- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Is yerinde satın almacı ile anlaşamıyorum. Dinamiğimiz tutmuyor. Kotu niyetli ve fitne biri. Zaten onunla yaşadığım problemlerden sonra iyice soğudum. Işimi iyi yapmaya gayret ediyorum ve buna rağmen bu kadın her boş anını beni patronlara şikayet etmekle geçiriyor.yol biter elbet. ama iş yerindeki huzur memnuniyet daha önemli.
Abartısız söylüyorum orada çalışan 3 mühendisin günlük yaptığı işten daha fazla çalışıyorum. Ama aldığım maaş 1900+agi+mesai. Ve o kadar yoğunum ki başka işler öğrenemiyorum. 1 aydır stabil bir şekilde geçiyor gunlerim. Ofisteki çırak bile benden daha çok dinlenecek vakite sahip. Ama benim lavaboya gitmeyi unuttuğum günler oluyor yoğunluktan.Baban calissin bir gun senin yerine de gorsun.
Kariyer sitelerinde özgeçmişim bile görüntülenmiyor. Ben iş görüşmesine cagirilsam zaten sonrası için torpile ihtiyacım yok. Tek istediğim o iş görüşmesine çağırılmak. Gerisini ben hallederimablanı falan karıştırma
normal işe başvuran herkes gibi başvurunu yap bence
Benim için iş öğrenmek önemli olan. Ama benim burada günümün yarısı parça saymakla geçiyor. Parca saymak benim isim değil çırak verin yanıma diyorum onu da yapmıyorlar. Kendime yeni birşey katamıyorum. Ben genç yaşımda pişmek için zaten farklı bi alana yönelmek istiyorum. Kurumsal bi firmada çalışmak istiyorum.O işyerinde mutlu olacağınızı nereden biliyorsunuz ? İlk iş mi bilmiyorum ama biraz piyasada pişseniz daha iyi olmaz mı ?
Onay beklemiyorum konuşma esnasında duydukları için yorum yapıyorlar.Onlar bir şey yapmıyor. Fikirlerini sormasaydın direkt ne istiyorsan onu yapsaydın. Koca kadınsın onay mı bekliyorsun?
Onay beklemiyorum konuşma esnasında duydukları için yorum yapıyorlar.
Benim çalışma alanım çok geniş. Bi boya fabrikasında da çalışabilirim otomobil parçası üreten bi fabrikada da dokumhanede de... Ben hangisinde kendimi bulabileceğimi bulmak için denemek istiyorum farklı şeyler. Bu riskleri şimdi alamaz isem evlenince ileride nasıl alayım. Ama saygı duymuyorlar.Ailene ne ya?
İlk seferde heveslilerdir, benim gibi gir çik gir çık artık onlar da umursamaz :)))
Çok yoruluyorum diyorum başka yerde yorulmayacak misin diyorlar. Ben bundan daha fazla yoğun olabilecek bir iş olduğunu düşünmüyorum. Samimi söylüyorum ki böyle.Biraz sabretme şansınız varsa iyi olur en azından bir 5 6 ay daha en azından Cv nize ekleyeceğiniz deneyime sahip olurdunuz. Ama işyerindeki huzur yoldan daha önemli. Anne babalar nedense işten ayrılmaya kötü bakıyorlar sabırsız diye görüyorlar herhalde.
Benim için iş öğrenmek önemli olan. Ama benim burada günümün yarısı parça saymakla geçiyor. Parca saymak benim isim değil çırak verin yanıma diyorum onu da yapmıyorlar. Kendime yeni birşey katamıyorum. Ben genç yaşımda pişmek için zaten farklı bi alana yönelmek istiyorum. Kurumsal bi firmada çalışmak istiyorum.
Is yerinde en düşük mühendis maaşı benim fakat yaptığım iş 3 mühendisin işine bedel. Ve ben kışın orada donarım. Samimi söylüyorum. Daha şimdiden çok soğuk ve kapı araç geldikçe açılacak. Ben herşeyi düşündüm de gitmek istiyorum. Ama ailem ben zora gelemiyorum olarak görüyor. Ben 5 aydır zora gelerek çalışıyorum zatenBence gidin ve kendiniz o firmayla görüşün. Bu kadar çalışmaya ve iş yüküne aldıgınız maaş düşük. İlk fırsatta gidin yüz yüze görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?