Ölen çoçukluğumun zaferi !!

Bende detayların bukadar merak edilmesine şaşırdım vermek istediğim mesajı anlayın yeter sevgiler
Tabi ki merak edilir. 5 yaşında oluyor olay dava kaç sene sürüyor siz kaç yasindasiniz bu kişiler şu an kaç yaşında? Madem konu aciyorsunuz bunları da yazın ki konuyu anlayalim. Mesajları hergün alıyoruz artık. Kız olsun erkek olsun çocuklarımızı kimseyle birakmiycaz. Ama sizin yaptığınızı anlamadım. Hakikaten toplumsal mesaj mı verdiniz yoksa olayı mi yaşadınız kimse müneccim değil burda. Allah kimseye yasatmasin eğer siz yasadiysaniz inşallah herkes cezasını çeker.

Ceza almazsin korkma. Ben alırım başka kimse almaz

Konuyu ve sayfaları okudum nicki bir yerden hatırlıyorum dedim ve sonra nerden hatirladigimi buldum,

Bundan aylar evvel annesi hasta çocuğu için bir soru sormuştu ve dua istemişti, herkes şifa dilerken bir üye Allah şafi ismi ile şifa versin yazmişti bir tek siz gelip geçmiş olsun bile demeden konuya dalıp safi ne demek ya öyle isim mi olur oggg gibi bir şey yazıp baya tepki almıştınız. konu sonunda da Allah'a varana kadar hakaret edip ban yemistiniz o konuyu hiç unutamadım nedense.tepkinizi unutamadım daha doğrusu

o zaman bu üye kim bilir geçmişte neler yaşadı ne travmalar gördü de bu kadar öfke dolu oldu böyle hisler taşıyor demiştim fakat tabi bu kadarını tahmin etmezdim tabi çok zor berbat bir şey

Konu gercek mi bunlari yasadiniz mi bilmiyorum temennim o ki yasamamis olun fakat pedofili bizim toplumumuzda da çok yaygın maalesef ama çoğu çocuk bunu yaşadığıni o dönem kimseye soyleyemiyor. cesaret edemiyor ya bilinçli değil veya korkuyor ve kimseye anlatamıyor

Suçlular ceza almış ki buna çok sevindim çünkü normalde çok az ceza alıp çıkıyorlar bunu duymak güzel tabi doğruysa

PersephoneH
Siz çok güçlüsünüz. Gerçekten çok güçlüsünüz. Kendini güçlü ve erkek sanan o sineklerden daha güçlü, birşeylerin arkasına sığınan o korkaklardan daha cesur, tum bu yaşadıklarınıza göz yumup sessiz kalan insan bozuntularından daha adilsiniz inanın. Hayatı, başınız dik bir şekilde cesurca yaşayabileceksiniz.. Ama onlar, hayatları boyunca yaptıkları pisliğin esiri olacaklar.. Inanın zihinlerinden silinmeyecek yaptıkları. Sizin utanacak insanlardan saklanacak bir durumunuz yok kesinlikle.. Şanslısınız ki adalet yerini bulmuş. Hayatınız boyunca mutlu huzurlu yaşayım hep..

Ailelerin özellikle annelerin, çocuklarını nasıl yetiştirdikleri o kadar önemli ki.. Görünürde dinine bağlı, etrafına saygılı insan görünen bu tipler bastırılmış duygularının esiri olarak bir canavara dönüşebiliyorlar ne yazık ki Sağlıcakla kalin..

Dna sı bozuk bu milletin arada normaller çıksada bozuk işte
Hasarlı insanlar aileler toplum sistem düzeltmeye nereden başlayacaksın!
Yani şurada bi kızcağızın derdini paylaşacağız şu laflarınıza bakın .ne denek DNA su bozuk bu milletin !!!he arada normaller varmış sağol ya !!! Ne ATA'larımın ne de benim milletimin DNA su bozuk değil ...ama senin bu milletle derdin var galiba ... her nerenin hayranıysan seni tutan da Yok .bu millet de emin ol senin gibilerine hayran değil ...

Koca yürekle anlattıkların çok acı umarım zamanla sende mutluluğu bulursun hep yazıyorum zaten kadınların çoğu erkek çocuğunu eğitemiyor ve yaşlılıkta epey çekiyorlar etrafımda çok bu kadınlardan çok şikayet ediyorlar ama onların eseri kendilerini eleştirsinler özellikle bu kadınlar

5 yaşındaki bir çocuğun imtihanı tecavüz olmamalı. Hatta imtihanı bile olmamalı.

