Bahaneler öyle mi? Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınızHer yazılan yoruma yok yapamam yok beni kötülerler yok böyle şöyle diyerek bahaneler yaratmışsınız kendinize. Bence sizin boşanmaya niyetiniz yok,o zaman bence konu açıp fikirde almayın bizlerden.
Ne dememizi bekliyorsunuz ki,ortada size değer vermeyen bir adam var buyrun çekmeye devam edin mi diyelim
Evet özel kurumdayss işiniz daha zor ama böyle de hayat geçmez ki ne bileyim kiraların az olduğu küçük şehirler var oraya tasinirsinjz taşınmadan önce de oradaki kurumları araştırıp ise girersiniz yoksa ömür boyunca çekersiniz bak benim ananem 70 kusur yasonda hala çekiyorum dedi bana boşanma aşamasındayken sen çekme dedi eskiden boşanmalar olsa bende bosanirdim dedi ki dedem de eşiniz gibi şiddete vardı bunun üstüne bence sizde çekmeyin ileride çektiğiniz yillarinoza uzuluceksinizKeşke kadrolu öğretmen olsaydım özel bir kurumda çalışıyorum tayin ihtimalim olsa bir dakika düşünmezdim inanın aile terapisti ne gitmek çok istedim fakat kabul etmedi kendisi bende sorun yok sende var diyor anne olmayı o kadar çok istiyorum ki 32 yaşındayım ama çocugumun babası bu adam olsun istemiyorum
Allahım canımı al diye dua ediyorum
Hayat kimseye kolay değil. Bakın ben 2.5 yaşında oğlum olduğu halde, değer görmediğim eşimden ayrıldım. Öyle yaşamadan sallamıyorum lafları merak etmeyin.Bahaneler öyle mi? Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız
Vardır mutlaka ama kolay değil öyle girmek tanımadığın bir memleket yeni bir hayat beş parasız insan herşeyi düşünüyor işte
Onunla iyi geçinmeye bakacakmışım söylediklerini yerine getirecekmişim tırnak makasının ağzını açıkmı bıraktım daha önce söylemiş beni uyarmış bir daha bırakmayacakmışım dediklerine uyarsam mutlu olurmuşumEe bu adam zaten bosanmak icin yapiyor tum bunlari. Gecinmeye gonlu olsaydi otu b.ku bahane etmezdi. Catacak yer geziyor. Tekefin kurcalamalar, acik aramalar... nereden tuttururum diye bakiyor.
Kisi kendi nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus. Adam ona buna gulucuk mu dagitiyor da sizi de onunla sucluyor?
Adam bastan bosanmak istiyor belli. Niyeti o da sizin gitmenizi bekliyor. Ben olsam gecinmeye gonlu yok madem, sen git derdim. Siz gitmeyin ki terk etmekle suclanmayin bir de. Onu gonderin. Bundan daha mutlu olacaginiz kesin.
Düşünün boşandınız üzüldünüz ama yeni hayata başladınız. Size saygı duyan çok seven bir adamla berabersiniz. Değermi bunu çekmeye??Mrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Destek almayı gerçekten çok istiyorum özel bir hastaneye gitsem pisikiyatri bölümüne ilerde atanma durumum olduğunda karşıma çıkar mı böyle şeyler yaşayanlar olmuşÖzel kurumda öğretmenmissiniz, internetteki is arama siteleri var kariyer net, secretcv gibi. Bakin arastirin gerekirse gidin görüşün.
Ya da şimdi bunlar mümkün değilse ki bir cok konuda yapamam edemem demissiniz, o zaman bir psikoloğa gidin. Esiniz sorun sende demis tamam madem sorun bende ben gideyim deyin, ona he he diyip geçin. Terapi alın, inanin boşanma cesareti gösterdiğinizde psikolog bile sizin sahidiniz olabilir hatta en güvenilir şahit olur. Zira bu konuda önemli olan danışan onayıdır ki siz zaten ona karsi güçlü olmak istiyorsunuz.
Lutgen cesur olun, icinde bulunduğunuz durumlar aslında zor degil, sadece siz zor olduğunu görüyor/hissediyorsunuz. Bunun icin de terapi alıp kendi gücünüzün farkına varmaniz gerekiyor.
Belki önerilerim biraz zamanla olacak seyler ama sizin de zaten kendinizi toplamak icin zamana ve destege ihtiyacınız var.
Siz köle değilsiniz, onun özel hizmetine tahsis edilmis bir çalışan da degilsiniz. Gerekirse net konuşun benim tek amacım seni mutlu etmek degil, benle mutlu olmak istiyorsan beni mutlu edeceksin diye. Ithamda bulundugunda sen öylesin demek ki beni de kendin gibi görüyorsun diyin. Şayet ileri gider siddet uygularsa ki deneyecektir (kendinizi korumaya calisin tabii), direkt polisi arayip hayatim tehlikede kurtarin diye basvuruda bulunun.Onunla iyi geçinmeye bakacakmışım söylediklerini yerine getirecekmişim tırnak makasının ağzını açıkmı bıraktım daha önce söylemiş beni uyarmış bir daha bırakmayacakmışım dediklerine uyarsam mutlu olurmuşum
Psikiyatrik raporlar sicile işliyor ama bir psikologdan terapi alırsanız işlemez. Sonucta insanin bedeni kadar ruhu da hastalanabilir. Tedavi için psikoloğa başvurun, özel hastane kayıtları pek e nabıza islenmiyor, psikoloğa giderseniz iyi olur. Sizin sorununuz psikiyatrik değil psikolojik. Ilactan ziyade anlatmaya ihtiyacınız var.Destek almayı gerçekten çok istiyorum özel bir hastaneye gitsem pisikiyatri bölümüne ilerde atanma durumum olduğunda karşıma çıkar mı böyle şeyler yaşayanlar olmuş
Hiç bilmediğimden soruyorum özür dilerim hastane randevu sistemine baktım psikiyatri bölümü var sadece psikologla nasıl görüşme sağlayabilirimPsikiyatrik raporlar sicile işliyor ama bir psikologdan terapi alırsanız işlemez. Sonucta insanin bedeni kadar ruhu da hastalanabilir. Tedavi için psikoloğa başvurun, özel hastane kayıtları pek e nabıza islenmiyor, psikoloğa giderseniz iyi olur. Sizin sorununuz psikiyatrik değil psikolojik. Ilactan ziyade anlatmaya ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?