Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

başınız sağolsun rabbim sabırlar versin şuanki aklımla bende olsam bakmazdım ama o anki durumuma da bağlı insan şoka girer ama bakmadığınız iyi olmuş bence o yüz hiç aklınızdan gitmezdi.çok yeni olduğundan başkasının başına gelmiş gibi sizi düşündürmesi çok normal.mutlaka yardım alın.

Basiniz sagolsun, okurken tutamadim kendimi. Aciniz en kisa zamanda hafiflesin.
O an verdiginiz karar en dogru karardir. Insan bakmasa keske son kez baksaydim ya da baksaydi keske bakmasaydim der.
Ben simdiye kadar yasadigim tum kayiplarda baktim cunku unutmaktan cok korkuyorum. Yuzlerini getiremiyorum gozumun onune.

Ben de bakmazdım. Hem bakmaya dayanamazdım, hem de baksam unutamazdım o halini.

Allah sabır versin bu arada...

Başın sağolsun narin
Kızlarınla musmutlu upuzun yıllar geçirmeni dilerim.
Baktığında çok zordur ben anlayamam ama sanki kabullenmek kolaylaşır

Başınız sağ olsun öncelikle. Bu konuda kesin bir cevap olamaz bence, kimi insan görmek ister kimi insan istemez. Pişmanlık duymanızı gerektirecek bir durum yok, bu hayatta herkesin kaldırabileceği şeyler farklıdır. Tuttuğunuz yas süreci ayrı olayın şoku ayrı. Kendinizi dayanamayacak durumda hissediyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Tekrar başınız sağ olsun, sabırlar dilerim.

Başınız sağolsun benim de 6.ayda erken doğum riskim oldu. Insanın aklına en kötüsü geliyor malesef, doğarsa bana göstermeyin demiştim. Sanki sonsuza kadar aklımda o kare kalacakmis gibi hissettim. Bence doğru yapmışsınız

başınız sağolsun Allah cennette kavuştursun. Şoktasınız şu an çok normal. nerdeyse 2 yıl olacak kızımı kaybettim ve duygularımı hala tarif edemem. rüyada gibiyim. Ya o hiç var olmadı, çok güzel bir rüya gördüm ve en güzel yerinde uyandım. Yada hala kötü bir rüya görüyorum uyanınca kızım yanımda olacak. Son kez bakmamakla iyimi ettiniz bilmiyorum , ben gördüm ve ve o görüntüyü unutmak mümkün değil. ama bakmasam da kendimi yer bitirirdim.

başınız sagolsun.gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı.
soktasiniz ve çok normal.
kabullenemediniz henüz.inkar aşaması.
kabullendiginiz an acınızı yasaycaksiniz.
sonrada yavaş yavaş hafifletecek.
bunları bilmek ve yaşamak çok farklı şeyler.
geçen ay annem yoğun bakimdaydi.
ilk duyduğumda aglamaktan kafayı yedim.
şimdi iyileşme sürecinde görmek istemiyorum bu halde.çünkü aklimda gözümde hep eski hali.
bir an önce eski haline dönsün istiyorum.
eşiniz kafanızda kalbinizde.bir yerde birşeyler yapıyor çıkıp gelecek gibi her an.
arkadaşım babasını kaybettiğinde demistiki;
biliyor musun telefonunu aradığımda açacak gibi geliyor.aramaya korkuyorum.çünkü açmayacak.
Allah sabrınizi artırsın.kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin.
evlatlariniza sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim.
tekrar başınız sagolsun..

Allah rahmet eylesin esinize.. icim bi tuhaf oldu konunuza, inanin ne dicegini bilemiyor insan, bi arakdas arkadasi neden öldürür ya, nasil kolay olmus baskasinin canina kastetmek... sanirim ben de bakamazdim ama son defa...

Allah im yuregim yandı sizin için. Allah size belki de sabır verdi oyle düşünün,elbet zamanı gelince kavusulacak. Çektiğiniz acı tarifsiz eminim ama hayat bundan sonra olabildiğince güzel olsun sizin için insAllah. Bakıp bakmam mevzuyu kişiye göre değişir kendinizi en iyi tanıyan olarak doğru karar vermissinizdir, diğer seçeneği düşünmeyin. Cennette kavuşmanız dileğiyle...

Allah rahmet eylesin esinize.. icim bi tuhaf oldu konunuza, inanin ne dicegini bilemiyor insan, bi arakdas arkadasi neden öldürür ya, nasil kolay olmus baskasinin canina kastetmek... sanirim ben de bakamazdim ama son defa...
bir cana kastetmek ne kolay değil mi?
oysa kaybedilen bir hayat olmuyor.
onca zorlukla hayallerle yetiştirilen bir evlat.
bir hayat arkadaşı.
ve bir baba.
babasız , evlatsiz ,eşsiz bir hayata mahkum edilen insanlar bırakıyor geride.
Allah böyle vicdansizları ıslah etsin.
onlarda ana baba evladı.insanın insana yaptıklarını aklım almıyor..

Bende babamı kaybettim.Ne ben ne annem ne de kardeşim bakmadık en son gördüğümüz şekilde hatırlıyoruz.Bakanlar cenazedeki görüntüsünü hatırlıyo.Hiç pişman olmadım.

Çok teşekkür ederim senin de başın sağolsun mekanları cennet olsun inşallah ben de bu sebeple görmek istemedim herkes sonra pişman olursun dedi ama ben onu öyle görmeye dayanamazdım ki

Benim babam vefat ettiğinde ben de bakmak istemedim. Biliyorum aynı değil ama benzer bir durum. Bugüne kadar pişmanlık duymadım. Herkesin kendi tercihi. Siz nasıl bir yapıda olduğunuzu biliyorsunuz ve en doğru kararı almış oluyorsunuz. Aklınızı kurcalamayın böyle düşünerek. Benim hep hatırladığım bana son kez gülümseyerek el salladığı an..
Bu arada 6 sene oldu..

Böyle hissiz olmam banada normal gelmiyor mezarına gittiğimizde bile ağlayamadım çünkü orada yatanın o olduğuna kendimi inandiramiyorum

Ben bebeğimi kaybettim. Kabullenmem için eşim son kez bakmamı istedi ve baktım. Hala o son hali gözümün önünden gitmiyor. Keske bakmasaydım daha mi iyi olurdu diye düşünüyorum ben de.
Başınız sağolsun rabbim cennette kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…