- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi dt_oleander
-
böyle minderleri (üzerine oturulanlar) nerede buluyorsunuz? özel mi yaptırdınız?Son olarak çocuk odasi:)) bu oda Tamamen misafirlere yatak odası, bizlere de calisma odası olsun dye hazırlandi... ufak bi masa ve kitaplik alacagiz bos duvara koyacagiz insallah... bu arada sungerler cok rahat.. bu oda cok serin.. normalde bizim de dinlenebilecegimiz baya rahat bi yer oldu:))) renklere cok takilmadim.. rengarenk olsun istedim... hali da eski halimiz zaten:)) en az masrafli ama en rahat odamiz:)))
Ev sona erdi... İnşallah hepimiz evlerimizde huzurla keyifle mutlulukla oturalim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok aydınlık sade ve ferah gerçekten çok hoş maşAALAH güle güle kullanın tam yeni gelin evi hakikaten
Çok zevkli döşenmiş canım güzel günlerde sağlıklı mutlu huzurlu otur
cok teşekkürler güzel yorumlarınız için:)Misafir odası harika
mutluluk ve aşkla oturun
facebooka yüklemedim ama... benzerini görmüş olabilirsinizfacebookta gördüm sanki bu evi ben. :)
evet özel yaptırdım. çevrenizde süngerci falan varsa yapıyoladır.böyle minderleri (üzerine oturulanlar) nerede buluyorsunuz? özel mi yaptırdınız?
çok teşekkür ederim:)) hepimizi güle güle oturalım inşallah:)güle güle oturun. Allah nazarlardan saklasın :)
Vee yatak odam.... basta nişanlim "barbi evi" gibi dedi.. almak istemedi.. annem biraz basit gibi dedi vs.. kimseyi dinlemedim inat ettimp aslina bakarsaniz nisanlim da baska şeylere bakinca bunu begenmeye basladi.. belki de yavas yavas empoze etmis olabilirim:)) perdeleri gorur gormez aşık oldum.. hic dusunmedim aldim. Abajurlar da ayni sekilde... danteller yine anneanemin hediyesi... yatak ortusu de... uydu uymadi orttum valla. Anneanne deyince akan sular durur bende... biblolar çocukluğumdan kalma... görünüre baska bi sey koymak istemedim.. makyaj malzemelerini çekmecelere, krem ve temizleyici gibi seyleri banyoya koydum... ister barbi evi gibi densin ister baska bi sey.. ben kendimi egede bi tatil kasabasinda hissetmek istedim sadece:))) inşallah hepimiz evlerimizde huzurla yasariz
Bu arada fotolarin yana dönmüş olanlarini ceviremedim kusura bakmayin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?