- Konu Sahibi mellifluous
-
Babam öldüğünde öyle büyük bir acı hissettim ki tarifi mümkün değil.. Hep kızdım ona. Keşke biraz olsun bana kötü anılar bıraksaydın dövseydin, sövseydin gidişin bu kadar acıtmasaydı canımı diye.. Şimdi bu yazdığınızı okuyunca değişik hissettim. Hangisi zor hala bilmiyorum ve sanırım hiç bilemicem.. Ama Rabbim bir şekilde sınıyor bizleri. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sesini belki unutursunuz.
Ama o sizin melek anneniz.
Dua etmeyi unutmayın ki buda en önemlisi..
Allah gani gani rahmet etsin huzur bulsun..
Ben babamın suratını unuttum mesela.
Sesi zaten asla hatırlamam.
Ama yediğim dayakları hatırlıyorum ay keşke bari onları unutsaydım
Kendisi yaşıyor gerçi.
benim babamda ıkı ay olacak okurken gözlerim doldu...halan daha hastanede sesizce yatışını,elını tutuşumu,öpmemi,tabuttakı halı sureklı gözüme geliyor ve haln daha ınanamıyorum..çıldıracak gibi oluyorum. çok zor ya.Babam öldüğünde öyle büyük bir acı hissettim ki tarifi mümkün değil.. Hep kızdım ona. Keşke biraz olsun bana kötü anılar bıraksaydın dövseydin, sövseydin gidişin bu kadar acıtmasaydı canımı diye.. Şimdi bu yazdığınızı okuyunca değişik hissettim. Hangisi zor hala bilmiyorum ve sanırım hiç bilemicem.. Ama Rabbim bir şekilde sınıyor bizleri. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
mellifluous Buarada Babam öleli 11 yıl oluyor. Bende uzun zamandır hatırlayamıyorum sesini. Bir videosu var onu izlediğimde hatırlıyorum sonra yine siliniyor hafızamdan.. Üzme kendini, kötü hissetme bak birçoğumuz unutuyoruz vardır demekki Rabbimin bir bildiği.. Sürekli hatırlayarak yaşayamayız. Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabır versin.
Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah. Şuan acın o kadar yeni ki ne dense kâr etmez sana çok iyi biliyorum.Hiçbir söz teselli etmez, hiçbir cümle acını hafifletmez. Acını yaşa, yaşamaz içine atarsan çok daha kötü. Ama şunu bil ki kurban olduğum Rabbim sabrını veriyor. Sende toparlayacaksın kendini merak etme. Allaha sığın, sevdiklerine ailene sıkıca sarıl. Rabbim yardımcın olsun. Sabır ve dayanma gücü versin.benim babamda ıkı ay olacak okurken gözlerim doldu...halan daha hastanede sesizce yatışını,elını tutuşumu,öpmemi,tabuttakı halı sureklı gözüme geliyor ve haln daha ınanamıyorum..çıldıracak gibi oluyorum. çok zor ya.
amin ecmain inşallah. Rabbim razı olsun.tek dayanağım sabrım onlar zaten.Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah. Şuan acın o kadar yeni ki ne dense kâr etmez sana çok iyi biliyorum.Hiçbir söz teselli etmez, hiçbir cümle acını hafifletmez. Acını yaşa, yaşamaz içine atarsan çok daha kötü. Ama şunu bil ki kurban olduğum Rabbim sabrını veriyor. Sende toparlayacaksın kendini merak etme. Allaha sığın, sevdiklerine ailene sıkıca sarıl. Rabbim yardımcın olsun. Sabır ve dayanma gücü versin.
Valla sayfalardır ağlıyorum içim bi garip oldu..ne kadar acı insanın en sevdiklerini kaybetmesi.. Dayımın, kardeşimin, dedemin, annemden çok sevdiğim anneannemin 14-15 yıl oldu kaybedeli hepsini de Allah rahmet eylesinBabam vefat edeli 16 yıl olacak sesini hatırlıyorum, ayrıca diğer eş dostun seslerinide hatırlıyorum, bir çok kişi unuttuğunu söylemiş, garipsedim şimdi durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?