Olduğundan daha genç görünmek

16 yaşındaki kuzenimi Ablam sanmalarına ne demeli . Kızı ben büyüttüm sayılır üstelik . Ben baya güldüm de kuzenim çok bozulmuştu

Vay be herkes küçük gösteriyor, kimse de bu durumdan memnun değil Çok ilginç.

Evlenirken beni de çocuk gelin sanmışlardı, çok da hoşuma gidiyordu küçük sanılmak. Doğumdan sonra çöktüm resmen. Yine ara sıra daha genç göründüğümü söyleyen olur ama o tamamen benim giyimimle alakalıdır. Daha çok spor yada salaş giyiniyorum. Ama doğumdan sonra yüzüm daha yorgun görünmeye başladı bence. İmkan bulsam ufak tefek müdahaleler yaptırırım.

Sizin de imkanınız varsa yaptırın. Kaş, göz kapağı düşüklüğü, yüz sarkması, solgun cilt, gözaltı morluğu insanı yaşlı gösteren en temel etkenler. Kaş askılama, yüz askılama, botoks gibi ufak tefek dokunuşlar yaptırabilirsiniz.

18 yaşına girdiğimde beni bara almamışlardı nüfus cüzdanımı gösterdiğim halde sahte nüfus cüzdanı bulacak kadar büyük ama bara giremeyecek kadar çocuk görüntüsü çok çektim anlayacağın ama şimdi işime yarıyor 29 bitecek şubatta en fazla 22 diyorlar ama minyon tipliyim yani ufak tefek zayıf insanlar daha ufak görünüyor sanırım ama pek hoş değildi yani benim yaşadıklarım

Bazı konularda ciddiye alınmıyorsun küçük görünmenin problemi bu . Çok ciddiye alınmadığım oldu yani.

Boyum kısa ve yüzüm de minyon olduğundan beni de hep küçük zannederler. Bu tamamen genetik bişi. Taktiği yok.
Kaç yaşında gösterdiğinizin bir önemi varmı ki. önemli olan kendinizi güzel hissetmeniz. Arkadaşların dediği gibi zaten daha çok gençsiniz

24 yaşındayım hep büyük gözüküyordum lise de de çnkü boyum uzun du ve balık etliydim arkadaşlarım yanımda çocuk gibiydiler ben hep bi olgundum eşim de 28 yaşında o da ufak gösteriyor adamı nasıl yaşlandırsam diye düşünüyorum çocuk oldu kilo aldım o Hale’n aynı ben daha da yaşlandım sanki ama diyete başladım yaşlı görünmenin birinci nedeni kilo ve giyim tarzı canım bunları yapınca kendi yaşına dönersin

En azından olduğunuzdan daha büyük göstermiyorsunuz o da iyi birşey, bu genetik bir durum ,ben 35 yaşındayım ama asla kimseyi inandırmam bu yaşta olduğuma ki saçımda beyazlarım bile var ama ben biraz saç baş giyim tarzıyla da alakalı olduğunu düşünüyorum açıkçası, işyerimizden bir bayan tatile gitti geldi, saçlarını kestirmiş giyim tarzını değiştirmiş ve resmen 10 yaş gençleşmiş, butip ufak dokunuşlar yapabilirsiniz kendinize

Kucuk gosterip insan niye memnun olmasin:) 18 ken hosuna gitmezde 14 sanarlarsa 30-40 yasinda 20-25 gostermeyi kim istemez? Herkes ister bence

Ayrica hamileyken kontrole gittigimde uc kadinin aralarinda yazik tecavuz etmisler sanirim dedigini bile duydum

Tek basima ev bakarken ogrenciye ev yok birkisi girer on kisi cikarsin diyen emlakcilar duydum
Yani kucuk gorunmek sanildigi kadar iyi birsry degil
Ha zor cokuyorsun o ayri
Ama hep bir yaninda ebeveyn arayisina giriyor insanlar sacma bi sekilde

hiç güzel değil 27 yaşındayım
yerınde ve yasında gostermek en guzeli.
o yuzden kafayı hiç takma.bebeğini sağlıkla buyut.annesin her türlü güzelsin zaten

