Ölen çoçukluğumun zaferi !!

Ve o kadar haklısınız ki... Yaşadıklarınızı okuduğumda ırmak bebek gibi tecavüze uğrayan onlarca masum yavru için hep aynı soruyu sordum.. Nerdeydi..? Masum bir yavruya sapıkça uzanan o el neden taş kesilmedi? Neden ateş olup yanmadı..? Neden..? Siz çok güçlüsünüz.. Şu hayatta hiçbir şey sizi yıldıramaz daha.. Kutluyorum yürekten... Sevgiler...

Canım seni çok iyi anlıyorum bende şafi yim bunun dinle mezheple alakası tamamen insanın vicdanında olan bir şey ...Allaha inanmıyorum demişsin seni bu konuda anlıyorum küçük bir çocuğu böyle vijdanizlarin eline nasıl bıraktı diyorsun ama o kadar kötülük var ki çocuklar a t.... bomba larda parçalanan saçma sapan dinciyiz diyen grubun eline geçiptürlü türlü işkencelere maruz kalan fakirikle boğuşan burası imtihan dünyası yani olucak bu şeytanın muhleti olduğu için tanrı müdahale etmiyor ... bende t.... kısından iki defa dönmüş biri olarak yazıyorum ...

Teşekkür ederim dilerim hiç kimse tacizi dahi yaşamaz...

Siz harikasınız. Gerçekten ses olacaksınız belkide buradaki birçok kişiye.
Pes etmemiş yıllarca beklemişsiniz. Rabbim görüyor sizin çektiklerinizi o pislikler gebersin şimdi hapishane köşelerinde. Sizin çektiğiniz işkenceye karşılık içeride olanlarda onlara işkence yapacaklar bilin bunu.

Gerçekten çok çok üzüldüm lütfen hep dik durun. Artık güzel günler sizinle olur inşallah.

Ne işkence görürse görsünler benim çocukluğumu öldürdüler buyüzden hissizim. Teşekkür ederim herşeye rağmen hayatı seviyorum ve çocukları koruyorum elimden geldiğince.

Bu tür sapıklara cezaevinde aynı muamele diğer hükümlüler tarafından defalarca yapılıp intihara zorlanıyorlar diye söylenir.bu adi soysuz mahlukatlarin başına bu işler gelmedi demek ki

Estağfurullah. İnsanız hata yaparız görebilmek önemli. Yalnız benim bebeğim değildi başkasının bebeği için şifa dilemiştim.

Onca izin acısını kaç sene silebilir ki? Allahtan bulsunlar vicdansızlar. inşallah sizde mutluluktan ağlayacak kadar güzel günler yaşarsınız herşeye rağmen.

Yazılanların sadece farkındalık amaçlı kurgu olmasını umarak okudum. Öyle olmadığını görmek çok üzdü beni.

Oğlum 4,5 yaşında; uyuyan masum çocuğuma bakıyorum ve yanına "cinsellik" kelimesini koymaya çalışıyorum, olmuyor, olamaz! Oldurmaya çalışanlar da kahrolsun, yok olsun.

Boğazım düğüm düğüm oldu, kelimelerimi seçemiyorum. Sadece size kocaman sarılmak istiyorum.

Rabbim bize bağışlasın 2 kızımız var. Nolur bana şunu yap de. Kızlarımı nasıl koruyabilirim? Onları nasıl böyle şeylerden uzak büyütebirim. Üzerlerine titriyoruz bakmaya kıyamıyoruz. Kokularıyla uyuyoruz. çok üzüldüm rabbim bundan sonraki hayatında mutluluk versin sana. Umarım içerde sürünerek ölürler. Acı çeksinler !

Mutluluğu en çok senin gibi küçük yaşta böyle travmalar yaşayan çocukluğu elinden alınan kişiler hak ediyor. Umarım bundan sonraki yaşamın güzel olur, umarım mutlu huzurlu olursun çocukluğunu elinden alanlara rağmen.

Küçücük masumların başına bu gelmemeli, o masumların yaşadığı bu dünya da böyle yaratıklara yer olmamalı.

Icim aciyarak okudum. Umarim bundan sonra cok cok mutlu olursunuz. Ceksinler cezalarını ölene kadar da rahat etmesinler. Ne soylesek az lanet okuyorum sureklı

Yok yani sanki film çekiyoruz seneryo detayı istiyo anlamıyorum bu insanları çekirdek gönderelim çitlesinler bide sinirlerim bozuldu ya
Beğenmediğini göz ardı et gitsin. Ben öyle yapıyorum rahatım artık. Benim bile beğenmediğin bi mesajım olursa bas engeli gitsin

Sadece erkeklerle eşit büyütün yeter akrabaya da asla güvenmeyin abi abla babası dahi olsa güvenmeyin! Extra kısıtlamaya kapatmaya sindirmeye sakın çalışmayın. Çağdaş özgür özgüvenli ileri görüşlü insanlar olurlar umarım endişelenmenize gerek yok çünkü paranoyak olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…