- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Tabi ki merak edilir. 5 yaşında oluyor olay dava kaç sene sürüyor siz kaç yasindasiniz bu kişiler şu an kaç yaşında? Madem konu aciyorsunuz bunları da yazın ki konuyu anlayalim. Mesajları hergün alıyoruz artık. Kız olsun erkek olsun çocuklarımızı kimseyle birakmiycaz. Ama sizin yaptığınızı anlamadım. Hakikaten toplumsal mesaj mı verdiniz yoksa olayı mi yaşadınız kimse müneccim değil burda. Allah kimseye yasatmasin eğer siz yasadiysaniz inşallah herkes cezasını çeker.Bende detayların bukadar merak edilmesine şaşırdım vermek istediğim mesajı anlayın yeter sevgiler
Ceza almazsin korkma. Ben alırım başka kimse almazİçim acıdı yaşadıklarına yanında olup destek olmayı çok isterdim , umarım hapse giren kişiler Özgecanın sapığının yaşadıklarını yaşarlar .
Biz kadınlara bu ülkede çok İş düşüyor ister kabul edin ister etmeyin , eğer biz kadınlar bu olaylarda birleşip sesimizin yükseltmediğimiz sürece bu kanunların değiştirilmesi gerektiğini ve kendi haklarımızı savunmadığımız sürece bizler daha çok cinsel obje et parçası olarak damga yeriz . Bizler bir insan olduğumuzu kadının sadece cinsellik için et parçası olmadığımızı ve bu tip çocuk ve kadın tecavüzlerinde birlik olmadığımız sürece bu pis şeyleri yaşamaya devam edicez . Bu ülke din adı altında şeriat istekleri ve küçücük kız çocukları çarşafa sokulup cinsel obje gibi gösterildiği sürece bu olaylar bitmeyecek sadece bizler bu olaylara alışacağız tıpkı şehit haberlerine alıştırılduğımuz gibi .
KAZEN , özür dilerim çok öfkelendim , burada belki bunları yazmamam gerekiyor ama biz kadınlar haklarımıza sahip çıkmak zorundayız .
Yani şurada bi kızcağızın derdini paylaşacağız şu laflarınıza bakın .ne denek DNA su bozuk bu milletin !!!he arada normaller varmış sağol ya !!! Ne ATA'larımın ne de benim milletimin DNA su bozuk değil ...ama senin bu milletle derdin var galiba ... her nerenin hayranıysan seni tutan da Yok .bu millet de emin ol senin gibilerine hayran değil ...Dna sı bozuk bu milletin arada normaller çıksada bozuk işte
Hasarlı insanlar aileler toplum sistem düzeltmeye nereden başlayacaksın!
Arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum. Fakat bizlerin kalbine bı nebze merhamet koyan Allah'ın ne kadar merhamet sahibi olduğuna aklımız hiç erer mi?
Bu dünya imtihan dünyası. Kimimiz hafif kimimiz ağır imtihanlar veriyoruz. Zaten önemli olan da isyan etmemek ki imtihanı gecebilelim. Bunun bilincinde olursak aklımıza bu tür vesveseler gelmez inşallah .
Okuyunca icim urperdi yemin ederim.sana bunu yapanlarin kucuk yasta bu yuku yukleyenlerin Rabbim yanina koymasin.Rabbim her seyin en iyisini en guzelini yureginize yasama sevinci versin canim.temennim insallah bundan sonraki hayatinizda her daim yasadiginiz acilari unutturacak yuzunuzu guldurucek eş dost akrabalarinizin olmasidir canim kardesim.Allah a emanet ol.Bugün buraya bu satırları yazmak hiç kolay olmasa da yazmaya karar verdim yıllardır alnıma yazılmış kaderimi.
Ben dünyanın herhangi bir yerinde ki küçük bir kız çocuğuyum!
Yakınları tarafından tecavüze uğramış,küçücük yaşında aklınızın dahi almayacağı işkencelere maruz kalmış küçük bir kız çocuğu!!
Annesinden başka hiç kimsenin inanmayıp iftiralara uğrayan 5 yaşında orospu damgası yiyen herşeyi hakeden,rızası olan ve tahrik eden bir kız çocuğu!
5 yaşında oyuncaklarıyla oynaması gerekirken hastanelerde sürünen,10 yaşında intihar edip komada yatan,okulda geçirdiği zamandan çok mahkeme salonlarında titreyen bir kız çocuğu!
Ve yıllar geçti bir şekilde,asırlardır süren kamu davamın sonucu şudur.
Tecavüzcüler hüküm yemiş,üstüne savcılık 10 yıl daha 15 yaşından küçük olduğum için özgürlüğümün kısıtlandığı gerekçesiyle dava açmış totalde 25 30 yıl ceza yemiş oldular!!
Evlenmek için sıraya girdiler olmadı öldürmek için birbirini ezdiler tehditler havada uçuşuyor bense bekliyorum,öylece şaşkınlıkla izliyorum her zamanki gibi ..
Titriyorum yazarken ben..
Lütfen susmayın çocuklarınızı koruyun..
Onlara öğretin tabulaştırmayın!!
Özellikle erkek çocuklarını iyi yetiştirin!!
Yazmak pek de iyi gelmedi aslında ama sesimi duyun istedim!!!
