- Konu Sahibi dt_oleander
-
Canım güle güle otur evinde balon ve oturma odana bayıldım belki sorulmuştur ama okumaya fırsatım olmadı nerden aldın oturma odanı ve salon takımını
oturma odan ve yatak odana bayıldım ki.. yatak odanı yaptırdın mı aldın mı canm ? güle güle huzurlu günler geçir..
İYİ GÜNLERDE KULLANIN EŞYALARINIZ ÇOK GÜZEL.SALONDAKİ FON PERDENİZİN RENGİNİ VE MARKASINI ÖĞRENEBİLİR MİYİM
Bütün odalar, birbirinden güzel maşallah, sağlıklı, huzurlu günlerde güle güle oturun.
Oturma odasındaki ve koridordaki avizeleri çok beğendim.
Nerden aldığınızı ve fiyatını öğrenebilir miyim mümkünse
Ağır ama boğmayan bir havası var ben çok beğendim :) yatak odanız gerçekten çok güzel ve evin diğer yerleri de..
Ben herşeyini beğendim, her oda ayrı bir tarz ama gayet güzel durmuş.. Çocuk odası dediğin yer zaten geçici Allah bir çocuk nasip ettiğinde hemen değişir.. Mutfak dersen ben de country severim ve mutfak dolaplarımı beyaz klasik yaptırdım, kulplar porselen gayet güzel oldu.. Evini biraz eskit sen de değiştirirsin inşallah.. Bu evde acil yapıcak tek şey; oturma odasına bir tv ünitesiGüle güle huzurla mutlulukla oturun :)
Sadece yatak odanı beğendim canım,mutfak masan tarzına uygun değil,country severim demişsin ama yapamamışsın,yada imkanlar böylesine el vermiş ,oturma odası koltuklarını da beğenmedim ,salon nispeten daha uygun tarzına,boş odanda ki halıyı değiştirirsen daha güzel olur,eski olduğunu belirtmişsin zaten onu değiştir ,ayrıca yatak odana o pufun çiçekli kumaşına benzer fon perde yaptırırsan daha güzel olur,oradaki tüm detaylar harika çünkü .mutfak dediğin gibi değiştirme şansın olmayınca farklı durmuş tarzına uymamış ,ama kendi evin olunca inşallah mutfağıda isteğine göre yaparsın.güle güle otur.
Çok teşekkür ederim. . Hepimize inşallah :)rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin çok güzel eviniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?