• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

yahu yağmur soğuk kanlı davranıp boşanmaya yanaşmamak için gayret ediyor. hala nasıl gaza getiriyorsunuz kızı. kolay kurulmuyo o yuva. o çocuk kolay yetişmiyo. adam kaybetmekten korkuyo yakalanmaktan korkuyo ödü patlıyo farkında değilmisiniz. birinin gazına gelmiş olabilir yersiz bi heyecan aramış olabilir. ders verip burnunu sürttürebilirsiniz ama ben hemen ara avukatı ayrılın diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.

ayrıca avukatlar defalarca sorar eminmisiniz diye ve sırf boşanma işlemi tamamlandıktan sonra ağlaya ağlaya barışıp pişman olan çiftler yüzünden mesleği bırakan avukatlar tanıyorum.. Allah aşkına kızı gaza getirmeyin yazıktır :)

yuva derken? hangi yuva? ama dur yuvayı diş kuş yapar dimi yani bütün sorumluluk yağmurda haklısın.ama ne pırıtcık bi adam bak kaybetmekten yakalanmaktan korkuyo canım ya kıyamam:21: ona kesin birisinin gazına gelmiştir o yüzden iki yıldır karısını aldatmaya devam ediyodur kesin!!

yağmur aynısını yapsa bu kocişçi ablalar ama kesin heyecan arıyodur bak kocısının da üstüne titriyo kız yuva dağıtmak kolay değil dermir miydi acaba?

Aldatmak bir kadına yapılabilecek en kötü şeylerden biridir.
Ve hiç bir haklı sebebi olamaz.Yapılacak fazlada bir şey yoktur ya böyle bir şeyi kabul etmeyip boşanacaksın,
ya da aman yuvam yıkılmasın, elalem neder, aman cocuklar etkilenir diye düşünüp sineye çekeceksin.
Her iki seçenekte kendi içinde zorlukları barındırır orası ayrı.
Konu sahibi arkadaşım sakinliğini korumanı tavsiye ederim çünkü diğer türlüsü ona zarar vermekten ziyade kendine zarar vermek olur.
Allah yardımcın olsun.

(Not: Yerinde değilim evlide değilim ama ben böyle birşeyle karşılaşsam asla sineye çekemezdim.)

Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.

Allah bu olanı hiç kimseye yaşatmasın fakat sen aynı durumda olsaydın eşine böyle mi yaklaşırdın..
vallahi değişik helal olsun mu diyeyim yuh mu diyeyim bilemedim..
hiç kimseye boşan demem fakat bu şekildede yaklaşım olmaz seven insan zaten böyle yaklaşamaz çünkü delirir çıldırır eee çıldıran insanda sakin olupta adamı karşısına alıp beni asıl üzen güvenimin sarsılmış olması gibi zama zingo laflarda hiç söyleyemez ben olsam ilk etapta kafasına en yakınımdaki yükte ağır şeyi geçiririm:22:.. konuşmak mı belki daha sonra..:47::47:
konu sahibi Allah yardımcın olsun çok zor bir durum ..

Herkesin düşüncesi kendisine beni yadırgama hakkına sahip değilsinz burası herkese açık bir platform isteyen istediği düşünceyi savunur sizi ilgilendirmez size hesap vermek zorunda da değilim ben fikirlerimi savundum siz istediğiniz deyin konu sahibi ister dikkate alır ister dikkate almaz.Kadın erkek ayrıca eşit değildir kadının yapması farklı erkeğinki farklı kadın çünkü anaçtır anne olma özelliği verilmiştir kadına bu yüzden eşit değildir. Allah kadını erkeği farklı yaratmıştır fıtrat gereği.Açın kitaptan okuyun burda şimdi birde dini konulara girmek istemiyorum.

gencecik bir kızın bu zihniyette olması akıllara zarar yağmur için üzülüyordum hak etmediği şeyleri yaşıyor diye ama o güçlü bir kadın ben asıl şimdi bunları yazan genç kız için çok üzüldüm..

