- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanrım aklıma mukayyet ol !!!
Değil aldatma,ihtimali bile düşünmeye başladığım zaman pençelerim çıkıyor dışarı..
Ben her halde seri katil falan olurdum sülalesini kuruturdum her ikisininde..
Kendimi bi an senin yerine koydum düyada kadın mı kalmazdı ne!!
Gerçekten tebrik ediyorum seni sakinliğin için,kötüye teşvik etmek istemiyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun en güzel kararı verecek olan sensin ama boşanmak ona hediye gibi olur ben olsam elini kolunu bağlar işkence ederdim üstüne gözlerini kaşıkla oymalar bi gözüyle seyrettirirken yedirmeler flnn off neysee...
Tanrı seninle olsun...'
Ben de aldatıldım sonra boşandım, eski eşim bana dönmek icin kapımda yatıyordu, aldattığı peynir cinsinin annesi beni arayıp beddua etmişti![]()
Kim kimi aldattı acaba diye düşünmüştüm o zaman :)
Bulabileceğiniz tüm delilleri yazılı olarak elinize almadan ve ıkıncı bır kopyalarını guvenlı bır yerde saklamadan hıcbır ıma, açıklama ya da harekette bulunmayın... Aksi taktirde silinen, değiştirilen, kapatılan sayfalarla ya da yırtılan evraklarla karşılaşacaksınız. Bıraz daha zaman gecınce hıkaye ve masallar baslayacak ve bır sure sonra sız delı ya da estırıklı muamelesı gorup acaba sorun cıdden benım yanlıs anlamam mıydı dıyeceksınız?
Boyle onur kırıcı bır olayda evlilik akdinin en temel unsuru zedelenmiş sayılır. Mahkeme kanıtlara bakılarak tek taraflı talebınıze ıstınaden muhtemelen tek, en fazla bır ıkı celse uzatarak sızı bosar. Nafakanın yanısıra maddı ve manevı tazmınat alabılırsınız...
Kanıtlar onemlı, onlar elınızde oldugu surece ne yapacagınıza sız karar verırsınız. Hakkınızda en hayırlısı olsun, cok cok uzucu bır durum...
Az önce yazdım okundu mu bilmiyorum yağmur..
Adamın biti uyandı bak...Hemen delilleri topla...Silebilir..Şuan davayı çaktı ki sürekli arıyor seni..
annenize çok üzüldüm. neden mi,sizin gibi düşünen çocukları ve önüne gelenle yatıp kalkan kadınlara milyarlar harcayan kocası olduğu için.Sen yaşadınmı bunlarıda konuşabiliyorsun öyle basit değil güzelim sizin dediğiniz gibi ben yaşadım hem kendi ailemde hem kendi çevremde hemde ilişkimde.Ben Trabzonda yaşıyorum haftasonu buraya çevre illlerden akın akın geliyor erkekler ne için malum meşhur yabancı kadınlar.Bu olaylardan okadar dağılan aileler varki.Adamlar sürekli ev alıyor inşaat gelişiyor neden biliyormusunuz eşlerinin haberi olmadan 2 ev alıyorlar 2. hanımlarına neler neler var karılarının ruhu duymuyor.Birde sefalet çekenler var.Benim 2 halam boşandı biri öğretmen diğeri avukat ikiside baya kariyer sahibidir işlerinde ikiside boşandığına pişman boşanma sebepleri aldatılma neden pişmanlar biliyormusun.Orta yaşlara gelince eş arıyorsun dost arkadaş arıyorsun yanlız kalıyorsun evin bomboş annen baban yaşlanıcak ve yanlız kalacaksın.keşke elimden geleni yapsaydım diyorsun.Çocukları kim ister evlensin annesi başkasıyla.Benim kendi babam milyarlar yedirdi ben 23 yaşımdayım annem güzel bir kadındır şuan 41 yaşında hemen hemen 30 yaşından beri dul gibi sayılır ve benim babam konuşma duyma engelli olduğu halde biz sefillik çektiğimiz halde bu kadınlara paraları yedirdi ben deyim 100 siz deyin 150 bin böyle olmasına karşın ben yada erkek kardeşim annemin başka brisiyle evlenmesini asla kabullenmezdik.Hadi evlendi diyelim kız erkek çocuklarına dahi tecavuz duyuyoruz kız çocuğunu nasıl kime güvenipte yanlız bırakabilecek eşiyle vs.Herşeyi etraflıca düşünmek lazım. Kaldıki dışarıda kurt gibi kadınlar varr pusuda bekliyorlar eşlerinden soğusalarda gelseler diyolar dünya sizin baktığınız gibi basit değill yaşayan bilir ancak
Canımm .. izmirdeysen bulurum seni bi şekilde gerekirse işimden erken cıkarım izin alırım destek olurum sana gercekten cok ciddiyim .
Suankı durumun benı cok uzuyor![]()
annenize çok üzüldüm. neden mi,sizin gibi düşünen çocukları ve önüne gelenle yatıp kalkan kadınlara milyarlar harcayan kocası olduğu için.
dahada gençmiş. yazık çok hemde![]()
herkes kendine baksın benim annemi benden daha çok düşünecek halin yok herkes yaşadığını kendisi bilir
Az önce aradı bebeğim midem agrıyor diyordun nasıl oldun kıyamam ii bak kendine sen bize lazımsın diyooo
allahımmm ne kadar aptalım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes kendine baksın benim annemi benden daha çok düşünecek halin yok herkes yaşadığını kendisi bilir
siz benim herşeyimi biliyorsunuz yalansız riyasız herseyimi paylastım sizinle bak yine gözlerim doldu.evet o gün öle demişti boem demekki kendi yediği için bu haltı şüpheleniyorduyagmurum bana bıle travma etkısı yaptı ve hala etkısınden cıkamıyorum....
Aklıma ne geldı sımdı;esınle bır gun bır haber ızlemıstınız ve o haberde bır kadın esı tarafından oldurulmustu hanı....
Esını aldattıgı gerekcesıyle...
Esınde eger bır gun sen benı aldatırsan bende senı oldururum demıstı....
Bu adama dıyecek tek soz bulamıyorum...
O na dekı bende kendımı esı tarafında delıce sevılen,mutlu mesut yuvasında yemek pısırıp temızlık yapmaktan huzur duyan bır kadın sanıyordum aynen dedıgın gıbı ben gercekten cok safmısım de..................