- Konu Sahibi dt_oleander
-
Maşallah maşallah
Herşeyin çok güzel canım uyum içinde yapmışşsın herşeyi, iyi günlerde kullanmayı naip etsin rabbim bayıldım herşeyine.
Olabildiğince küçükleri secmeye çalıştim:)) ayni ornek masa örtüsü vardi. Kullanmamaya nasil ikna edebildim bilmiyorum:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İste o yuzdn hoş druyo zaten ck az kullanmssın o yuzdn ck dantellik bsey yk sndede :) ikna kabilyetn bya yksekms anlaşılan :)
hahaahaa galiba öyle:))
teşekkür ederim:))çok güselmişşşşşşşş
herşeyiniz mükemmel olmuş gerçekten.en güzelide içinize sinmiş.aşkla ve sevgiyle oturun.
en cok yatak odanı begendim ama çok beyaz kalmış düz renkli bir fon perde ile harika olur bence .
o boş odada yazın uyumak gibisi yoktur :)
hayılrı olsun evin
Ben tarzınızı,kadın dokunuşunu her yanda belli ettiğiniz nadide zevkinizi ve ruhunuzun anlamlandırdığı objelerinizi (çocukluğunuzdan kalma biblolarınız,sevenlerinizin göz nuru dantelleriniz) çok uyumlu buldum herşeyle...Sevdiklerinizle nice mutlu günlere o zaman evinizde...
merhaba hanımlar... dün nihayet evimi yerleştirme işini hallettik.... gerçekten çok içime sindi...
başlığıma başlarken ben de hepiniz gibi maşallah demenizi rica edicem:)) çünkü farkında olmadan hepimizin birbirimize iyi niyetli bakışlarda bile nazar değdirebileceğimi düşünüyorum..:)) sadece kendim için değil.. hepimiz birbirimizin evlerine bakarken beğenmesek bile maşallah dememizde fayda olacaktır heralde) şimdiden teşekkürler..
salon takımını seçerken country diye yola çıktık. baktığımız yerlerde kafamıza göre veya ortak paydada buluştuğumuz bi takım bulamadık. sonra çoğu yeni gelin gibi avangarda göz kırpttık:)) baktım avangardlar çok şaşalı... sonra country esintileri olan bu avangard takımda karar kıldık
normalde sade bi insanımdır aslında.. günlük kıyafetlerim abiyelerim falan tarz olarak sadeyimdir. ama başlayınca iş biraz çığrından çıkmış olabilirPP avizeleri çok beğendim... aksesuarları tek tek özenle seçtim.. ortadaki çiçeği buket olarak alıp çiçekçiye yaptırdım.. falan filan
aslında salonu oturma odası olarak kullanmak istiyodum... tv sehpası falan almıştım. ama kıyamadım galiba:)) yine bu odayı kullanıcam misafre saklamıcam. tv seyretmiyceğim zaman orda otururuz:))
tv sehpasındaki alttaki fincanlar ve yan sehpadaki porselen dedemden hatıra:))
gelelim dantel meselesine... çoğu gelin gibi ben de "dantel kullanmıcam" tribine girdim.. ama annemle anneanneme kıyamadım. o kadar emek 2 ayrı dantel salon takımı, iğne oyaları, masa örtüleri vs... hiçbirini kullanmasam olmıcaktı. ben de bunları seçtim... serdim... evet itiraf ediyorum bi alaturka yönüm varmış. ağır bastıP ne yalan söyliim hoşuma gitti... yan sehpa örtüsünü anneannem örmüştü.. diğerlerini ben küçükken ördürtmüşlerdi...
şimdilik sadece salonumu paylaşıyorum... belki devam ederim. umarım beğenirsiniz. bu arada tavsiyelere açığım)
Eki Görüntüle 1210435
Eki Görüntüle 1210434
Eki Görüntüle 1210433
Eki Görüntüle 1210436
Eki Görüntüle 1210442
Eki Görüntüle 1210441
Eki Görüntüle 1210443
2. sayfada yatak odam var...
3. sayfada ise evin diğer bölümleri[/QUOEvin coook güzel.agiz tadiyla oturun.NAcizane ufak bir tavsiye salondaki cam önündeki koltukların arasındaki fiskosu kaldirip tipki orta sehpani n ayakları gibi aslan bacak zigon alip üzerine de tipki avizendekine benzer büyük bir abajur koyarsan super olur.
Bunlar da zigon örnekleri..
tvyi sabitledikten sonra bana da öyle geldi zaten... neyse biraz böyle kullanalım da sonra dediğin gibi bi şey ayarlamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?