YAĞMURCUM telde bişi halledemezsin akşamı bekle ve sakin kalmaya çalış.

Herkesin düşüncesi kendisine beni yadırgama hakkına sahip değilsinz burası herkese açık bir platform isteyen istediği düşünceyi savunur sizi ilgilendirmez size hesap vermek zorunda da değilim ben fikirlerimi savundum siz istediğiniz deyin konu sahibi ister dikkate alır ister dikkate almaz.Kadın erkek ayrıca eşit değildir kadının yapması farklı erkeğinki farklı kadın çünkü anaçtır anne olma özelliği verilmiştir kadına bu yüzden eşit değildir. Allah kadını erkeği farklı yaratmıştır fıtrat gereği.Açın kitaptan okuyun burda şimdi birde dini konulara girmek istemiyorum.

Başlarım böyle erkek fıtratına, kadınla erkeğin ayrı yaradılmış olması ona eşini aldatma hakkını vermez! sizin kitapları yanlış yorumlayıp sonra da kalkıp burada ahkam kesmenize de hak vermez. Açın esas siz düzgün okuyun, okuduğunuzu doğru anlayın sonra karşınızdakine empoze etmeye çalışın! Zina, İslam'da büyük bir suç, şirkle eş anlama gelecek kadar büyük bir günahtır. Zina, aile düzenini yerle bir eden; evlilik bağını hemen ortadan kaldıran, islam hukuku açısından kadın ve erkeği ayrı konuma getiren korkunç bir fiildir. Böyle bir fiilin müslüman bir evde işlenmesi hiçbir zaman düşünülemez. Bu fiili müslümanın evine reva gören bir kadın ya da erkek, o eve layık olamaz ve derhal, hem de hiçbir hak iddia etmeden; mü'min olân eşinden boşanarak orayı terk etmelidir. diyen de bizim kitabımızdır açın nisa süresini okuyun!!

Neyse sinirlendim yazmıcam!

inşallah kendin için en doğru kararı verirsin yağmur,sen ve evladın için hayırlısı ne ise o olsun...

yuva derken? hangi yuva? ama dur yuvayı diş kuş yapar dimi yani bütün sorumluluk yağmurda haklısın.ama ne pırıtcık bi adam bak kaybetmekten yakalanmaktan korkuyo canım ya kıyamam:21: ona kesin birisinin gazına gelmiştir o yüzden iki yıldır karısını aldatmaya devam ediyodur kesin!!

yağmur aynısını yapsa bu kocişçi ablalar ama kesin heyecan arıyodur bak kocısının da üstüne titriyo kız yuva dağıtmak kolay değil dermir miydi acaba?

bir kişi bile bunu demezdi. taşa tutulmuştu şu an. vurun kahpeye olayı:))

Allah bu olanı hiç kimseye yaşatmasın fakat sen aynı durumda olsaydın eşine böyle mi yaklaşırdın..
vallahi değişik helal olsun mu diyeyim yuh mu diyeyim bilemedim..
hiç kimseye boşan demem fakat bu şekildede yaklaşım olmaz seven insan zaten böyle yaklaşamaz çünkü delirir çıldırır eee çıldıran insanda sakin olupta adamı karşısına alıp beni asıl üzen güvenimin sarsılmış olması gibi zama zingo laflarda hiç söyleyemez ben olsam ilk etapta kafasına en yakınımdaki yükte ağır şeyi geçiririm:22:.. konuşmak mı belki daha sonra..:47::47:
konu sahibi Allah yardımcın olsun çok zor bir durum ..

