Olduğundan daha genç görünmek

Ya bazıları sırf mutlu olsun diye küçük gösteriyorsun diyor bence ben gayet yaşımı gösteriyorum herkes küçüksün neden yani yaşımdan memnunum. Küçük beya büyük göstersem ne olacak ki. En fazla giyim tarzını değiştirebilirsin ben iş dışında yırtık baya jeanlar fln giyoyroum o etkili galiba

Gene başlanmış ay çok küçük gösteriyorum vah vah demelere :)
Siz tavsiye, cilt bakımı vs çözüm önerisi istersiniz," şekerim biz çok genç görünüyoruz ama çok kötü bir şey ehehe" diye yorumlar gelir :)
Konu sahibi size gelince yaşınız gerçekten genç ama insan 25 olsa da olduğundan büyük görünebilir, hyaluronik asit kaybınız olabilir.
Kollajen içeren kremler,hyaluronik asit serumları ve tabletlerini bir araştırın derim. Cildiniz nemsizlikten formunu kaybetmiş olabilir, hatta bu durumu sizden daha küçük yaştaki insanlar da yaşayabiliyor e herkes doğuştan şanslı olamıyor değil mi :)

Son düzenleme:
Boy, kilo saç rengi insanları yanıltır,açık renk saç daha olgun gösterirken doğal kahverengi daha küçüksünde beyazlar çıkmamış boyatmıyorsun kendi rengi algısı yaratır.
Ben 39 yaşindayım kısa boylu zayıfta sayılırım kahve doğal bir rengede boyatınca kimse yaşımı bilemez

Genetik miras bu.Onun dışında kilo almamak ve abartı makyaj yapmamak da olduğunuzdan daha genç göstermenizi sağlayabilir ama genetikte yoksa çok da aldırmayın.

Ben 28 yaşındayım ve 35 yaşında bir arkadaşım beni kendiyle yaşıt zannetmiş.Caktirmadim ama çok bozulmuştum ondan sonra tam 13 kilo verdim dal gibi kaldım ve şimdi herkes beni genç kız zannediyor tabi kıyafetime sacima makyajima dikkat ediyorum artik

O belli bir yaştan sonra oluyor bende önce büyük görünürdüm şimdide küçük 36 yaşındayım iki çocuğum var yeni tanıştığım kimse inanmıyor cocuklqri görünce inanıyorlar bekleyin şimdi zaten yeterince kucuksunuz

Goz cevresi icin kremleri denediniz mi bence fıstık gibisinizdie eminim hormonlar sizi boyle yapmistir.

Aslinda biraz vucud yapisiyla da alakali kucuk veya buyuk gostermek,ben 37 yasindayim minyon oldugum icin daha kucuk gosteriyorum mesela,15 yasinda kizim var gecenlerde arkadaslari ona aa ablanmi diye sordular benim icin:))esimden 6 yas buyugum o benden yasli gosteriyor diye depresyona girecek nerdeyseee hosuna gidiyor insanin 40 a yaklasirken daha genc gorunmek tabi:)
Ama sizin icin daha cookk erken yahu gencliginizin kiymetini bilin:)hormonlarda tetikliyor sizi daha hassasiniz haliyle zamanla gececektir takilmayin

Spor giyinmek, kalın kaşlar, az makyaj, zayıf olmak, modern bir saç kesimi hep genç gösterir. Kendinizi bu açılardan değerlendirin derim.

Herkes boyali sacin ozellikle sari saçın yasli gösterdiğini soyluyor da gecen gun is yerine bir kadin geldi ben universite ogrencisi stajyer sanmistim. Oysa ki 2 cocugu varmis ve 33 yasindaymis. Şok oldum duyunca. Saclari sapsariydi yani sac rengiyle alakasi yok. Oldukca fit ve cok neseliydi. Belki de kucuk gorunmenin sırları bunlar..

30 kusur yasindayim.gecenlerde yasli bi kadin liseye mi sen gidiyorsun agucucu dedi.cocuk muamelesi etti.nasil sinirim bozuldu anlatamam.:) simdi boyadim saclari yasimi gosteriyorum oh be sukur.

Sanırım takmışsın biraz. Bu yaşa insan takınca sorun bitmiyor ki elimizde olan mevzuu değil. Ve sana yemin ederim ki hayatım boyunca küçük görünmek de bana yaramadı.

Ve şimdidahayasımı gösteriyorum sanki daha bir tamamlanmış gibi hissediyorum. Anını yaşa evinde mutlu ol.

Tam yaşını göstermek bence en güzeli. Bende olduğumdan küçük gösteriyorum. 23 yaşındayım, hamileyken doktorlar tarafından 16 sanıldığım oldu. Çocuk gelin muamelesi gördüm resmen
Hormonlarınız coşmuş, kafanıza takmayın. Bazı insanlar bazı şeyleri abartmayı çok severler kulak asmayın, görünüşü boşverin en önemlisi hissettiğiniz yaştasınız :)

Yaşımi soruyorlar benden büyük kişiler söylediğimde karşılık şu oluyor

Aa daha kucukmussun . Bu ne demek ?
Canım boyla ve kiloyla alakalı bir durum.he bide genetik sanırım.ben mesela yaşından küçük duranlardan.1.58 boyum var.nerem büyük dursun.8 yaşında kızım 2.5 yaşında oğlum var.kızım 8 yaşımda dediğim herkes kısa bir şok geçiriyor ben seni bekar sandım diye.bugün direksiyon kursum vardı.eltimle aynı yaştayız.kurs hocası ablan diyerek bahsetti eltimden,çok utandım.yaşından büyük duruyorsan eminim ki boylu poslusundur.inan o kadar çok isterdim ki uzun boylu olmayı.

Eşimde aynen öyle söylüyor ve benimle fotoğraf çekinmiyor.son zamanlarda dikkat ediyordum ve çok üzülüyordum.en son dayanamadım sordum sen benimle neden fotoğraf çekinmek istemiyorsun diye.sen yanımda çok genç duruyosun dediben çöktüm sen aynısın.hatta yaşın ilerledikçe daha güzelleştin dedi.bi yandan sevinirken bi yandan çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…