Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Allahim dusmanimin basina vermesin.
Basiniz sag olsun.
Satirlara dokmemiz nasil abes duruyor, oysaki sevdigin adam gitti. Allahim bol bol sabrinizi versin. Cocugunuz varmiydi? Su an nasilsiniz toparlana bildinizmi?

Kendimi böyle anlamsizca iyi hissederken yardım almamın faydası olur mu diye düşünüyorum bir de emziriyorum ilaç kullanamam

Ayrica bakmamak daha iyi, onu gulec yuzuyle hatirlayin bence.

Sizin de basiniz sağolsun evlat acısı çok çok daha zordur Allah sabır versin aynen anlattığınız gibi bazen sanki hic dünyaya gelmemiş her sey ruyaymis gibi geliyor sesini duymak için videoları izliyorum inanamıyorum

Başınız sağolsun. Çok üzücü bir durum öncelikle. Allah yardımcınız olsun.

Görmek istememeniz gayet normal onu son görüşünüzün bu şekilde olmasını istememeniz yani.. Aklınızda hep gülen yüzü kalmış olur kendinizi suçlamayın..

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah benim dışımda annesi kardeşleri herkes bakti onunda uyuyor gibi olduğunu soylediler

başını sağolsun Allah sabır versin. Aynı şekıldı babam vefat ettiğinde ailemden herkes son kez baktı ama ben bakamadımak yapamadım. Hala kiziyorum kendime bakmadım diye ama bakamadım.

Çok teşekkür ederim iyiki kızlarım var onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum onlar bana güç veriyor

Allah rahmet eylesin esinize.. icim bi tuhaf oldu konunuza, inanin ne dicegini bilemiyor insan, bi arakdas arkadasi neden öldürür ya, nasil kolay olmus baskasinin canina kastetmek... sanirim ben de bakamazdim ama son defa...
Olaydan 2 hafta önce hep birlikte yemek yemiştik kapkacci yapsa yoldan geçen biri yapsa bu kadar düşündürmez yedikleri içtikleri ayrı değildi ne olduda yaptı bilmiyoruz çok şükür yurt dışına çıkmak üzereyken yakalandı ama kabul etmiyor

sağol canım. Allah hepimize dayanma gücü versin. ilk zamanlar olayın sıcaklığıyla izlerdim videolarını ama şimdi sesini duyunca çok kötü oluyorum. evimin heryeri resimleriyle dolu onlara alıştım sanırım, ama video ve eşyalarına bakamıyorum. sakın içine atma bağır çağır ağla kus içindekileri belki rahatlarsın. onun hakkında ailenle çevrenle konuş. ben onunla ilgili anılarımı konuşunca rahatlıyorum sanki tekrar berabermişiz gibi oluyor, ama eşim hiç konuşmaz hiç anmaz, çok kötü durumda.

sağol canım. Allah hepimize dayanma gücü versin. ilk zamanlar olayın sıcaklığıyla izlerdim videolarını ama şimdi sesini duyunca çok kötü oluyorum. evimin heryeri resimleriyle dolu onlara alıştım sanırım, ama video ve eşyalarına bakamıyorum. sakın içine atma bağır çağır ağla kus içindekileri belki rahatlarsın. onun hakkında ailenle çevrenle konuş. ben onunla ilgili anılarımı konuşunca rahatlıyorum sanki tekrar berabermişiz gibi oluyor, ama eşim hiç konuşmaz hiç anmaz, çok kötü durumda.

Allah razı olsun gerçekten acıyı veren Allah sabrını da veriyor çünkü ben normalde eşime 2 saat ulaşamasam elim ayağıma dolaşırdı çok korkardım başına bir şey gelecek diye şimdi en kötüsü başımıza geldi ama niye böyle sakinim diye kendimi sorguluyorum sonra daha büyük patlama yaşamaktan korkuyorum

Büyük kızım 2 yasinda küçüğü 6 aylık ve yapan kisi daha olaydan 2 hafta önce onları gördü ne derdi vardı ne istedi bilmiyorum düşündüğüm şey kesinlikle planlı olmadigi 15 dakika içinde olmuş ne olduysa

Bende babama bakmamıştım içim tutmadı Allah yardımcınız olsınu

Yok yok öyle sartlandirmayin kendinizi Anneannem gözümüzün önünde vefat edince ve annemin (ki inanilmaz düşkundu) hayata donebilmesiyle inandım gerçekten Allah sabrini veriyor. Tekrar Allah yardimciniz olmus yüreğinizin bu hali size nimet...

Allahım dayanma gücü versin,çocuklarını iyi kalpli insanlarla karsilastirsin. Soktasin sanki,içine atma ağla lütfen,yapamiyorsan destek al. Ben de donar kalıtım cenazelerde aglayamam. Bu kadar yakınım vefat etse ne yaparım bilmiyorum ama görmek istemem son halini.

Başınız sağolun acınız taze lütfen destek alın

Son kez görmemeniz sizi olumsuz etkilemesin.babannemi son kez gördüm ama onu hep yaşadığı şekliyle hatırlıyorum.
Böylesi daha iyi olmuş olabilir sizin için

Allahim dusmanimin basina vermesin.
Basiniz sag olsun.
Satirlara dokmemiz nasil abes duruyor, oysaki sevdigin adam gitti. Allahim bol bol sabrinizi versin. Cocugunuz varmiydi? Su an nasilsiniz toparlana bildinizmi?
Sagolun 2 kızımız var çok küçük olduklarından hiçbir şeyin farkında degiller ben de diyorum ya sanki içim donmuş gibi hiçbir şey olmamış gibiyim hala kabullenemedigim ıçin böyleyim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…