Oldurmaya çalışmaktan yoruldum boşanmak istiyorum

Bahaneler öyle mi? Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız

Boşanınca niye hayatınız olmasın ki? Aksine çok daha güzel bir hayatınız olur. Yanlış bir evlilik yapmışsınız..Bir hata yaptınız die bunun cezasını ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz..Allah da size yardımcı olmuş aslında böyle psikopattan çocuk sahibi yapmayarak..İşsiz,güçsüz ve çocuklu olsanız bir nebze anlamaya çalışabilirim ama çalışan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak boşannmaktan korkmanızı anlayamam.

Lütfen psikolojik yardım alın.Bu adam sizi sindirmiş.Sürekli psikolojik şiddet görmekten bu hale gelmişsiniz.Psikolojik yardım alın,boşanın ve hayata sıfırdan başlayın.Hiç ama hiç geç değil. Ama şunu unutmayın,ne ben ne de başkası size yardımcı olamaz burda.Kendinize yardımcı olabilecek tek kişi sizsiniz. Bunu da ancak harekete geçerek başarabilirsiniz.Bol şans.

Evet özel kurumdayss işiniz daha zor ama böyle de hayat geçmez ki ne bileyim kiraların az olduğu küçük şehirler var oraya tasinirsinjz taşınmadan önce de oradaki kurumları araştırıp ise girersiniz yoksa ömür boyunca çekersiniz bak benim ananem 70 kusur yasonda hala çekiyorum dedi bana boşanma aşamasındayken sen çekme dedi eskiden boşanmalar olsa bende bosanirdim dedi ki dedem de eşiniz gibi şiddete vardı bunun üstüne bence sizde çekmeyin ileride çektiğiniz yillarinoza uzuluceksiniz

Allahım canımı al diye dua ediyorum

asla anlamayacağım.. sizin gibi birkaç konuda daha gördüm.
boşanmak ölmekten daha korkunç daha zor.
ölmek boşanmaktan daha kolay..
Allahtan istediğiniz şeye bakın.. boşanayım kendi hayatımı kurayım mutlu olayım değil de öleyim..
bu kadar kolaya kaçmayın.

Birde pandemi sürecindeyken kalbimde bir sıkıntı olduğunu Hissettim kalp atışlarımı kulaklarımla duyuyordum o kadar hızlı atıyordu ki sanki koşmuş koşmuş nefessiz kalmışım gibi hastaneden randevu aldım gidicem sabah kalktım malum evdeyiz kaş bıyık almış başını dedim insan içine çıkıcam iki dk alayım bıyıklarımı alıyorum bana döndü nereye gidiyosun da süsleniyosun şuna bak hele boşuna gidiyosun hastaneye bişeyin yok senin yine ithamlar hastaneye gittik kapıdaki görevliye kliniğin yerini sordum adam tarif etti teşekkürler çok saolun dedim. döndü bana beyefendi ne kırılılıyosun kibarlaşıyorsun elin adamıyla konuşurken dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim öyle bi insan ki nerden ne çıkaracağını kestiremiyorum

Bahaneler öyle mi? Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız
Hayat kimseye kolay değil. Bakın ben 2.5 yaşında oğlum olduğu halde, değer görmediğim eşimden ayrıldım. Öyle yaşamadan sallamıyorum lafları merak etmeyin.
Herkesin başına gelebilir,ay bu benim nasıl başıma geldi öleyim daha iyi diyeceğiniz bir durum yok ortada ayrılırsınız olur biter. Benim tepki gösterdiğim şey mesleğiniz var okumuşsunuz ayaklarınızın üstünde durmanız gereken yerde kendinizi acınılacak moda sokmanız

Rızkı veren eşiniz değil Allah...kimse kusura bakmasın ama kocalar zannediyorki karisinin çocuklarının rızkını kendi veriyor hayır efendim özel eğitim kurumundaysaniz üniversite mezunusunuzdur başka bir yere taşının eliniz ekmek tutsun ne bu adama hayatınızı baglayacaksibiz bunlar baba olmaya layık tipler değiller .ha meskegibizle ilgili olmazda Allah başak baska bir sektörde kapı açar zaten nafaka vermek zorunda .kadınlar güçlü ama farkında değiller. Ayaklarınızın üzerine basın biraz

Vardır mutlaka ama kolay değil öyle girmek tanımadığın bir memleket yeni bir hayat beş parasız insan herşeyi düşünüyor işte

Bu hakaretlere maruz kalmak daha kolay geliyor tabii. Cayin demi olmamis, bir araba dolusu hakaret... Zeytin onunuzde diye bir ton safsata... Uzuldum gercekten sizin adiniza.

Insanlar dilini dahi bilmedigi ulkelere gidiyor yeni bir baslangic yapmak icin.

Mesleginiz olmasaymis daha iyiymis cunku size hicbir sey katamamis elinizdeki meslek.

Iftira atilsa kendinizi savunamayacak kadar aciz misiniz? Hadi diyelim oyle bir durum oldu, bahsi geçen kisi sizin lehinize sahitlik.edemez mi, o benim kardesim ben evliyim vs diye? Anladığım kadariyla öğretmensiniz, ne guzel.okumus etmis meslek.sahibi bir kadinsiniz. Esinizin egosu için kendinizden mi vazgececeksiniz?
Bulundugunuz ilin barosuna gidip avukat talebinde bulunun ya da hic mi guvendiginiz sevdiğiniz biri yok size destek olacak, yaninizda olsun?
Ogretmensiniz, okulda rehber öğretmen vardir gidin onunla.konusun, görüşünü alın zaten az buçuk ruh halinizden durumu anlar.
Bir de günlük tutun derim, yazin her gün. Psikolojik şiddet durumunda günlükler mahkemede kanıt oluyormus bana da geçenlerde konustugum bir arkadasim demisti.
Bu adami cekmeyin bosanin ve lütfen bosanamam demeyin ileride çocuk olursa cileniz hic bitmez.

