- Konu Sahibi dt_oleander
-
Hii çok güzelmiş ama çok pahalı indiirmli hali mi 185 sen de öyle mi aldın
canım maşallah evin çok güzel olmuş.Gerçekten huzur dolu, rahatlatıcı, bayıldım...Salonun olsun yatak odan çok güzel rüya gibi...İnşallah içinde ömür boyu mutlu,sağlıklı,huzurla yaşa.Rica etsemevinizin diğer bölümlerinide eklerseniz sevinirim.Merakla bekliyorum.
Kesinlikle sana katılyrm cnm banada dantelsiz ev olmz diolar ama bnde nefret edyrm dantelden artık kndmde sorun aramaya başlamstm nyse ki danteli sevmeyen tek bn deqilmsim sevndm :)
canım maşallah herşeyin çok güzel ve uyumlu olmuş, bir melek evi gibi çok içimi açtı. Allah ağız tadıyla, huzurla, sağlıkla oturmanızı nasibetsin. Allah tüm beğenipte isteyenlere de nasibetsin inşallah.
Bir anda tüm evi değiştiresim geldi, ben daha 4 yıllık evliyim ama çok çabuk değişiyor trendler, bir bakmışsın yeni ciciler çıkmış gözün kayıveriyor onlara
oturma odasında kendine has güzel bir tarz olmuş, birtek tv nin duvarda öyle tek başına asılı kalması hiçmi hiç uymamış kuşum. oraya acilen bir çözüm bulun. bütün evin harika, maşallah diyorum, fakat o tv orda emanet gibi, gecekondu gibi durmuş. hem olumlu hem olumsuz yorumlarımı yapıyorumki belki sana faydalı olur tatlım. tv hariç ev mükemmel herşeyi ile 4-4 lük
Evin, eşyaların çoook güzel....yatak odanın halısı ne marka canım.tam oturma odam için aradığım halı....
Olabildiğince kirmamak lazim buyukleri bence. Nasil olsa dantel hemen kalkabilen bi sey, onlar gidince kaldırılırbu 2 odada fena durmadigi icin razi oldum ben de. Yoksa diger taraflarda kullandirmadim. Hele bi mutfak takimim vardi ki... ornegine orgusune falan ben bile bayilmistim. Ama mutfagimla cok alakasiz oldu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burasii oturma odamiz.... diger odalardan bayaaa farkli degil mii:))) yatak olabilir koltuklar... kir götüren renkler.. nispeten modern bi hava... minimum esya... evde hic servis sehpasi yoktu... bu canta seklinde olanlar baya fonksiyonel geldi... tv sehpasi niye almadik paramiz mi kalmamıştı nasil bu karara geldik bilmiyorum:))) biraz boş gibi oldu ama guzel oldu ya... babam Sağolsun hic kablo gozukmedi) bu arada tekli koltuklar donuyor:)))
Bu arada sehpalarin yanindaki ahşap seyi halam Doğubayazıt tan getirmisti.. bizim ucboyutlu gozluklere ve kumandalara yer oldu
merhaba hanımlar... dün nihayet evimi yerleştirme işini hallettik.... gerçekten çok içime sindi...
başlığıma başlarken ben de hepiniz gibi maşallah demenizi rica edicem:)) çünkü farkında olmadan hepimizin birbirimize iyi niyetli bakışlarda bile nazar değdirebileceğimi düşünüyorum..:)) sadece kendim için değil.. hepimiz birbirimizin evlerine bakarken beğenmesek bile maşallah dememizde fayda olacaktır heralde) şimdiden teşekkürler..
salon takımını seçerken country diye yola çıktık. baktığımız yerlerde kafamıza göre veya ortak paydada buluştuğumuz bi takım bulamadık. sonra çoğu yeni gelin gibi avangarda göz kırpttık:)) baktım avangardlar çok şaşalı... sonra country esintileri olan bu avangard takımda karar kıldık
normalde sade bi insanımdır aslında.. günlük kıyafetlerim abiyelerim falan tarz olarak sadeyimdir. ama başlayınca iş biraz çığrından çıkmış olabilirPP avizeleri çok beğendim... aksesuarları tek tek özenle seçtim.. ortadaki çiçeği buket olarak alıp çiçekçiye yaptırdım.. falan filan
aslında salonu oturma odası olarak kullanmak istiyodum... tv sehpası falan almıştım. ama kıyamadım galiba:)) yine bu odayı kullanıcam misafre saklamıcam. tv seyretmiyceğim zaman orda otururuz:))
tv sehpasındaki alttaki fincanlar ve yan sehpadaki porselen dedemden hatıra:))
gelelim dantel meselesine... çoğu gelin gibi ben de "dantel kullanmıcam" tribine girdim.. ama annemle anneanneme kıyamadım. o kadar emek 2 ayrı dantel salon takımı, iğne oyaları, masa örtüleri vs... hiçbirini kullanmasam olmıcaktı. ben de bunları seçtim... serdim... evet itiraf ediyorum bi alaturka yönüm varmış. ağır bastıP ne yalan söyliim hoşuma gitti... yan sehpa örtüsünü anneannem örmüştü.. diğerlerini ben küçükken ördürtmüşlerdi...
şimdilik sadece salonumu paylaşıyorum... belki devam ederim. umarım beğenirsiniz. bu arada tavsiyelere açığım)
Eki Görüntüle 1210435
Eki Görüntüle 1210434
Eki Görüntüle 1210433
Eki Görüntüle 1210436
Eki Görüntüle 1210442
Eki Görüntüle 1210441
Eki Görüntüle 1210443
2. sayfada yatak odam var...
3. sayfada ise evin diğer bölümleri
Maşallah herşey çok güzel,yuvanızda mutluluk eksik olmasın.
Sarkıtınızı nereden aldınız acaba,internettenmi? bende onun turkuazını düşünüyorum oturma odama.
Dantel deqilde smdi boncuklardn yapıolar o tarz şeyleri onlar daha iyi sanki ama seninde kcuk ve sade olduğu icn ktü durmams hoş qzükyo :)
evinizi çok begendim özellikle mutfak ve oturma odasın güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?