oleanderın yeni gelin eviii...

dt_oleander

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
121
55
53
Ankara
merhaba hanımlar... dün nihayet evimi yerleştirme işini hallettik.... gerçekten çok içime sindi...

başlığıma başlarken ben de hepiniz gibi maşallah demenizi rica edicem:)) çünkü farkında olmadan hepimizin birbirimize iyi niyetli bakışlarda bile nazar değdirebileceğimi düşünüyorum..:)) sadece kendim için değil.. hepimiz birbirimizin evlerine bakarken beğenmesek bile maşallah dememizde fayda olacaktır heralde) şimdiden teşekkürler..

salon takımını seçerken country diye yola çıktık. baktığımız yerlerde kafamıza göre veya ortak paydada buluştuğumuz bi takım bulamadık. sonra çoğu yeni gelin gibi avangarda göz kırpttık:)) baktım avangardlar çok şaşalı... sonra country esintileri olan bu avangard takımda karar kıldık

normalde sade bi insanımdır aslında.. günlük kıyafetlerim abiyelerim falan tarz olarak sadeyimdir. ama başlayınca iş biraz çığrından çıkmış olabilirPP avizeleri çok beğendim... aksesuarları tek tek özenle seçtim.. ortadaki çiçeği buket olarak alıp çiçekçiye yaptırdım.. falan filan

aslında salonu oturma odası olarak kullanmak istiyodum... tv sehpası falan almıştım. ama kıyamadım galiba:)) yine bu odayı kullanıcam misafre saklamıcam. tv seyretmiyceğim zaman orda otururuz:))

tv sehpasındaki alttaki fincanlar ve yan sehpadaki porselen dedemden hatıra:))

gelelim dantel meselesine... çoğu gelin gibi ben de "dantel kullanmıcam" tribine girdim.. ama annemle anneanneme kıyamadım. o kadar emek 2 ayrı dantel salon takımı, iğne oyaları, masa örtüleri vs... hiçbirini kullanmasam olmıcaktı. ben de bunları seçtim... serdim... evet itiraf ediyorum bi alaturka yönüm varmış. ağır bastıP ne yalan söyliim hoşuma gitti... yan sehpa örtüsünü anneannem örmüştü.. diğerlerini ben küçükken ördürtmüşlerdi...

şimdilik sadece salonumu paylaşıyorum... belki devam ederim. umarım beğenirsiniz. bu arada tavsiyelere açığım)

2. sayfada yatak odam var...
3. sayfada ise evin diğer bölümleri

Son düzenleme:
Cok güzel olmuş canım, bayaga aydınlık görünüyor evin.. Allah Mutluluk huzurlarda oturmayı nasıp etsın.

Avizeler renk ve uyum güzel.....
tek eleştirim biraz esya fazla gibi o kapının yanındaki dolap olmamış sanki:26:.....
ama diger dekor ve düzen hoşuma gitti güle güle kullan canım

hepsi cok guzel canim. Ferah ve guzel bir salonun olmus. Masallah , Allah mutlulukla oturmayi nasip etsin. Ozellikle ortadaki haliya bayildim. Nerden aldin?

çok beğendim, seçimleriniz şık ve hoş, bi yeni gelin olarak dantel tribindeyim bende, bi türlü sevemiyorum :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, evin diğer yerlerinide görmek isterim :)

öncelikle hepinize beğenileriniz ve eleştirileriniz için çok çok teşekkür ederim. ve tek tek cevaplamaya başlayayım:))
halılar royal halıdan
koltuk ve yemek odası siteler ankaradan
kapının yanındaki tv sehpasını takımı alırken odayı oturma odası olarak kullanma fikrim olduğu için almıştım. baktım tvyi ortaya koyunca çok daralıcak odayı sıkıştırcam vazgeçtim. onu da dışarı atmaya kıyamadım. hem servis sehpası olarak kullaniim diye düşündüm. aslında bana da fazla gelmişti ilk koyduğumuzda. galiba gözüm alıştı:))
diğer odaları da yavaş yavaş koyayım bari. açıkçası eleştiriye açığım desem de biraz çekindim galiba:)) tepkiler olumlu olunca cesaretim geldi:))
Cok güzel olmuş canım, bayaga aydınlık görünüyor evin.. Allah Mutluluk huzurlarda oturmayı nasıp etsın.

güle güle kullan....aydınlık ve şık beğendim....

