oleanderın yeni gelin eviii...

eviniz çok hoş, güle güle oturun. çok zevkle döşemişsiniz. Yanlız yatak oda fotağraflarınızda dikkatimi çekti 2 ayrı yatak 2 ayrı dolap ve 2 ayrı şifonyer resmi vardı. 2 ayrı yatak odasının resimlerinin hepsini paylaşmışsınız. Beğendiğiniz başka bir odanın resimleriyle karıştı, yanlış eklediniz sanırım....

Cok tesekkurler begeniniz icin:)) fotograflara tekrar baktim yanlis bi sey yukledim sandim bi an:)) fotograflarda tek yatak odası tek yatak ama 2 gardırop var:)) panaromik cekimler ve acisal farklılıklar size farkli odalarmis hissi vermis sanirim

fotoğraflarin ustune tiklayinca buyuk halde bakarken son iki foto benim hemen altima çok vap yazan arkadasin yatak odasi. Buyuk bir tane gardırop ve Fırfırlı yatak ortusu de mi?? O iste diger ark.in. nasıl oldu anlamadm. Eger oysa kusura bakmayin farketmedim)

evet canım, senin gardrobun dışında farklı bir dolap, fırfırlı yatak örtülü yatak... :))

çok güzell bayıldım mutluluklar

canım hepsi çok şık ama sanki danteller mobilyanın tarzına ters düşmüş gibi yinede çok beğendim huzurla oturun

Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin sana canımcım. (bu benim yeni duam)
valla ben beğendim. çok şık olmuş her şey. herkesi de ne güzel kırmamışsın.
biz bu kadar tam donanımlı yapmamıştık. avize perde öyle geçiştirmelik almıştım. eski evim küçüktü halılar da eksikti haliyle. yatak odamda halı koyacak yer yoktu o kadar yani.
maaşallah her şeyi yapmışsınız siz.
eve yerleşip, ihtiyaçları gördükçe almak da güzel aslında. biraz eksik olsun bi şeyler. çünkü biz kadınlar daima alma peşindeyiz. bir de sürekli değişen eşyalar, aksesuarlar... aklını başından alıyor insanın.
ben de sen gibi salon ve otrma odası ayrı ayrı yapmıştım. ben de sadece bi L koltuk vardı gerçi oturma o.nda. ben ısınma maliyeti için tercih etmiştim küçük oda kışlık salon yazlıktı. ama yeni ev yalıtımlı olunca vazgeçtim. salonu kullanıyorum artık yaz kış.
oturma odası yerine 2. yatak odası yapmayı düşünüyorum şimdi. misafir de yazık koltukta yatmasın. nasıl ama?
unutmadan atalar gene doğru demiş: "yuvayı dişi kuş yapar" ve "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır". evlilikte 2 önemli gerçek kural. bir de tabiki evinden duanı eksik etmezsen musmutlu bir yastıkta kocarsınız inşallah.
tamam mı şeker?

Canim bna acil cvb ver lutfen bnde esya alicam ins salon takimi yemek odasi takimi yatak odasi takimi ve oturma odasindaki takimi ne kadar fiyata ve nerden aldin tek tek soylersen sevinirim

canım duaların ne güzelmiş:) amiinnnn hepimizin inşallah... biliyorum ki pek çok gelin adayından ve evini baştan oluşturanlardan daha şanslıyım... çok şükür ben de çalıştığım için ve her iki ailede bi şeyden sakınmadığı için istediğimiz gibi döşedik evi maşallah. ancak umarım hepimiz sağlık mutluluk ve huzur konusunda birbirimizden daha şanslı oluruz)
eksikler var mı hem de bir çok... danışman hocam öyle demişti, her şyini alma eksik bi şeyler kalsın diyee... ben de bi çok şeyi düğün spnrasına erteledim:)
kim bilir belki biz de öyle yaparız tek oturma odası falan ilerde... bence daha rahat tabi de, nişanlım da şu anki gibi isteyince şimdilik böyle karar kıldık...
tekrar teşekkürler

Canım güle güle otur evinde balon ve oturma odana bayıldım belki sorulmuştur ama okumaya fırsatım olmadı nerden aldın oturma odanı ve salon takımını

oturma odan ve yatak odana bayıldım ki.. yatak odanı yaptırdın mı aldın mı canm ? güle güle huzurlu günler geçir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…