Evet midem bulanmıştı şafilik meshebi taşıyorlardı çünkü ve ben çocukluğumdan beri tanrı ya inanmıyorum eğer varsa o gün neredeydi??Konuyu ve sayfaları okudum nicki bir yerden hatırlıyorum dedim ve sonra nerden hatirladigimi buldum,
Bundan aylar evvel annesi hasta çocuğu için bir soru sormuştu ve dua istemişti, herkes şifa dilerken bir üye Allah şafi ismi ile şifa versin yazmişti bir tek siz gelip geçmiş olsun bile demeden konuya dalıp safi ne demek ya öyle isim mi olur oggg gibi bir şey yazıp baya tepki almıştınız. konu sonunda da Allah'a varana kadar hakaret edip ban yemistiniz o konuyu hiç unutamadım nedense.tepkinizi unutamadım daha doğrusu
o zaman bu üye kim bilir geçmişte neler yaşadı ne travmalar gördü de bu kadar öfke dolu oldu böyle hisler taşıyor demiştim fakat tabi bu kadarını tahmin etmezdim tabi çok zor berbat bir şey
Konu gercek mi bunlari yasadiniz mi bilmiyorum temennim o ki yasamamis olun fakat pedofili bizim toplumumuzda da çok yaygın maalesef ama çoğu çocuk bunu yaşadığıni o dönem kimseye soyleyemiyor. cesaret edemiyor ya bilinçli değil veya korkuyor ve kimseye anlatamıyor
Suçlular ceza almış ki buna çok sevindim çünkü normalde çok az ceza alıp çıkıyorlar bunu duymak güzel tabi doğruysa
Dava 21 yıl sürdü arkadaşlar ben bunları yaşadım ve yaşadıklarımdan toplumsal mesaj vermek istedim davanın uzunluğu kısalığı değil mevzu ama bu kadar soru gelince tekrar tekrar geriye döndüm iyi gelmedi ana fikre odaklanılsa keşkeTabi ki merak edilir. 5 yaşında oluyor olay dava kaç sene sürüyor siz kaç yasindasiniz bu kişiler şu an kaç yaşında? Madem konu aciyorsunuz bunları da yazın ki konuyu anlayalim. Mesajları hergün alıyoruz artık. Kız olsun erkek olsun çocuklarımızı kimseyle birakmiycaz. Ama sizin yaptığınızı anlamadım. Hakikaten toplumsal mesaj mı verdiniz yoksa olayı mi yaşadınız kimse müneccim değil burda. Allah kimseye yasatmasin eğer siz yasadiysaniz inşallah herkes cezasını çeker.
Ah canım benim neler yaşamışsin sen öyle...Evet midem bulanmıştı şafilik meshebi taşıyorlardı çünkü ve ben çocukluğumdan beri tanrı ya inanmıyorum eğer varsa o gün neredeydi??
Ama bunu tartışmak istemiyorum kimseyle bu konu hakkında ve hala savunuyorum yazdıklarımı çocuklara böyle isimler konulmamalı yaşadıklarım tamamen gerçek ve beni tanıyan insanlar da var burada.. Herkesin takıldığı bir nokta var benimki de bu imtihan falan değildi bu allahın adaleti varsa ben neden normal bir çocuk olmadım? Onlarca kez vajinamdan ameliyat oldum? Neden diye soracak birsürü sorum var aslında ama cevaplayan da yok zaten. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca bu tamamen benim düşüncelerim kimseyi etkilemek istemem.
Sağol arkadaşım bilgi için .Ceza almazsin korkma. Ben alırım başka kimse almaz
Konuyu ve sayfaları okudum nicki bir yerden hatırlıyorum dedim ve sonra nerden hatirladigimi buldum,
Bundan aylar evvel annesi hasta çocuğu için bir soru sormuştu ve dua istemişti, herkes şifa dilerken bir üye Allah şafi ismi ile şifa versin yazmişti bir tek siz gelip geçmiş olsun bile demeden konuya dalıp safi ne demek ya öyle isim mi olur oggg gibi bir şey yazıp baya tepki almıştınız. konu sonunda da Allah'a varana kadar hakaret edip ban yemistiniz o konuyu hiç unutamadım nedense.tepkinizi unutamadım daha doğrusu
o zaman bu üye kim bilir geçmişte neler yaşadı ne travmalar gördü de bu kadar öfke dolu oldu böyle hisler taşıyor demiştim fakat tabi bu kadarını tahmin etmezdim tabi çok zor berbat bir şey
Konu gercek mi bunlari yasadiniz mi bilmiyorum temennim o ki yasamamis olun fakat pedofili bizim toplumumuzda da çok yaygın maalesef ama çoğu çocuk bunu yaşadığıni o dönem kimseye soyleyemiyor. cesaret edemiyor ya bilinçli değil veya korkuyor ve kimseye anlatamıyor
Suçlular ceza almış ki buna çok sevindim çünkü normalde çok az ceza alıp çıkıyorlar bunu duymak güzel tabi doğruysa
Teşekkür ederim aslında o şekilde çıkışmamalıydım ama hassas olduğum bi konu herkes hata yapar sanırım sizin bebeğinizdi yanlış anlaşılma olmuş ve üstüme çok gelinmişti bende isyan etmiştim.. Buyüzden özür dilerim sizden yanlış anlaşılma içinO mesajı yazan bendim ama hiç altından boyle birşey çikacağını düşünmemiştim.
Konu sahibi yaşadıkların çok zor.. Ben de berbat bir çocukluk geçirdim, taciz yoktu ama aşırı şiddet vardı.. Sadece şunu söyleyeceğim; Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?