Ya tabikide sinirlenecek belki bağırıp çağıracak vuradabilr yani ben o şekilde tepkiler gösteririm ama sonrasında beni ikna etmesini beklerim sakinleşince konuşmaya çalışırım konuşurumda hesap sorarım yinede mücadele ederim ona yansıtmadan.Ona bunlara söylememin sebebi eşi gidipte sürekli dışarda kadınlarla yatıp gününü gün etmiyor kendisini umursamıyor yada evine bakmıyor olmadığından.Anlattıklarına göre eşi cinsel olarak yaşadığı boşluğu böyle sanal şeylerle doldurmaya çalışmış duygusal anlamda eşine hala ilgili sadece oyüzden toparlanabilir olduğunu söyledim.O şekilde olsaydı zaten tepkim farklı olurdu ama bu düzeltilebilecek bir vaka hemen fevri davranmasın boşanma vs önce mücadele etsin sorasında hala aynıysa vursun tekmeyi

Allah islah etsin ne diyebilirim ki daha insan bile değil insancıkk...
O okuduğun kitaptan bunu anladıysan diyebileceğim birşey yokk...
Kadın kutsaldırr!!!
Kadın anaçtırr!!
Kadın tapılasıdır!!
Kadın üreticidir!!
Lanet olsun seni yetiştiren aileye o insanlara da yazıkk ataerkil bir toplum olduğumuzu biliyordum fakat bu kadar kör olabilineceğini hiç bilmiyordum..
Ama saygı duymaktan başka çaremde yok zaten ne desekk boşş bu zihniyete...:ssz:

Kadın kutsaldırr!!!
Kadın anaçtırr!!
Kadın tapılasıdır!!
Kadın üreticidir!!
Lanet olsun seni yetiştiren aileye o insanlara da yazıkk ataerkil bir toplum olduğumuzu biliyordum fakat bu kadar kör olabilineceğini hiç bilmiyordum..

Terbiyeli konuş benimle senin kişiliğin belli

ben az önceki yorumumda helal olsun mu diyeyim yuh mu diyeyim bilemedim demiştim ya işte şimdi biliyorum ve sana kocaman bir yuhhhh çekiyorum..
arkadaşım kendine gel kendine aldatmanın kadını erkeği yoktur..:20:
oldu eşim beni aldatsın evimin erkeğidir yapar diyip konuyu kapatayım.
ben eşimi aldatayım eşim beni öldürsün oldu anam başka..
sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu kadın cinayetleri var işte..
siz bir bayan olarak böyle düşünüyorsanız eğer erkeklerin bize bu yaptıklarını harbiden hakediyor muyuz acaba die düşünmeye başlıyorum neticede erkektir yapar zihniyetini taşıyan bir dolu hemcinsimiz var yazık yazıkk..

Kadın kutsaldırr!!!
Kadın anaçtırr!!
Kadın tapılasıdır!!
Kadın üreticidir!!

ben kimseye saygısızlık etmedim sende bana edemezsin

Terbiyeli konuş benimle senin kişiliğin belli

Kişiliğim değil inancım belli!
Ayrıca terbiyesizlikte yapmadım ama ne demişler aptallara laf yetiştirme aptallardan farkın olmaz..
Bu da hakaret değil ama anlayana...:ssz:
Uğraşamayacağım cahil cüheyla insanlarla..

ben annede oldum ama fıtratım değişmedi 3 koca beni aldatsa boşanır 4.ile evlenirim napacam karalar mı bağlıcam hayata bir kere geliyoruz te Allahım yaa ayrıca herkes kendine Müslüman olursa zaten dini konulara girmeyede gerek kalmaz

Kişiliğim değil inancım belli!
Ayrıca terbiyesizlikte yapmadım ama ne demişler aptallara laf yetiştirme aptallardan farkın olmaz..
Bu da hakaret değil ama anlayana...:ssz:
Uğraşamayacağım cahil cüheyla insanlarla..

hala saygımı koruyorum sana karşı seviyene inmeyeceğim sözlerini temizle yoksa şikayet açarım hakkında hazır mahkeme yanımdayken hemen dilekçemi yazarım