Okuyunca icim urperdi yemin ederim.sana bunu yapanlarin kucuk yasta bu yuku yukleyenlerin Rabbim yanina koymasin.Rabbim her seyin en iyisini en guzelini yureginize yasama sevinci versin canim.temennim insallah bundan sonraki hayatinizda her daim yasadiginiz acilari unutturacak yuzunuzu guldurucek eş dost akrabalarinizin olmasidir canim kardesim.Allah a emanet ol.

Evet midem bulanmıştı şafilik meshebi taşıyorlardı çünkü ve ben çocukluğumdan beri tanrı ya inanmıyorum eğer varsa o gün neredeydi??
Ama bunu tartışmak istemiyorum kimseyle bu konu hakkında ve hala savunuyorum yazdıklarımı çocuklara böyle isimler konulmamalı yaşadıklarım tamamen gerçek ve beni tanıyan insanlar da var burada.. Herkesin takıldığı bir nokta var benimki de bu imtihan falan değildi bu allahın adaleti varsa ben neden normal bir çocuk olmadım? Onlarca kez vajinamdan ameliyat oldum? Neden diye soracak birsürü sorum var aslında ama cevaplayan da yok zaten. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca bu tamamen benim düşüncelerim kimseyi etkilemek istemem.

Dava 21 yıl sürdü arkadaşlar ben bunları yaşadım ve yaşadıklarımdan toplumsal mesaj vermek istedim davanın uzunluğu kısalığı değil mevzu ama bu kadar soru gelince tekrar tekrar geriye döndüm iyi gelmedi ana fikre odaklanılsa keşke

Ah canım benim neler yaşamışsin sen öyle... :'( yazdığın her kelime yüreğime saplanip durdu tüm yorumlarıni okudum. Bir erkek annesi olarak cocuguma kendini sakınmasıni, kadina deger vermesi gerektiğini, kadının eşya olmadığını ve hayvanlari sevmesini ogretecegim umarim topluma faydali bir erkek yetistirim... senin vermek istediğin mesaj zaten bu.

Beni çok etkiliyo bu konular oturdum bir sigara yaktım diyecek çok şey var ama yazabileceğimi sanmıyorum imtihanın zor ama üstesinden gelebilecek birisin Allahım yar ve yardımcın olsun her anında her adımında ......

O mesajı yazan bendim ama hiç altından boyle birşey çikacağını düşünmemiştim.

Konu sahibi yaşadıkların çok zor.. Ben de berbat bir çocukluk geçirdim, taciz yoktu ama aşırı şiddet vardı.. Sadece şunu söyleyeceğim; Allah yardımcın olsun.

Teşekkür ederim aslında o şekilde çıkışmamalıydım ama hassas olduğum bi konu herkes hata yapar sanırım sizin bebeğinizdi yanlış anlaşılma olmuş ve üstüme çok gelinmişti bende isyan etmiştim.. Buyüzden özür dilerim sizden yanlış anlaşılma için

Off cok kotu oldum o pisliklerin allah bu dunya da ve obur dünyada cezasını versin bende kucukken tacızlere ugramıstım onlar bıle psikoloji mi ozguvenimi bitirdiler senı dusunemıyorum bıle ama artık guclu daha da guclu olma vaktı

Dün veya önceki gün bir konu vardı orada dedim ki öğretmen bile çocuğumun poposunu silsin zorda kalmadikca altını temizlesin istemem dedim pimpirikli diye laf vuranlar oldu psikopatlasmaya gerek yok diyenler oldu

Bakın şunu anlayın pedofiller veya tacizci diğer her türlü sapık grubu yabancı, çocuğun bilmediği kişiler olmuyor tam tersi tanidigi bildigi ve hatta guvendigi kisiler oluyor daha çok. Bu konu bile bunun örneği, maalesef.

Konu sahibini de tekrar cesaretinden ve işin peşini birakmamasindan dolayi kutluyorum.

Bu konuyu geçenlerde bir avukat sayfasında görmüştüm içim parçalandı resmen o insan olduğu sanılan adamları yaşamaları hatta topu topu 30 yıl mı bu kadar mi yaşadığınız acının bedeli ! !!!!! Buraya ne yazsamda sizin yaşadıklarınızı hafifletmiyecek unutturmuycak hayatınız geri kalanında inşallah çok ama çok mutlu olursunuz bu yaşadığınız şeyleri unutmanizi umud ediyorum Allah yar ve yardımcısınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…