Avizeler renk ve uyum güzel.....
tek eleştirim biraz esya fazla gibi o kapının yanındaki dolap olmamış sanki:26:.....
ama diger dekor ve düzen hoşuma gitti güle güle kullan canım

Güle güle oturun, koltuk takımınıza bayıldım, nerden aldınız acaba :)

hepsi cok guzel canim. Ferah ve guzel bir salonun olmus. Masallah , Allah mutlulukla oturmayi nasip etsin. Ozellikle ortadaki haliya bayildim. Nerden aldin?

çok beğendim, seçimleriniz şık ve hoş, bi yeni gelin olarak dantel tribindeyim bende, bi türlü sevemiyorum :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, evin diğer yerlerinide görmek isterim :)

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel mutlulukla oturun.
Koltuk takımı ve yemek odası takımı toplam fiyat neydi acaba?
Bir de sitelerde hangi mobilyacı yazarsanız sevinirim:)

Vee yatak odam.... basta nişanlim "barbi evi" gibi dedi.. almak istemedi.. annem biraz basit gibi dedi vs.. kimseyi dinlemedim inat ettimp aslina bakarsaniz nisanlim da baska şeylere bakinca bunu begenmeye basladi.. belki de yavas yavas empoze etmis olabilirim:)) perdeleri gorur gormez aşık oldum.. hic dusunmedim aldim. Abajurlar da ayni sekilde... danteller yine anneanemin hediyesi... yatak ortusu de... uydu uymadi orttum valla. Anneanne deyince akan sular durur bende... biblolar çocukluğumdan kalma... görünüre baska bi sey koymak istemedim.. makyaj malzemelerini çekmecelere, krem ve temizleyici gibi seyleri banyoya koydum... ister barbi evi gibi densin ister baska bi sey.. ben kendimi egede bi tatil kasabasinda hissetmek istedim sadece:))) inşallah hepimiz evlerimizde huzurla yasariz
Bu arada fotolarin yana dönmüş olanlarini ceviremedim kusura bakmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407358360901.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 2.837
  • $1407358381006.webp
    11 KB · Görüntüleme: 2.855
  • $1407358404534.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 2.789
  • $1407358423062.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 2.739
  • $1407358438872.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 2.692
  • $1407358453718.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 2.680
  • $1407358470569.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 2.749
  • $1407358496811.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 2.813
  • $1407358516402.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 2.774
  • $1407358532724.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 2.797
  • $1407358548457.webp
    6 KB · Görüntüleme: 2.710
Son düzenleme:

2. Sayfaya yatak odasini ekledim; )

Kusura bakmayin. 1. Sayfayi duzeltmeyi calistim başaramadim tekrar eklemisim

Yatak odamdaki hali yok ama bunu biev in sitesinden aldım. Abajuru da bievden
Bu arada hakikaten zevklerimiz benzermis. Sizinki de cok guzel

Eklentiler

• $1407359572239.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 2.582
canım maşallah evin çok güzel olmuş.Gerçekten huzur dolu, rahatlatıcı, bayıldım...Salonun olsun yatak odan çok güzel rüya gibi...İnşallah içinde ömür boyu mutlu,sağlıklı,huzurla yaşa.Rica etsem evinizin diğer bölümlerinide eklerseniz sevinirim.Merakla bekliyorum.

Kesinlikle sana katılyrm cnm banada dantelsiz ev olmz diolar ama bnde nefret edyrm dantelden artık kndmde sorun aramaya başlamstm nyse ki danteli sevmeyen tek bn deqilmsim sevndm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…