Oldurmaya çalışmaktan yoruldum boşanmak istiyorum

Ahh ahh Insanın kendi kendine ettiğini düşmanı etmez miş.Ne diyelim konusahibi çekin madem bu adamı.Ne diyorsa harfiyen uyun.Belki yaranıp mutlu olursunuz.

boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var

Boşanmayın zaten boşanıp mutlu olan kimse yok. Şimdiki hayatınız daha iyi üstünüze yürüyorsa kocanız yürüyor hakaret ediyorsa kocanız ediyor. Öğretmensiniz ama dul(!) olmaktansa hakaret işitmek daha iyidir. Kocanız ne derse yapın madem boşanmak istemiyorsunuz aranızda kavga, gürültü olmasın. Her şeyi istediği şekilde eksiksiz yapın. Çocuk şart ama ilk günden beri kötü de gitse her yuvaya bir çocuk şarttır siz mutlaka anne olmalısınız hem o zaman belki kocanız da düzelir.

Tam sizin istediğiniz güzel sözleri yazmaya çalıştım tembihlediğiniz gibi

Hiç bilmediğimden soruyorum özür dilerim hastane randevu sistemine baktım psikiyatri bölümü var sadece psikologla nasıl görüşme sağlayabilirim
devlette psıkolog maalesef özel olarak klınıklere gideceksiniz hiç birşekilde bir yerde karşısınız çıkmaz ilaç tedavisi değil dinleme yönlendrme yapıyor ücretleri ortalama seans başı 200 ile 450 arası klınıge göre değişir senası 1 saat ortalama

Hastaneyi arayip sorun psikolog var mi ben psikologla görüşmek istiyorum diye. Bazi hastanelerde her bölüme randevu verilmiyor. Mesela devlette nefrolojiye gitmek istedim önce ic hastalıklarına gittim onlar sistemden sevk yaptilar. Ama özelde telefonla arayip bilgi alabilirsiniz.

devlette pskolog yok malesf o bölümü özelde bulabiliyoruz devlette pskiyatri var yani ilaç yazanlar.

durun durun aklıma geldi e devlette bu bölüm açıldı sosyal hizmetler veriyor başvurun e devletten hemen randevu için arıyorlar sizi sosyal hizmetlerden

devlette pskolog yok malesf o bölümü özelde bulabiliyoruz devlette pskiyatri var yani ilaç yazanlar.
Devlette psikolog var ama.psikiyatri yönlendirebiliyor.
Ben konu sahibi özel hastane dedigi icin telefonla arayip bilgi alin dedim.

durun durun aklıma geldi e devlette bu bölüm açıldı sosyal hizmetler veriyor başvurun e devletten hemen randevu için arıyorlar sizi sosyal hizmetlerden
E devlete baktım puan göremedim varmı gerçekten böyle bir sistem özel çok pahalıymış 50 100 TL falansa gideyim demiştim ana her seans 300 400 vermem mümkün değil

Aile Danışmanlığı Başvurusu diye aratın oradan konu secip başurun en yakın yer arayıp randevu veriyor.

Çünkü yaşadığım yer çok küçük taşlanacağım hor görüneceğim ailem tarafından reddedileceğim bana her türlü iftirayı atacak

agac degilsiniz ki ayni yerde yasamak zorunda olasiniz. tayin istersiniz gidersiniz baska bir yere. belki de o gider. yani ben bu hep ayni yerde yasama takintisini anlayamiyorum.

Merhaba araniza dakikalar once katıldım
Benim tavsiyem daha yolun başındasınız
Hiç bir şey için geç değil boşanın derim birde söyle düşünün dışınız ağrıyor napiyorsunuz hemen doktora gidip tedavi ettiriyorsunuz bir kac gun veya ay ağrınız yok sok rahatsınız fakat o dış bir defa tedavi gördü şimdi sallanıyor ve çürümeye başlıyor doktora gidip çektirmekten başka çareniz yok iste sizin durumunuz bu

E devlete baktım puan göremedim varmı gerçekten böyle bir sistem özel çok pahalıymış 50 100 TL falansa gideyim demiştim ana her seans 300 400 vermem mümkün değil
Lütfen arastirin ve mutlaka terapi alın. Sanirim.kucuk bir yerdesiniz, özel psikologlara da bakabilirsiniz. Arayın sorun bilgi.alin. Durumunuza uygun bir yer illa ki vardir. Mesela 100 lira diyelim, haftada bir gitseniz ayda 400 eder ama duruma göre psikoloğunuz size 10 gunde bir gel de diyebilir o zaman aylık 300 eder.
Araştırın ona gore karar verin hemen pes etmeyin.

Zararın neresinden dönseniz kârdir. Bundan daha kötü bir hayatınız olmaz. Bu kadar karamsar olmayın. İnadina hayata meydan okuyun. Ileride daha da pişman olursunuz.Başkaları ne derse desin..hayat sizin.

Böyle bir adamdan çocuğunuz olmadığı için şükredin bence.
Mesleğiniz var, arada çocuk yok, bu adama yol vermemeniz için bir sebep göremiyorum ben.
Olmayanı oldurmaya çalışmayın yoksa kendinizi içten içe öldürürsünüz.
Hayat çok kısa, yaşamak çok güzel.
Böyle bir adam için niye kendinizi kahrediyorsunuz?

Az yesin kendisine hizmetci tutsun. Seni oldugu gibi kabul edemiyorsa sevgi yoktur ortada. Kolekik istiyor o. Sen de ondan taleplerini ilet o zaman, bakalim ne diyor.

Kimseye bir sey anlatmak aciklamak zorunda degilsin. Eski esim de el iyisi idi. Disariya karsi cok iyi idi. Ben de millete derdimi nasil anlatacagim diyordum. Gel gor ki boyle adamlar gercek yuzunu bosanirken gosteriyor zaten. Gizli ses kaydi yap sana hakaret ederse ya da kavga ettiginde. O evin icinde ne oldugunu kimse bilmez disaridan gorunene bakma sen. Kimseye de birsey ispatlamak zorunda degilsin. Sen kendini kurtar. Meslegin isin varsa kendine yeni duzen kurarsin sonra ama beyefendi madem memnun degil lutfedip gitsin once. Tabi o yurek varsa.....

Boşanın daha güzel bir hayatınız olmasa da en azından bu herife tekmeyi bastığınız için içiniz soğur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…