16 yaşındaki kuzenimi Ablam sanmalarına ne demeliBen 26 yaşımda mali müşavir oldum, vergi dairelerinde şurda burda ticaret lisesi sıtajyeri muamelesi gördüm hep yıllarcaAcayip sinirlerim bozuluyodu "şurda bekle canım" "sen git yetkili gelsin canım" laflarına karşılık çok tartışmalar yaşadım.. O zamanlarda sinirimi bozan bu durum şimdilerde (37 yaş) çok işime geliyo doğrusu :)
Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
Valla bence maşallah demeli16 yaşındaki kuzenimi Ablam sanmalarına ne demeli. Kızı ben büyüttüm sayılır üstelik . Ben baya güldüm de kuzenim çok bozulmuştu
Bazı konularda ciddiye alınmıyorsun küçük görünmenin problemi bu . Çok ciddiye alınmadığım oldu yani.Vay be herkes küçük gösteriyor, kimse de bu durumdan memnun değilÇok ilginç.
Evlenirken beni de çocuk gelin sanmışlardı, çok da hoşuma gidiyordu küçük sanılmak. Doğumdan sonra çöktüm resmen. Yine ara sıra daha genç göründüğümü söyleyen olur ama o tamamen benim giyimimle alakalıdır. Daha çok spor yada salaş giyiniyorum. Ama doğumdan sonra yüzüm daha yorgun görünmeye başladı bence. İmkan bulsam ufak tefek müdahaleler yaptırırım.
Sizin de imkanınız varsa yaptırın. Kaş, göz kapağı düşüklüğü, yüz sarkması, solgun cilt, gözaltı morluğu insanı yaşlı gösteren en temel etkenler. Kaş askılama, yüz askılama, botoks gibi ufak tefek dokunuşlar yaptırabilirsiniz.
Gerçekten mi hadi İnşallah:)Kuculmeyeni görmedim rahat 5 yas atiyolar geriye :)
Ben hep karşılaşıyorum bununla küçük göstermediğimi de biliyorumYaşımi soruyorlar benden büyük kişiler söylediğimde karşılık şu oluyor
Aa daha kucukmussun . Bu ne demek ?
Gerçekten bu lafı ben de başkaları için çok kullanıyorum. Ama nedense bana kimse daha küçük .görünüyorsun demiyor .
Acaba yaşlı mi gorunuyorum diye düşünmeye ve kafayı takmaya başladım. Eşime soruyorum kaç gösteriyorum diye tam gösteriyorsun diyor.
Yaşım fazla değil 25 ama yine de ben de daha küçük gösterenlerden olmak istiyorum.
Muhakkak içinizde vardır daha küçük gösterenler .
Onlar bana fikir verebilir mi ?
Bir de geçenlerde hamile oldugumu duyan bir Teyze daha ilk mi diye soru yöneltti .evet Teyze dedim.
Sonra düşündüm acaba 10. Mu demeliydim?
Hamilelik hormonları da olabilir ama nedense kendimi yaşlı hissediyorum. Benden 10 yas büyük kişilere abla bile demiyorum ismiyle hitap ediyorum.
Onları genç gördüğüm için kendim gibi yani.
Eşim bile sen niye büyüklerine abla demiyosun diye sordu cevap veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?