Ya tabikide sinirlenecek belki bağırıp çağıracak vuradabilr yani ben o şekilde tepkiler gösteririm ama sonrasında beni ikna etmesini beklerim sakinleşince konuşmaya çalışırım konuşurumda hesap sorarım yinede mücadele ederim ona yansıtmadan.Ona bunlara söylememin sebebi eşi gidipte sürekli dışarda kadınlarla yatıp gününü gün etmiyor kendisini umursamıyor yada evine bakmıyor olmadığından.Anlattıklarına göre eşi cinsel olarak yaşadığı boşluğu böyle sanal şeylerle doldurmaya çalışmış duygusal anlamda eşine hala ilgili sadece oyüzden toparlanabilir olduğunu söyledim.O şekilde olsaydı zaten tepkim farklı olurdu ama bu düzeltilebilecek bir vaka hemen fevri davranmasın boşanma vs önce mücadele etsin sorasında hala aynıysa vursun tekmeyi

Aldatma denen eylemi cinsel olarak yaşadığı boşluk olarak değerlendirdiniz ya size pes diyorum, yine hanımefendiyi ezdiniz bitirdiniz! Ne biliyorsunuz yatak odalarını? Aldatan her erkek cinsel anlamda boşluk yaşadığından mı yapar yoksa ruhunun kirliliğinden de yapma ihtimali olamaz mı? (şere...zlik diyesim var da yumuşattım!!!!! ) Bunun ceremesini neden çocuk ve kadın çekecek ve bu sorumluluk sadece ona yüklenecek üstelik hiç bir sebep yokken saçma sapan bir fikirle..Mücadele edecekmiş! Neyin mücadelesini verecek? Aldatan eşin mi? Aman paşam çok sinirlendim ama sen evine bakan bir adamsın nolmuş canım altı üstü başkaları ile gönlünü hoş etmiş afferim benim kocama mı diyecek??

hala saygımı koruyorum sana karşı seviyene inmeyeceğim sözlerini temizle yoksa şikayet açarım hakkında hazır mahkeme yanımdayken hemen dilekçemi yazarım

Orada hakaret içeriği mi var?
Güler misin ağlar mısın trajikomik bişeysin..
Yol orada..:ssz:

ben annede oldum ama fıtratım değişmedi 3 koca beni aldatsa boşanır 4.ile evlenirim napacam karalar mı bağlıcam hayata bir kere geliyoruz te Allahım yaa ayrıca herkes kendine Müslüman olursa zaten dini konulara girmeyede gerek kalmaz

Kadın fıtrat gereği eşini erkekler gibi aldatamaz dedim boşayamaz demedim.Ha kaldıki aldatmak erkek içinde kadın içinde karaktersizlikkk ahkala uymazz

hımm. demekki size göre aldatma sürekli kadınlarla düşüp kalkınca oluyor. bu aldatma değil. ne olacak canım ,cinsel boşluğunu dolduruyor. birşey değikl bu yani:ssz:
ha,evine bakıyorsada zaten bu o kadarda önemli değil. bakıyorsa sotun yapmaya gerek yok.
hı hı.. anladım ben sizi..:55:

Aldatma denen eylemi cinsel olarak yaşadığı boşluk olarak değerlendirdiniz ya size pes diyorum, yine hanımefendiyi ezdiniz bitirdiniz! Ne biliyorsunuz yatak odalarını? Aldatan her erkek cinsel anlamda boşluk yaşadığından mı yapar yoksa ruhunun kirliliğinden de yapma ihtimali olamaz mı? (şere...zlik diyesim var da yumuşattım!!!!! ) Bunun ceremesini neden çocuk ve kadın çekecek ve bu sorumluluk sadece ona yüklenecek üstelik hiç bir sebep yokken saçma sapan bir fikirle..Mücadele edecekmiş! Neyin mücadelesini verecek? Aldatan eşin mi? Aman paşam çok sinirlendim ama sen evine bakan bir adamsın nolmuş canım altı üstü başkaları ile gönlünü hoş etmiş afferim benim kocama mı diyecek??

bayanın kendisi bahsetmiş konusunda tekrar oku istersen ona karşı ilgisiz olduğunu cinsel anlamda kendim uydurmadımm

Back
X