- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi mellifluous
-
Babamın sesini unutmaktan çok korkuyorum bende video çekmek de aklımıza gelmemiş ne yazıkki çok üzülüyorum düşündükçe
Ayy özür dilerim yanliş tahmin etmişim.. Ama en unutulmayacak sesi unutmak ıstemiyorsunuz. Cok haklısınız.. Allahım sabır versın. Sesleri zaman asımından etkilenmeyek seylere yukleyın lütfen...Yok hayır sevdigim adam degil annem
Bende aynen ya çocuğu ya annesi yada eşi gibi düşündümYok tanımıyorum. Yanlış anlasıldım galiba. Ben sevdigi adam olarak tahmın ettiim. Bana katılan bayanda ole tahmin etti galiba. Hepsi bu
Yok hayır sevdigim adam degil annem
Unutmalısın .......
Cok ozleyen gormez derlerBen galiba rüyamda görüp orada sesini duymak için Allah’a yalvarırdım
Bu beynin kendini koruma mekanizması cocuklarda daha hizlı calisir .Insanlar unutmazsa ruh saglıği diye birsey kalmaz ki .Bu daha kötü bence
Allah yeterki istesin İnan olmayacak birşey yok denedim onayladım bunuCok ozleyen gormez derler
Gerçekten mi bende annemi babamı görmeyi çok istiyorum ama bayadir goremiyorumCok ozleyen gormez derler
Dua edelim ınsallah. Annesini özleyen kardesimiz biran olsu n görsün annecigini. Tanımadıgımız kişiye yapılan dua, insallah kabul dedilirAllah yeterki istesin İnan olmayacak birşey yok denedim onayladım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?