Ölen birinin sesini hatırlamak için?

Evet canlanmıyor neden öyle ? Söylediği seyi hatırlıyoruz hatta bazen kafamıza da takıyoruz ama sesi gercekten canlanmiyor suanda düşündüm hic dikat etmemistim ve ben sok

Elinde en azından videoları var 2008'de kuzenimi kaybettim teknoloji bu kadar iyi durumda değildi. Resimleri var. Ama sessiz... Bende sesini hatırlamayı çok istiyorum ama olmuyor malesef... İnsan beyni unutuyorsun. Zaten unutmasan nasıl yaşarsın ki. Düşünsene aynı acı ilk gün gibi taze kalsa tüm acılar birikse... Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın gerçekten zor.

"ölüm Allahın emri, şu ayrılık olmasaydı''
bu cümleyi ne zaman duysam aklıma kaybettiğim insanlar gelir, içim burkulur. kaybedilen insana duyulan sevgiyi ve onu kaybetmenin hüznünü çok iyi yansıtıyor. orhan veli'dir, candır. ne denir ki başka?
Ayrılık, ayrılık

Bir videoda arkadan sesi geliyorsadece kendime cok kızıyorum cok
Aynen bizde de öyle arkadan gelen sesleri var bikaç tane. Ablamla ilk bunu konuşmuştuk öldüğünde "ya sesini unutursak?"
Ölümü nasıl yakıştıramadıysak hiç aklımıza gelmemiş anı biriktirmek.
Allah rahmet eylesin size de bize de

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun İnşallah. O dediginiz videoları izleyin ara sıra. Bende hiç unutmam daha 5 yaşındaydım baba annem ölmüştü ve o cenaze yıkama aracındayken ayağını görmüştüm hiç unutmam sesi gitti ama görüntüsü Hayır. Rabbim mekanını cennet etsin İnşallah ozleniyorlar ve bizim yapmamız gereken tek şey onlara bol bol duâ etmek.

4 yıl oldu babamı kaybedeli. Tek bi videosu vardı o da flash bozulunca gitti. Çok zorlamam gerekiyo sesini hatırlamam için ama arada benzer ses duyarsam içim titriyo.

Allah gani gani rahmet eylesin.Sizi çok iyi anlıyorum.Annem vefat ettikten 1 yıl kadar sonra sesini unutuyorum gibi gelmişti çok ağlamıştım.Sonra tekrar tekrar videolarını izledim.Şimdi konunuzu okuyunca beş yıl aradan sonra şöyle kendimi bir yokladım.Yüzü, gülümsemesi, sıcaklığı, kokusu hepsi hatırımda sesini unutmasam da zor anımsıyorum.O an için benim üzüntüm yakinlarıma tuhaf gelmişti.Benimle aynı duyguları hissedenleri okuyunca hem etkilendim hem de yanlız olmadığımı hissettim.

Siz beni de ağlattınız.Annemin buzluğunda kendi elleriyle sardığı dondurulmuş börekler vardı.Yıllarca öylece durdu.
Bak yazmayim demistim sen yazmissin ben de yazıyım..yemekte kil çıkmasından tiksinen bir insanim, annemden sonra buzlukta annemin yaptığı yemeklerin içinden kıl çıksa da saklasam diye aglardim..Vefatı öncesi, yaptığı baklavalari özellikle tembihleyerek gelene gidene ikram etmemi söylemişti, ağlaya ağlaya boğaza dizile dizile yenen son baklavalardi onlar.
Allah rahmet eylesin annecigine.

annemle hiç video çekmemişiz o yüzden hatırlayamıyorum . sesini duymayalı 6 sene falan oldu. vefat etmeden önce konuşma yetisini kaybetmişti. sadece bazen kulağıma bana seslenmesi geliyormuş gibi oluyor. ama hatırlamak için bir yol olduğunu sanmıyorum. belki çok düşünerek uyursan rüyanda olabilir

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah keşke ilk günkü gibi seslerini kokularını hatırlayabilsek ama maalesef ki hayatın kanunu bu bir insan sevdiği birini kaybettiğindeki acıyı her gün aynı tazelikte yaşarsa bu o insanı ölüme götürürmüş kalbi beyni dayanmazmış sırf bu yüzden işte doğamız gereği unutuyoruz unutmak zorundayız Allah tüm vefat edenlerimizin taksiratını affetsin

Herkesin ne acı anısı var. Allah herkesin anneciğine rahmet eylemiştir inşallah. Ölümlü dünya, öyle düşünelim. Bir gün biz de arkalarından gidicez.

Sesini unutmuyorsunuz bence. Yani unutmayız inşallah.. Ben de abla bildiğimi kaybedeli 1,5 sene oldu. Bazen unutmuşum gibi geliyor ama sonra bir anda bir mekan anıları canlandırıyor ve o an gözümün önüne geldiğinde sesini en çok da gülüşünü kahkahasını anımsıyorum ben. Ve evet ben de çok çok kızıyorum kendime ki bu devirde bir video çekmiş olmaz mı insan diye.. benim arkadan sesini duyduğum bir videosu bile yok ki o bana en güçsüz hissettiğimde devam etmem için yüreklendirenimdi.. rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…