- Konu Sahibi dt_oleander
-
eviniz çok hoş, güle güle oturun. çok zevkle döşemişsiniz. Yanlız yatak oda fotağraflarınızda dikkatimi çekti 2 ayrı yatak 2 ayrı dolap ve 2 ayrı şifonyer resmi vardı. 2 ayrı yatak odasının resimlerinin hepsini paylaşmışsınız. Beğendiğiniz başka bir odanın resimleriyle karıştı, yanlış eklediniz sanırım....
fotoğraflarin ustune tiklayinca buyuk halde bakarken son iki foto benim hemen altima çok vap yazan arkadasin yatak odasi. Buyuk bir tane gardırop ve Fırfırlı yatak ortusu de mi?? O iste diger ark.in. nasıl oldu anlamadm. Eger oysa kusura bakmayin farketmedimeviniz çok hoş, güle güle oturun. çok zevkle döşemişsiniz. Yanlız yatak oda fotağraflarınızda dikkatimi çekti 2 ayrı yatak 2 ayrı dolap ve 2 ayrı şifonyer resmi vardı. 2 ayrı yatak odasının resimlerinin hepsini paylaşmışsınız. Beğendiğiniz başka bir odanın resimleriyle karıştı, yanlış eklediniz sanırım....
fotoğraflarin ustune tiklayinca buyuk halde bakarken son iki foto benim hemen altima çok vap yazan arkadasin yatak odasi. Buyuk bir tane gardırop ve Fırfırlı yatak ortusu de mi?? O iste diger ark.in. nasıl oldu anlamadm. Eger oysa kusura bakmayin farketmedim)
çok güzell bayıldım mutluluklarVee yatak odam.... basta nişanlim "barbi evi" gibi dedi.. almak istemedi.. annem biraz basit gibi dedi vs.. kimseyi dinlemedim inat ettimp aslina bakarsaniz nisanlim da baska şeylere bakinca bunu begenmeye basladi.. belki de yavas yavas empoze etmis olabilirim:)) perdeleri gorur gormez aşık oldum.. hic dusunmedim aldim. Abajurlar da ayni sekilde... danteller yine anneanemin hediyesi... yatak ortusu de... uydu uymadi orttum valla. Anneanne deyince akan sular durur bende... biblolar çocukluğumdan kalma... görünüre baska bi sey koymak istemedim.. makyaj malzemelerini çekmecelere, krem ve temizleyici gibi seyleri banyoya koydum... ister barbi evi gibi densin ister baska bi sey.. ben kendimi egede bi tatil kasabasinda hissetmek istedim sadece:))) inşallah hepimiz evlerimizde huzurla yasariz
Bu arada fotolarin yana dönmüş olanlarini ceviremedim kusura bakmayin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam:)) uğraştığıma değdiğini görmek ne güzel:) hepimiz huzurlu evlerde oturalım inşallah:)son zamanlarda gördüğüm en güzel ev,ağız tadıyla oturun
teşekkürler:)))çok güzell bayıldım mutluluklar
cookk teşekkürler...Buarada bittim evine mukemmel olmus allah nazarlardan saklasin masallah
canım duaların ne güzelmiş:) amiinnnn hepimizin inşallah...Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin sana canımcım. (bu benim yeni duam)
valla ben beğendim. çok şık olmuş her şey. herkesi de ne güzel kırmamışsın.
biz bu kadar tam donanımlı yapmamıştık. avize perde öyle geçiştirmelik almıştım. eski evim küçüktü halılar da eksikti haliyle. yatak odamda halı koyacak yer yoktu o kadar yani.
maaşallah her şeyi yapmışsınız siz.
eve yerleşip, ihtiyaçları gördükçe almak da güzel aslında. biraz eksik olsun bi şeyler. çünkü biz kadınlar daima alma peşindeyiz. bir de sürekli değişen eşyalar, aksesuarlar... aklını başından alıyor insanın.
ben de sen gibi salon ve otrma odası ayrı ayrı yapmıştım. ben de sadece bi L koltuk vardı gerçi oturma o.nda. ben ısınma maliyeti için tercih etmiştim küçük oda kışlık salon yazlıktı. ama yeni ev yalıtımlı olunca vazgeçtim. salonu kullanıyorum artık yaz kış.
oturma odası yerine 2. yatak odası yapmayı düşünüyorum şimdi. misafir de yazık koltukta yatmasın. nasıl ama?
unutmadan atalar gene doğru demiş: "yuvayı dişi kuş yapar" ve "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır". evlilikte 2 önemli gerçek kural. bir de tabiki evinden duanı eksik etmezsen musmutlu bir yastıkta kocarsınız inşallah.
tamam mı şeker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?