oleanderın yeni gelin eviii...

Olabildiğince küçükleri secmeye çalıştim:)) ayni ornek masa örtüsü vardi. Kullanmamaya nasil ikna edebildim bilmiyorum:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İste o yuzdn hoş druyo zaten ck az kullanmssın o yuzdn ck dantellik bsey yk sndede :) ikna kabilyetn bya yksekms anlaşılan :)

en cok yatak odanı begendim ama çok beyaz kalmış düz renkli bir fon perde ile harika olur bence .
o boş odada yazın uyumak gibisi yoktur :)

hayılrı olsun evin

Ben tarzınızı,kadın dokunuşunu her yanda belli ettiğiniz nadide zevkinizi ve ruhunuzun anlamlandırdığı objelerinizi (çocukluğunuzdan kalma biblolarınız,sevenlerinizin göz nuru dantelleriniz) çok uyumlu buldum herşeyle...Sevdiklerinizle nice mutlu günlere o zaman evinizde...

en cok yatak odanı begendim ama çok beyaz kalmış düz renkli bir fon perde ile harika olur bence .
o boş odada yazın uyumak gibisi yoktur :)

hayılrı olsun evin

Tesekkurler:)) simdilik bu beyaz hali iyi geldi yaa ferah ferah ama uzun vadede sıktığında önerilerinizi degerlendirecegim)

Ne guzel yorumlamissiniz oyle.... cok tesekku ederim:))) insallah hepimiz yuvalarimizda mutlu gunler yasayalim

Bu abajurlar olabilir:):):):)

Eklentiler

• $1407518306691.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 212
  • $1407518319376.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 179
  • $1407518332105.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 211
  • $1407518345555.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 156
  • $1407518361193.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 179
Bunlar da zigon örnekleri..

Eklentiler

• $1407518503193.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 181
  • $1407518516238.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 171
  • $1407518527975.webp
    7 KB · Görüntüleme: 167
eviniz çok güzel mutluluklar diliyorum. oturma grubunuzun markasını öğrenebilir miyim? hem çok büyük değil hem de yatak oluyormuş ilgimi çekti.

canım çok güzel olmuş evin güle güle oturun özellikle yatak odana bayıldım nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba ?

tvyi sabitledikten sonra bana da öyle geldi zaten... neyse biraz böyle kullanalım da sonra dediğin gibi bi şey ayarlamak lazım.

Raflarla mumlarla faln süsleme yapabilirsiniz canım yaa ünite şart degil...
Bu hali çok çıplak. ...
Yapı marketlerden falan güzel geniş bir raf al asimetrik şekilde faln altli üstlü sabitle duvara tamam istediğin gibi de süsle
Genel olarak ev çok güzel...
Cook beğendim...
Ama önemli olan huzurla oturabilmek Allah huzurunuzu bozmasin...musssmuutlu olun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…