Olduğundan daha genç görünmek

Fikir verilecek bi durum yok ortada allah vergisi yani yapacak bisey yok.

27 yasindayim banada 21 misin diye soruyorlar bazen guzel bazen degil bu durum. Yuzum kucuk gösteriyor boyum da 1.60 ama esim cogu zaman benim bazi akrabalardan flan kisa oldugumu düşünüyor yanyana gelince aa sen ondan uzunmuşsun baya diyor. Yani yüzümün kucuk gostermesi boyu mu da küçük gosteriyor cevremden duydugum kadarıyla takılmayın boyle seylere allah sağlık versin yeter ki

vala merak ettım herkesi şimdi.hadi fotoları atın

Bende o küçük gösterenlerdenim.. :) Annem de küçük gösterir, ablam bile zannediyorlar..
Bu tamamen genetik ve yapıyla alakalı..
Ama giyim, saç, makyaj tarzı da çok önemli..
Mesela saçta; sarı, karamel tonları çoğu kadını olduğundan olgun gösteriyor. Aynı şekilde giyim tarzı, makyaj, takı olayları da..
Renkler de çok önemli..

Tamamen genetik bir durum bu , disardan mudahaleyle bunu degistiremezsiniz , kendinizi disardan bir gozle gormek istiyirsaniz annenize bakin , oldugundan genc mi duruyor ? Buyuk ihtimalle sizde oylesinizdir
Bizim ailede anne tarafinda kadinlarin hepsi oldugundan genc gosteriyor , dedigim gibi tamamen genlerle alakali bir durum
Takilacak bir mevzu degil ayrica:)

bende küçük gosterenlerdenim 30 yaşımdayken yirmi gosteriyorum soranlar soka uğruyo resmen erkenmi evlendin diyenler oglumu kardesim sananlar en son ameliyat masasinda doktoru dumura ugrattim:)ama bir topluma girdigimde kucuk muamelesi gormek sinirimi bozmuyo degil

34 yasindayim henuz hamile degilim istiyorum ama olmuyor tedavi goruyorum bu yuzden. Arkadas 25 yasinda hamile ve ben yasli mi gorunuyorum diyerek haline şükür etmeyi unutmus sanirim

25 yaşındayım 7 yıldır çalışma hayatındayım ve hala insanlar beni lise öğrencisi sanıyor. İleri de hoş olabilir ama Şuan hiç değil.

22 yaşındayım ve geçen gün bankadaki kadın bana bakarak "çocuk için mi açılacak hesap" dedi babama, kadın da en fazla 35 falan

Birde kucuk gorunmek cocuk gibi gorunmek demek degildir her zaman. 40 yasindaki 25-30 yasinda gosteriyosa cocuk gibi olmaz her zaman daha genc bi kadin gibi durur.

Kilo çok etkili küçük ya da büyük göstermekte fazla kilonuz varsa kilo vermekle baslayabilirsiniz

Ben 30 umdayım 20 yaşındakiler 'adın ne canım' tadında sorular sorabiliyor zaman zaman can sıkıcı olabiliyor bu da pek matah birşey değil. Hamilelik hormonları pireyi deve yapmış.

emin ol lanet gibi bisey otuz uc yasimdayim ve herkes on sekiz on dokuz saniyor berbat bi durum cunku ne genc kiz grubuyla vakit gecirebiliosun cunku kafan farkli ne yasitlarinla vakit gecirebiliosun cunku seni yasıt gbi gormediklerinden ciddiye almiolar hele işte deneyimsiz muamelesi gormek yok muu tam bi cinnet durumu olmuş sekiz sene hala comez gibi davraniolar herkes bir yaparken sen on yapmak zorundasin kendini ispatlamak icin .Her gun ise giderken ayakkabi ceket tasiyorum cunku sokakta is kiyafetimle goren bi genc kiz grubu laf atmisto kiza bak otuz yasinda gibi giyinmis die "heyy ben zaten otuzum "diemezsin tabi...daha o kdr berbat tarafi var ki durumunun kiymetini bil derim ben

Yaşımi soruyorlar benden büyük kişiler söylediğimde karşılık şu oluyor

Aa daha kucukmussun . Bu ne demek ?
Ya ben ne yapayım?
40 yaşında 3 minik annesiyim.
Anneanne misin babanne mi diye soruyorlar?

33 yaşındayım 25 gösteriyon diyorlar hatta geçen biri abarttı 18 yaşında duruyon nerde 2 çocuk annesi dedi hoşuma gidiyor gitmiyor değil yalnız bence bu genetik benim annemde küçük gösterir iş yerinde bekar sanıyor yeni gelenler bi kaç kişi evlilik bile düşünmüş benimle öneri vermek isterdim ama yaptığım birşey yok ama giyim çok etkiliyor insanı

Kadin büyük göstermekten ne kadar sikayet ettiğini yazmis millet sayfalarca kendi küçük gösterme anılarını anlatmış. Şaka gibi

Konu sahibi göz altlarinizin siyahligina çözüm bulmanız gerekir öyle yorgun gözükürsünüz. Ayrıca sigara kullanıyorsanız bırakmaya çalışın. Saçınızı boyuyorsanız rengiyle alakalı da olabilir. Giyim kuşam bile etkiler.
Bunun yanında kaz ayağı varsa gözlerinizde o da büyük gösterir.

Önemli ölçüde genetiktir ama. Genelde kısa boylu kadınların küçük gösterdiği söylenir evet ama yüz ve cilt sinyalleri veriyorsa gayet yaş anlaşılıyor.

Ben hafiften genç göstermeye takigimdir.Yasim 40.30danyukari göstermeyen biri olarak söyleyeceklerim olur.1.genetik.Ufak tefek olmak.Cild ve bağ dokusu durumu.Bakimla giyimle zayıf olmayla az makyajla takviye olur.
2.Eğer genetik olarak şanslı değilse zayıf olmak cilt bakımı genç duruşlu daha çok spor giyimlerle ve az makyajla daha genç durulabilir.Bir de saç .Sacin durumu da önemli.Bakim yani.
Bir de göbek olmazsa süper olur.Ben kurtulamadım malesef .Spor yapamıyorum yoğun çalışmaktan.
Yaşlandığını hissettiğim anda birşeyler yapar cilt durumumu iyilestiririm.Bakimla kremle az bir yüz yogasıyla yani.Cerrahi değil.

Ben hamile olmadan once hep kucuk gosterdigimle ilgili iltifat alirdim.
Bana gore iltifat cunku buyumek istemiyorummm :'(
Ama simdi gobegim de cikmaya basladi, belki de kendim daha agir bir tavir takindigimdan bu algi degisti sanki
Hamilelik yuzunden mi boyle bilmiyorum ama eski çıtırlık günlerimi özledim T.T

Dediğin gibi ben de gobeksiz çıtı pitiydim.
Sanırım hamilelik de insanı büyük gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…