Kendimi böyle anlamsizca iyi hissederken yardım almamın faydası olur mu diye düşünüyorum bir de emziriyorum ilaç kullanamambaşınız sağolsun rabbim sabırlar versin şuanki aklımla bende olsam bakmazdım ama o anki durumuma da bağlı insan şoka girer ama bakmadığınız iyi olmuş bence o yüz hiç aklınızdan gitmezdi.çok yeni olduğundan başkasının başına gelmiş gibi sizi düşündürmesi çok normal.mutlaka yardım alın.
Sizin de basiniz sağolsun evlat acısı çok çok daha zordur Allah sabır versin aynen anlattığınız gibi bazen sanki hic dünyaya gelmemiş her sey ruyaymis gibi geliyor sesini duymak için videoları izliyorum inanamıyorumbaşınız sağolsun Allah cennette kavuştursun. Şoktasınız şu an çok normal. nerdeyse 2 yıl olacak kızımı kaybettim ve duygularımı hala tarif edemem. rüyada gibiyim. Ya o hiç var olmadı, çok güzel bir rüya gördüm ve en güzel yerinde uyandım. Yada hala kötü bir rüya görüyorum uyanınca kızım yanımda olacak. Son kez bakmamakla iyimi ettiniz bilmiyorum , ben gördüm ve ve o görüntüyü unutmak mümkün değil. ama bakmasam da kendimi yer bitirirdim.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah benim dışımda annesi kardeşleri herkes bakti onunda uyuyor gibi olduğunu soyledilerBen anneme baktım uyuyor gibiydi öptüm buz gibi olunca anladım öldüğünü
İyimi kötümü bilmiyorum sadece son kez sarıldım öptüm hellallik aldım
Nasıl dayandım inanin bilmiyorum kendimde degildim
başını sağolsun Allah sabır versin. Aynı şekıldı babam vefat ettiğinde ailemden herkes son kez baktı ama ben bakamadımak yapamadım. Hala kiziyorum kendime bakmadım diye ama bakamadım.1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Çok teşekkür ederim iyiki kızlarım var onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum onlar bana güç veriyorbaşınız sagolsun.gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı.
soktasiniz ve çok normal.
kabullenemediniz henüz.inkar aşaması.
kabullendiginiz an acınızı yasaycaksiniz.
sonrada yavaş yavaş hafifletecek.
bunları bilmek ve yaşamak çok farklı şeyler.
geçen ay annem yoğun bakimdaydi.
ilk duyduğumda aglamaktan kafayı yedim.
şimdi iyileşme sürecinde görmek istemiyorum bu halde.çünkü aklimda gözümde hep eski hali.
bir an önce eski haline dönsün istiyorum.
eşiniz kafanızda kalbinizde.bir yerde birşeyler yapıyor çıkıp gelecek gibi her an.
arkadaşım babasını kaybettiğinde demistiki;
biliyor musun telefonunu aradığımda açacak gibi geliyor.aramaya korkuyorum.çünkü açmayacak.
Allah sabrınizi artırsın.kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin.
evlatlariniza sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim.
tekrar başınız sagolsun..
Olaydan 2 hafta önce hep birlikte yemek yemiştik kapkacci yapsa yoldan geçen biri yapsa bu kadar düşündürmez yedikleri içtikleri ayrı değildi ne olduda yaptı bilmiyoruz çok şükür yurt dışına çıkmak üzereyken yakalandı ama kabul etmiyorAllah rahmet eylesin esinize.. icim bi tuhaf oldu konunuza, inanin ne dicegini bilemiyor insan, bi arakdas arkadasi neden öldürür ya, nasil kolay olmus baskasinin canina kastetmek... sanirim ben de bakamazdim ama son defa...
