası yine iyi geçen seneki okulunda anasınıfına goturmusler öğrenci diye...
Hahaha denemedim değil ama daha fazlası belli oluyor:)))))Daha da abartsaydiniz ya
Bu olmadi mi sankiHahaha denemedim değil ama daha fazlası belli oluyor:)))))
Valla böyle bir dertten muzdarip olani göreceğimi ölsem inanmazdım:) ben de 27 yaşımdayım olduğumdan çok küçük ggösteriyorum herkes okuyor musun diye soruyor hayır deyince "olsun.." diyorlar, sanki erken yaşta okulu bırakmışım gibi. Herkese ben türkçe ogretmeniyim, okulim bitti mezun olalı 4 yıl oldu gibi açıklama yapmak zorunda kalıyorum ve ben de bu durumu çok kafaya takiyorum ne olacak şimdi? :) ama senin yazdığın konuyu okuyunca çok mutlu oldum ne yalan soyleyeyim, bundan sonra pek kafaya takmayacagim sen de öyle yapGerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Bu da oldu ama buna inanan bile çıkabilir:))Bu olmadi mi sanki
Genç görünmek irsi bence ben 29 yasımdayım beni 18-20 falan zannediyorlar.2 kerede şans oyunu oynayım dedim bir keresinde kimligime baktılar.gecenlerdede gene oynayım dedim kadın sen 18 yasında varmısın dedi.bende dedim 18 i geceli yıllar oldu 29 yasındayım ben kadın cok sasırmıstı.Yüzüm minyon oldugundan hep küçük gösteriyorum buda güzel bisey.Makyajda nadiren yapıyorum far,maskara,göz kaleminden baskada bisey sürmüyorum,sigara ve içkide içmiyorum onlarında faydası olabilir.Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
ben de sizin gibiyim, büyüklere (10 yas civarı degilse) abi abla demeyi sevmem. ama eşim bana öyle bir soru yöneltmez, o enteresan geldi bana.Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
puhaaaaa iriniye bayıldımmm zekiceee30 kusur yasindayim.gecenlerde yasli bi kadin liseye mi sen gidiyorsun agucucu dedi.cocuk muamelesi etti.nasil sinirim bozuldu anlatamam.:) simdi boyadim saclari yasimi gosteriyorum oh be sukur.
yav kahvemi püskürttüm aha haaaa.allah ta seni güldürsün haklısın abarttıkça abartıyorlar kucuk gorunmeyi nerdeyse aaa beni bebek sanıyorlar emzik verıyorlar dıyeceklerGeçen okulumuza yeni öğretmen geldi 30 yaşında. Kadını aldılar ilkokula öğrenci diye goturuyorlar. Kadın dellendi tabii ben 30 yaşındayım diye:)) Ya düşün konu sahibi neler var:)) Ben de sordum sırrın ne? Dedi bilmem ben sadece küçük gösteriyorum be bunu hep belirtiyorum beni görmeyenlere de o kadar nefretlik durum yani. Burası yine iyi geçen seneki okulunda anasınıfına goturmusler öğrenci diye...
dalgasına yazmış zaten burda abartanlara tepki bence ben öyle anladımDaha da abartsaydiniz ya
Aynen ve bunun yanında tavsiye veren çok az.Konu sahibini iyice bunalıma sokacaklar zaten hormonları tavan bideyav kahvemi püskürttüm aha haaaa.allah ta seni güldürsün haklısın abarttıkça abartıyorlar kucuk gorunmeyi nerdeyse aaa beni bebek sanıyorlar emzik verıyorlar dıyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?