- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi mellifluous
-
Evet canlanmıyor neden öyle ? Söylediği seyi hatırlıyoruz hatta bazen kafamıza da takıyoruz ama sesi gercekten canlanmiyor suanda düşündüm hic dikat etmemistim ve ben sokSes elle tutulur fiziksel bişey değil ki. Yarım saat önce konuştuğum birinin bile sesini zihnimde yeniden canlandiramam ben.
Ancak yeniden duyunca bu onun sesi diyor insan. Siz de annenizin sesini duysanız hemen seçersiniz o olduğunu, emin olun. Sandığınız gibi unutmuyorsunuz,
Bu arada ölüm yokluk değil. Resimler, kayıtlar vs gibi birseylere tutunmaya çalışmaya gerek yok bence. Sevdiklerimizle zaten buluşacağız. Anneciğiniz nur içinde yatsın inşallah
Aynen öyle bende ona çok inanıyorum bu gece dualarımda olacakDua edelim ınsallah. Annesini özleyen kardesimiz biran olsu n görsün annecigini. Tanımadıgımız kişiye yapılan dua, insallah kabul dedilir
Aynen bizde de öyle arkadan gelen sesleri var bikaç tane. Ablamla ilk bunu konuşmuştuk öldüğünde "ya sesini unutursak?"Bir videoda arkadan sesi geliyorsadecekendime cok kızıyorum cok
4 yıl oldu babamı kaybedeli. Tek bi videosu vardı o da flash bozulunca gitti. Çok zorlamam gerekiyo sesini hatırlamam için ama arada benzer ses duyarsam içim titriyo.Ölümünün üzerinden 1.5 yıl geçmiş birinin sesini unutuyorum elimde video çok az var sizce bu normal mi ve hatırlamam için bişey yapabilir miyim bildiğiniz dua vs bişey var mıdır ( dini amaçlı sormadım lütfen konuyu kapatmayın)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.hepinize tesekkürler <3
Allah gani gani rahmet eylesin.Sizi çok iyi anlıyorum.Annem vefat ettikten 1 yıl kadar sonra sesini unutuyorum gibi gelmişti çok ağlamıştım.Sonra tekrar tekrar videolarını izledim.Şimdi konunuzu okuyunca beş yıl aradan sonra şöyle kendimi bir yokladım.Yüzü, gülümsemesi, sıcaklığı, kokusu hepsi hatırımda sesini unutmasam da zor anımsıyorum.O an için benim üzüntüm yakinlarıma tuhaf gelmişti.Benimle aynı duyguları hissedenleri okuyunca hem etkilendim hem de yanlız olmadığımı hissettim.Ölümünün üzerinden 1.5 yıl geçmiş birinin sesini unutuyorum elimde video çok az var sizce bu normal mi ve hatırlamam için bişey yapabilir miyim bildiğiniz dua vs bişey var mıdır ( dini amaçlı sormadım lütfen konuyu kapatmayın)
Siz beni de ağlattınız.Annemin buzluğunda kendi elleriyle sardığı dondurulmuş börekler vardı.Yıllarca öylece durdu.Evimize badana yapılıyordu ve ben oturup annemin elinin izleri gidiyor diye aglamistim.
Bak yazmayim demistim sen yazmissin ben de yazıyım..yemekte kil çıkmasından tiksinen bir insanim, annemden sonra buzlukta annemin yaptığı yemeklerin içinden kıl çıksa da saklasam diye aglardim..Vefatı öncesi, yaptığı baklavalari özellikle tembihleyerek gelene gidene ikram etmemi söylemişti, ağlaya ağlaya boğaza dizile dizile yenen son baklavalardi onlar.Siz beni de ağlattınız.Annemin buzluğunda kendi elleriyle sardığı dondurulmuş börekler vardı.Yıllarca öylece durdu.
Ölümünün üzerinden 1.5 yıl geçmiş birinin sesini unutuyorum elimde video çok az var sizce bu normal mi ve hatırlamam için bişey yapabilir miyim bildiğiniz dua vs bişey var mıdır ( dini amaçlı sormadım lütfen konuyu kapatmayın)
Babam vefat edeli 16 yıl olacak sesini hatırlıyorum, ayrıca diğer eş dostun seslerinide hatırlıyorum, bir çok kişi unuttuğunu söylemiş, garipsedim şimdi durumuBabam öleli 8 yıl oldu. Elimde videosu da yok. Sesini hatırlamayı çok isterdim ama sanırım bunun bi yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?