Ee bu adam zaten bosanmak icin yapiyor tum bunlari. Gecinmeye gonlu olsaydi otu b.ku bahane etmezdi. Catacak yer geziyor. Tekefin kurcalamalar, acik aramalar... nereden tuttururum diye bakiyor.
Kisi kendi nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus. Adam ona buna gulucuk mu dagitiyor da sizi de onunla sucluyor?
Adam bastan bosanmak istiyor belli. Niyeti o da sizin gitmenizi bekliyor. Ben olsam gecinmeye gonlu yok madem, sen git derdim. Siz gitmeyin ki terk etmekle suclanmayin bir de. Onu gonderin. Bundan daha mutlu olacaginiz kesin.

Hayatınızı düzeltmek için ne yapmanız gerektiği çok açık. Böyle durumlarda insanları, kendi hayatını düzeltmeye ikna etmeye çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum, boş konuşmak gibi geliyor. Çocuğumun babası o olsun istemiyorum diyorsunuz, eşim kaynaklı çocuk sahibi olamıyoruz diyorsunuz, anne olmak istiyorum diyorsunuz, size iftira atıyor, şizofren hareketler, üste yürüme falan. Biz ne diyelim ki şimdi? Zorla buradaki kadınlar mı boşatsın sizi?

Onunla iyi geçinmeye bakacakmışım söylediklerini yerine getirecekmişim tırnak makasının ağzını açıkmı bıraktım daha önce söylemiş beni uyarmış bir daha bırakmayacakmışım dediklerine uyarsam mutlu olurmuşum

Düşünün boşandınız üzüldünüz ama yeni hayata başladınız. Size saygı duyan çok seven bir adamla berabersiniz. Değermi bunu çekmeye??

Özel kurumda öğretmenmissiniz, internetteki is arama siteleri var kariyer net, secretcv gibi. Bakin arastirin gerekirse gidin görüşün.
Ya da şimdi bunlar mümkün değilse ki bir cok konuda yapamam edemem demissiniz, o zaman bir psikoloğa gidin. Esiniz sorun sende demis tamam madem sorun bende ben gideyim deyin, ona he he diyip geçin. Terapi alın, inanin boşanma cesareti gösterdiğinizde psikolog bile sizin sahidiniz olabilir hatta en güvenilir şahit olur. Zira bu konuda önemli olan danışan onayıdır ki siz zaten ona karsi güçlü olmak istiyorsunuz.
Lütfen cesur olun, icinde bulunduğunuz durumlar aslında zor degil, sadece siz zor olduğunu görüyor/hissediyorsunuz. Bunun icin de terapi alıp kendi gücünüzün farkına varmaniz gerekiyor.
Belki önerilerim biraz zamanla olacak seyler ama sizin de zaten kendinizi toplamak icin zamana ve destege ihtiyacınız var.

Destek almayı gerçekten çok istiyorum özel bir hastaneye gitsem pisikiyatri bölümüne ilerde atanma durumum olduğunda karşıma çıkar mı böyle şeyler yaşayanlar olmuş

Bu adam değişmeyecek bunu kabullenin. Her durumda sizi ezmek için uğraşıyor, kendinizi yetersiz hissettiriyor, özgüveninizi kırıyor neden çekeceksiniz ki bunu? nerdeyse namusunuza laf atıyor yok ona kırıttın, ona mesajda gülücük attın vs diye bunu diyen adamın alnını karışlarım hadsize bak. Bazı sorunlar konuşulup çözülebilir ama sizin bu adamla yaşadıklarınız çözülemez, anne olmak istiyorsunuz ama bu adamdan olsun istemiyorsunuz( ki istemeyin de zaten) ee bekledikçe yaşınız da ilerliyor. Kesip atın ki önünüze bakın yeni bir hayat kurun kendinize yoksa bu zindan hayatına mahkum Yaşar gidersiniz

Siz köle değilsiniz, onun özel hizmetine tahsis edilmis bir çalışan da degilsiniz. Gerekirse net konuşun benim tek amacım seni mutlu etmek degil, benle mutlu olmak istiyorsan beni mutlu edeceksin diye. Ithamda bulundugunda sen öylesin demek ki beni de kendin gibi görüyorsun diyin. Şayet ileri gider siddet uygularsa ki deneyecektir (kendinizi korumaya calisin tabii), direkt polisi arayip hayatim tehlikede kurtarin diye basvuruda bulunun.
Psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz bu da bosanma sebebi artı manevi tazminat bile alabilirsiniz. Baskalari hakkimda ne dusunur diye degil, ben beden ve ruh sagligimi nasıl korurum diye düşünün.

Destek almayı gerçekten çok istiyorum özel bir hastaneye gitsem pisikiyatri bölümüne ilerde atanma durumum olduğunda karşıma çıkar mı böyle şeyler yaşayanlar olmuş
Psikiyatrik raporlar sicile işliyor ama bir psikologdan terapi alırsanız işlemez. Sonucta insanin bedeni kadar ruhu da hastalanabilir. Tedavi için psikoloğa başvurun, özel hastane kayıtları pek e nabıza islenmiyor, psikoloğa giderseniz iyi olur. Sizin sorununuz psikiyatrik değil psikolojik. Ilactan ziyade anlatmaya ihtiyacınız var.

Hiç bilmediğimden soruyorum özür dilerim hastane randevu sistemine baktım psikiyatri bölümü var sadece psikologla nasıl görüşme sağlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…