Ölen birinin sesini hatırlamak için?

en cokta bu uzer ya insani unutmak kotu hissettirir kizarsin kendine ben nasil unuturum diye.cok sevdiginiz biriyse ki oyledir gercekten zor bi durum ancak videolardan dinlersiniz belki ruyalariniza da gelir

Yok hayır sevdigim adam degil annem

Allah rahmet eylesin canım benim.Mekanı cennet olsun.
Hayat biz kalanlar için devam ediyor,kendini bunun için suçlama.Annen böyle üzüldüğünü görse o da üzülürdü inan.
Annen için içinden gelen bir duayı oku istersen,sen de daha iyi hissedersin kendini.

Sevdiklerimi kaybetmekten hep çok korkan biri olarak sürekli anı ve hatıra biriktirmeye çalışır bol bol mutlu anlarimi yazarım. Ses unutmak hiç aklıma gelmedi. Ne kıymetli aslında bir seni seviyorum derken ki ses...

Sizin için ne diyebilirim inanin bilmiyorum.videolarini izleyip ara ara hatırlamaya çalışmak olabilir
Gerçi düşününce bu da ne kadar sağlıklı bilemedim. Hayat öyle ya da böyle devam ediyor işte...
İnşallah cennette kavuşursunuz...

Ses elle tutulur fiziksel bişey değil ki. Yarım saat önce konuştuğum birinin bile sesini zihnimde yeniden canlandiramam ben.
Ancak yeniden duyunca bu onun sesi diyor insan. Siz de annenizin sesini duysanız hemen seçersiniz o olduğunu, emin olun. Sandığınız gibi unutmuyorsunuz,
Bu arada ölüm yokluk değil. Resimler, kayıtlar vs gibi birseylere tutunmaya çalışmaya gerek yok bence. Sevdiklerimizle zaten buluşacağız. Anneciğiniz nur içinde yatsın inşallah

Bende bir sene oldu annemin sesini kulağıma getirmeye calisiyorum nedense bunu istemsiz yapıyorum.
Odadan seslenislerini hatırlamaya çalışıyorum sürekli.

Unutulmaz herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…