- 17 Eylül 2012
- 3.611
- 7.893
- 358
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Ve o kadar haklısınız ki... Yaşadıklarınızı okuduğumda ırmak bebek gibi tecavüze uğrayan onlarca masum yavru için hep aynı soruyu sordum.. Nerdeydi..? Masum bir yavruya sapıkça uzanan o el neden taş kesilmedi? Neden ateş olup yanmadı..? Neden..? Siz çok güçlüsünüz.. Şu hayatta hiçbir şey sizi yıldıramaz daha.. Kutluyorum yürekten... Sevgiler...Evet midem bulanmıştı şafilik meshebi taşıyorlardı çünkü ve ben çocukluğumdan beri tanrı ya inanmıyorum eğer varsa o gün neredeydi??
Ama bunu tartışmak istemiyorum kimseyle bu konu hakkında ve hala savunuyorum yazdıklarımı çocuklara böyle isimler konulmamalı yaşadıklarım tamamen gerçek ve beni tanıyan insanlar da var burada.. Herkesin takıldığı bir nokta var benimki de bu imtihan falan değildi bu allahın adaleti varsa ben neden normal bir çocuk olmadım? Onlarca kez vajinamdan ameliyat oldum? Neden diye soracak birsürü sorum var aslında ama cevaplayan da yok zaten. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca bu tamamen benim düşüncelerim kimseyi etkilemek istemem.
Canım seni çok iyi anlıyorum bende şafi yim bunun dinle mezheple alakası tamamen insanın vicdanında olan bir şey ...Allaha inanmıyorum demişsin seni bu konuda anlıyorum küçük bir çocuğu böyle vijdanizlarin eline nasıl bıraktı diyorsun ama o kadar kötülük var ki çocuklar a t.... bomba larda parçalanan saçma sapan dinciyiz diyen grubun eline geçiptürlü türlü işkencelere maruz kalan fakirikle boğuşan burası imtihan dünyası yani olucak bu şeytanın muhleti olduğu için tanrı müdahale etmiyor ... bende t.... kısından iki defa dönmüş biri olarak yazıyorum ...Evet midem bulanmıştı şafilik meshebi taşıyorlardı çünkü ve ben çocukluğumdan beri tanrı ya inanmıyorum eğer varsa o gün neredeydi??
Ama bunu tartışmak istemiyorum kimseyle bu konu hakkında ve hala savunuyorum yazdıklarımı çocuklara böyle isimler konulmamalı yaşadıklarım tamamen gerçek ve beni tanıyan insanlar da var burada.. Herkesin takıldığı bir nokta var benimki de bu imtihan falan değildi bu allahın adaleti varsa ben neden normal bir çocuk olmadım? Onlarca kez vajinamdan ameliyat oldum? Neden diye soracak birsürü sorum var aslında ama cevaplayan da yok zaten. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca bu tamamen benim düşüncelerim kimseyi etkilemek istemem.
Teşekkür ederim dilerim hiç kimse tacizi dahi yaşamaz...Ve o kadar haklısınız ki... Yaşadıklarınızı okuduğumda ırmak bebek gibi tecavüze uğrayan onlarca masum yavru için hep aynı soruyu sordum.. Nerdeydi..? Masum bir yavruya sapıkça uzanan o el neden taş kesilmedi? Neden ateş olup yanmadı..? Neden..? Siz çok güçlüsünüz.. Şu hayatta hiçbir şey sizi yıldıramaz daha.. Kutluyorum yürekten... Sevgiler...
Ne işkence görürse görsünler benim çocukluğumu öldürdüler buyüzden hissizim. Teşekkür ederim herşeye rağmen hayatı seviyorum ve çocukları koruyorum elimden geldiğince.Siz harikasınız. Gerçekten ses olacaksınız belkide buradaki birçok kişiye.
Pes etmemiş yıllarca beklemişsiniz. Rabbim görüyor sizin çektiklerinizi o pislikler gebersin şimdi hapishane köşelerinde. Sizin çektiğiniz işkenceye karşılık içeride olanlarda onlara işkence yapacaklar bilin bunu.
Gerçekten çok çok üzüldüm lütfen hep dik durun. Artık güzel günler sizinle olur inşallah.
Teşekkür ederim aslında o şekilde çıkışmamalıydım ama hassas olduğum bi konu herkes hata yapar sanırım sizin bebeğinizdi yanlış anlaşılma olmuş ve üstüme çok gelinmişti bende isyan etmiştim.. Buyüzden özür dilerim sizden yanlış anlaşılma için
Bunlar detay olarak mi geliyor size ilginc bence olayin ana noktalariBende detayların bukadar merak edilmesine şaşırdım vermek istediğim mesajı anlayın yeter sevgiler
Evet fazla ayrıntıya gerek yok hem ne yapacaksınız ki yani detayları?Bunlar detay olarak mi geliyor size ilginc bence olayin ana noktalari
Herkese cevap vermek zorunda seğilsin. BoşverEvet fazla ayrıntıya gerek yok hem ne yapacaksınız ki yani detayları?
Yok yani sanki film çekiyoruz seneryo detayı istiyo anlamıyorum bu insanları çekirdek gönderelim çitlesinler bide sinirlerim bozuldu yaHerkese cevap vermek zorunda seğilsin. Boşver
Beğenmediğini göz ardı et gitsin. Ben öyle yapıyorum rahatım artık. Benim bile beğenmediğin bi mesajım olursa bas engeli gitsinYok yani sanki film çekiyoruz seneryo detayı istiyo anlamıyorum bu insanları çekirdek gönderelim çitlesinler bide sinirlerim bozuldu ya
Sadece erkeklerle eşit büyütün yeter akrabaya da asla güvenmeyin abi abla babası dahi olsa güvenmeyin! Extra kısıtlamaya kapatmaya sindirmeye sakın çalışmayın. Çağdaş özgür özgüvenli ileri görüşlü insanlar olurlar umarım endişelenmenize gerek yok çünkü paranoyak olursunuz.Rabbim bize bağışlasın 2 kızımız var. Nolur bana şunu yap de. Kızlarımı nasıl koruyabilirim? Onları nasıl böyle şeylerden uzak büyütebirim. Üzerlerine titriyoruz bakmaya kıyamıyoruz. Kokularıyla uyuyoruz.çok üzüldüm rabbim bundan sonraki hayatında mutluluk versin sana. Umarım içerde sürünerek ölürler. Acı çeksinler !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?