Son düzenleme:
ben bir üniversitede çalışıyorum
34 yaşındayım ama buradaki arkadaşlar çoğunlukla daha küçük gösteriyorsun arkadan gördük öğrenci sandık diyorlar hoşuma gitmiyor mu gidiyor tabii ki ama gerçek şu ki 34 yaşındayım ve doğum yaptığımdan beri çok yorgun ve yaşlı duruyorum çünkü öyle hissediyorum
sadece giyim tarzım iş arkadaşlarıma göre daha spor ve salaş o yüzden insanlarda yanılma olabiliyor.
demem o ki zaten çok gençsiniz en sevdiğim yaştı benim keşke hep o zamanlardaki ruh haline sahip olsam derim hala
genç ya da yaşlı gösterin önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz
ama anladığım kadarıyla siz başkalarının laflarını çok önemsiyorsunuz
yaşlı teyzeler dedi diye spor giyim tarzından vageçmişsiniz mesela en basit örnek
ben yeri geliyor eşimin dediklerini bile kulak arkası ediyorum çünkü önemli olan benim mutlu olmam giydiğimle yaptığım makyajla saçımla gibi gibi
hormonlar da etkili tabii şu anda ben de farklı duygu durumlarındayım kendimi yürüyen patates çuvalı gibi hissediyorum, güzel olan arkadaşlarımla görüşünce kendimi daha da kötü hissediyorum saçma sapan kıskançlıklarım başladı vs.
tek önerim size ilk olarak dış seslere kulağınızı tıkayın
kendinizi nasıl en iyi hissediyorsanız öyle giyinin ve süslenin
biri size iltifat da etse eleştirse de gülümseyerek teşekkür edin ve içinizden şunu söyleyin "senin demenle güzel ya da çirkin olmayacağıma göre çok da umrumda değilsin" :)
ve doğumdan sonra madem kaz ayaklarından rahatsızsınız bunun çözümünü bulun sonrasını da boşverin gitsin
çok gençsiniz kim ne derse desin

Yaşımi soruyorlar benden büyük kişiler söylediğimde karşılık şu oluyor

Aa daha kucukmussun . Bu ne demek ?
Ben hep karşılaşıyorum bununla küçük göstermediğimi de biliyorum

Ayy daha kucukmissun sen

Ayy işte bizim bilmem kimin kızıyla yaşıt ama onda daha çocuk yok vs vs yani ://

Evet yaşlı değil olgun gözüküyoruz

Gözümüze gözümüze sokmalarina gerek yok ben kaç gösteriyorum dediğimde 32-33 diyen oluyor 28 yaşındayım

Hiç te takılmayin daha çok yaslanirsiniz yoksa

Minyon tipli misiniz?Ben de 92 liyim evli olduğuma inanmazlar çünkü minyonum saçlar da siyah..ben de kadınsı olmak isterdim çocuk gibi değil de.Herkes kendinde olmayanı ister

27-28 yalına kadar AA daha büyük duruyorsun diyorlardı 30 yaşından sonra yok ya otuz varmısın sen oldu uzun boyluyum yani demem o ki gencsen gencsindir büyük gösteren bedenindir yüzünden belli olur yaş alınca yüzün hala parlaksa yaşını belli etmezsin..ayrıca gençken ne dediklerinin ne önemi var sen gencsin yaşlanınca söylediklerinin önemi var onu taksan anlarım istediğin kadar genç görün yaş almış oluyorsunuz.

Eskiden her kes yaşimi ogrendiyinde 17-18 gosteriyosun derdi. Gecen bir kiz uçakta yaşimi sordu, 27 dedim ( aslinda yaşim 28 ama 27 kalmis aklimda). Tuhaf tuhaf bakti, cok gosteriyosun dedi. Şok oldum. Kac gosteriyorum diye sordum, 31-32 dedi. Yine şok oldum. Eve donduyumde kocama anlattim, kiz her halde seni kiskanmis, kucuk gosteriyorsun dedi. Anlamadigim sey kiz benden guzel, manken gibi bir kiz. Beni niye kiskansin ki. Odur budur kendimi 70 hiss ediyorum))) Sizi cok iyi anliyorum, kucuk bisey de olsa insan kafasima takiyor ...
Aaa, hesapladim 29 bitiyormus bende ((( Ben hala 27deyim (((

Hamileyken hormonlar biraz seklimizle semalimizle oynuyor bende kendimi hic begenmezdim hamileyken ama dogumdan sobra geciyor uzulmeyin. Kilo aldikca kendini buyuk hissediyor insan.

Bende 27 olcam ama herkes 20-21 der saçımı sarı kullanıyordum onda da 23-24 diyorlardı birazcıkta giyimle alakalı olabilir ben çok spor giyinirim ama bazen kadınsı olmak isterdim çocuksu olmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…