Ölene kadar aynı yerde mi çalışayım

Bence 5 ay çok kısa bir süre. Öğrendiğinizi zannediyor olabilirsiniz.
Ama biryandan da başvuru yapın.

Ahh ah.. Çok güzel yazmışsınız.

Maalesef ailelerimize bu konularda laf anlatmak çok güç oluyor.
Konu sahibi kendi iç sesinizi dinlemeye çalışın derim her zaman. İnşallah gönlünüze göre bir işiniz olur, başarılar dilerim.

Çok ama çok teşekkür ederim. Inşallah biraz daha sabredip daha iyi bir iş imkanını değerlendireceğim. Söyledikleriniz çok önemli ve değerliydi benim için ♡

Bence 5 ay çok kısa bir süre. Öğrendiğinizi zannediyor olabilirsiniz.
Ama biryandan da başvuru yapın.
Yani başlangıca göre müthiş bi aşama kaydettim. Fakat artık duraklama dönemine girdim. Is çok ama çok yoğun ama yaptıklarım artık birbirini tekrar etmeye başladı. Bu da beni isten ayrılma fikrine yöneltti

Bu devirde iş bulmuşsun şartlarınımı beğenmiyorsun kardeşim 1 buçuk senedir iş arıyorum ailemden utanıyorum artık haline şükür et işine sarıl bende 25 yaşındayım ne kadar çok şikayet ediyorsun iş yok iş insanlar işsiz kusura bakmayın ama gerçek bu

Bu sene elektrik elektronik mühendisliğinden mezun oldum ve 5 aydır işssizim . Köreldiğimi hissediyorum . Antalyada yaşıyorum ve burada piyasa çok kötü. Hiçbir sekilde geri dönüş alamıyorum. Bu benim psikolojimi çok kötü etkilemiş durumda . Daha iyi yerlere girebilmek , birşeyler yaptığımı, öğrendiğimi söyleyebilmek amacıyla az maaşa iş öğrenebilme peşindeyim açıkçası. Neredeyse beni işe alın para istemiyorum diyecek moddayım . Sana tavsiyem o dediğin yerde işini garantilemeden sakın işinden çıkma .

Evet mühendise göre maaşınız düşükmüş bizde de mevcut mühendis ordan biliyorum.daha iyisi varken tabiki değerlendirin emek hırsızlığı bu yapılan.

Benim kardeşimde uğraşiyor o durumda şu an siz ne yaptiniz yerleşebildiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…