sağol canım. Allah hepimize dayanma gücü versin. ilk zamanlar olayın sıcaklığıyla izlerdim videolarını ama şimdi sesini duyunca çok kötü oluyorum. evimin heryeri resimleriyle dolu onlara alıştım sanırım, ama video ve eşyalarına bakamıyorum. sakın içine atma bağır çağır ağla kus içindekileri belki rahatlarsın. onun hakkında ailenle çevrenle konuş. ben onunla ilgili anılarımı konuşunca rahatlıyorum sanki tekrar berabermişiz gibi oluyor, ama eşim hiç konuşmaz hiç anmaz, çok kötü durumda.Sizin de basiniz sağolsun evlat acısı çok çok daha zordur Allah sabır versin aynen anlattığınız gibi bazen sanki hic dünyaya gelmemiş her sey ruyaymis gibi geliyor sesini duymak için videoları izliyorum inanamıyorum
sağol canım. Allah hepimize dayanma gücü versin. ilk zamanlar olayın sıcaklığıyla izlerdim videolarını ama şimdi sesini duyunca çok kötü oluyorum. evimin heryeri resimleriyle dolu onlara alıştım sanırım, ama video ve eşyalarına bakamıyorum. sakın içine atma bağır çağır ağla kus içindekileri belki rahatlarsın. onun hakkında ailenle çevrenle konuş. ben onunla ilgili anılarımı konuşunca rahatlıyorum sanki tekrar berabermişiz gibi oluyor, ama eşim hiç konuşmaz hiç anmaz, çok kötü durumda.Sizin de basiniz sağolsun evlat acısı çok çok daha zordur Allah sabır versin aynen anlattığınız gibi bazen sanki hic dünyaya gelmemiş her sey ruyaymis gibi geliyor sesini duymak için videoları izliyorum inanamıyorum
Allah razı olsun gerçekten acıyı veren Allah sabrını da veriyor çünkü ben normalde eşime 2 saat ulaşamasam elim ayağıma dolaşırdı çok korkardım başına bir şey gelecek diye şimdi en kötüsü başımıza geldi ama niye böyle sakinim diye kendimi sorguluyorum sonra daha büyük patlama yaşamaktan korkuyorumAllah im yuregim yandı sizin için. Allah size belki de sabır verdi oyle düşünün,elbet zamanı gelince kavusulacak. Çektiğiniz acı tarifsiz eminim ama hayat bundan sonra olabildiğince güzel olsun sizin için insAllah. Bakıp bakmam mevzuyu kişiye göre değişir kendinizi en iyi tanıyan olarak doğru karar vermissinizdir, diğer seçeneği düşünmeyin. Cennette kavuşmanız dileğiyle...
Büyük kızım 2 yasinda küçüğü 6 aylık ve yapan kisi daha olaydan 2 hafta önce onları gördü ne derdi vardı ne istedi bilmiyorum düşündüğüm şey kesinlikle planlı olmadigi 15 dakika içinde olmuş ne olduysabir cana kastetmek ne kolay değil mi?
oysa kaybedilen bir hayat olmuyor.
onca zorlukla hayallerle yetiştirilen bir evlat.
bir hayat arkadaşı.
ve bir baba.
babasız , evlatsiz ,eşsiz bir hayata mahkum edilen insanlar bırakıyor geride.
Allah böyle vicdansizları ıslah etsin.
onlarda ana baba evladı.insanın insana yaptıklarını aklım almıyor..
Bende babama bakmamıştım içim tutmadı Allah yardımcınız olsınu1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Yok yok öyle sartlandirmayin kendinizi Anneannem gözümüzün önünde vefat edince ve annemin (ki inanilmaz düşkundu) hayata donebilmesiyle inandım gerçekten Allah sabrini veriyor. Tekrar Allah yardimciniz olmus yüreğinizin bu hali size nimet...Allah razı olsun gerçekten acıyı veren Allah sabrını da veriyor çünkü ben normalde eşime 2 saat ulaşamasam elim ayağıma dolaşırdı çok korkardım başına bir şey gelecek diye şimdi en kötüsü başımıza geldi ama niye böyle sakinim diye kendimi sorguluyorum sonra daha büyük patlama yaşamaktan korkuyorum
Sagolun 2 kızımız var çok küçük olduklarından hiçbir şeyin farkında degiller ben de diyorum ya sanki içim donmuş gibi hiçbir şey olmamış gibiyim hala kabullenemedigim ıçin böyleyim sanırımAllahim dusmanimin basina vermesin.
Basiniz sag olsun.
Satirlara dokmemiz nasil abes duruyor, oysaki sevdigin adam gitti. Allahim bol bol sabrinizi versin. Cocugunuz varmiydi? Su an nasilsiniz toparlana bildinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?