Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
Kızlar alın size bir o.çocuğu şerefsiz p.zevenk adi köpek Allah ınızdan bulun itler bakar mısınız ?eşek kadar adam kendini kaç yaşında göstermiş Zavallı saf bir çocuk işte bu kızlara anlatacak anneleri böyle p.zevenklere inamıycaklar

Anneme anlatım mi bilmiyorum benim acılarımı anladimi? söyledim dövdü mü?inanmadı mi?anneme sormak için koşa koşa gittim sordum.ama cvp veri mi? bir toprak parcasi
Annenize anlatmadiniz bence. Annenize anlatsaydiniz onadam orda barinamazdi. Anne koruyucudur. Ettigi dualar hala sizi koruyor bence.

O gerzek de gerberdi gitti. Darisi diger cocuk istismarcilarinin basina

Allah bildiği gibi yapsın pis ş....siz ne bu dünyada ne öteki dünyada gün yüzü görsünler..25 yaşındaymış bide pehh küçücük çocuğa göz dikmiş nammussuz
ayy içim fena oluyor,daha bir çocuğum bile yokken nasip olur anne olursam çocuğumu nasıl koruyacağım diye endişeleniyorum.

Sevgili Kozlenmis patates sizin içinde çok çok üzgünüm, küçücükken ne yaralar almışsınız
Rabbim bundan sonra hep mutluluk versin vede evlatlarımızı korusun

Annenize anlatmadiniz bence. Annenize anlatsaydiniz onadam orda barinamazdi. Anne koruyucudur. Ettigi dualar hala sizi koruyor bence.

O gerzek de gerberdi gitti. Darisi diger cocuk istismarcilarinin basina
İnan anlattım mı hatırlamıyorum ama annemin beni bir nedenden dolayı çok kötü dövdüğünü hatırlıyorum ama niye dövdü bilmem hep o ann gelir hüzünlenirim aslında bu kısıma yoğunlaşacaktık ama ben bıraktım terapiyi

Evet tacize uvrayan cocuk,buyuk genc kiz fark etmiyo ,sonrasinda kimseye guvenemiyo,en yakinindaki adama bile sarilamiyo katiliyorum .allahim hergun acisini cikarsin boyle s,,,, p,.....k sapiklardan insallah onlarada tecavuz edilir

bir takipçi yazmış bunu ''Kardeşimin instagramını kontrol ederken bir kişinin beğenisini görüp merak ettim. Kardeşim 12 yaşında. Diğer kişi neredeyse babam yaşında ve kendisine kim olduğunu sorduğumda verdiği cevabın iyi niyetli olmadığını anladım. Konuştum biraz, ve bu kişinin 12 yaşında ki bir çocuktan faydalanmaya çalıştığını gördüm. Paylaşıp deşifre etmenizi istiyorum".......adamın adresi pendik miş herkes bilenmiş bu pisliğe ....

Noona_noona teşekkür ederim canım çok şükür eskisi gibi değilim.Allah razı olsun bizler bilinçliyiz ve öyle yetişecekler kuzularımız.Rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin

Allah razı olsun canım benim ama destek almaya gücün varsa devat et derim sen bir annesin güçlü annelerin güçlü çocukları olur

Biri facebook da yazmış alıntıdır yanii ........Size bir ülke anlatayım mı? İyi okuyun bilin bu ipneleri..
Bu ülkede 69 yaşındaki A.Ü gibi, yolda sadece adres sorduğunuz torununuz yaşında bir genç tarafından bir barakaya çekilip tecavüz edilebilirsiniz, maaş kartlarınız ve ziynet eşyalarınız çalınabilir..
Bu ülkede 6 yaşındaki Gizem Akdeniz gibi, babanızın kuzeni tarafından defalarca tecavüz edilebilir, öldürülebilirsiniz, cesediniz ormanda bulunabilir. Yaşınızın bir önemi yok, vajinanızın olması yeterlidir erkekleri tatmin edebilmeniz için..
Bu ülkede 21 yaşındaki Fatma Nur Çelik gibi, evinize internet kurmaya gelen birisi tarafından, koli bandı ile bağlanarak tecavüze uğrayabilirsiniz, 2 gün sonra kendi evinizde elleriniz kollarınız bağlı bir şekilde cesediniz bulunabilir.
Bu ülkede 34 yaşındaki E.G. gibi, bıçaklı eski sevgiliniz tarafından eviniz basılıp, saatlerce dayak yedikten sonra üzerinize çullanan hayvanla mücadele sonucunda belki tecavüzden kurtulabilirsiniz. En iyi ihtimalle gasp mağduru olup, telefon ve paranızı kaptırdığınıza şükredebilirsiniz.
Bu ülkede daha 17 aylık N.N.B gibi, 3 tane hayvan tarafından işkence edilip tecavüze uğrayabilir, beyninizde ödem oluşabilir. Tecavüz eden hayvanlar, "Çok neşeli bir bebekti, ne zaman çağırsak kucağımıza oturuyordu" diye ifade verebilirler.
Bu ülkede bunları yaşamak için sadece kadın olmanıza gerek yok, tıpkı 9 yaşındaki G.S. gibi.. 25 kişi tarafından tecavüz edilebilirsiniz. Tecavüz edenler nüfuz sahibi olduğundan hastanelerden çocuk için "Sağlıklıdır" raporu alıp ruh sağlığınız kimsenin önemsediği bir şey olmaktan çıkabilir..
Bu ülkede 20 yaşındaki Özgecan Aslan gibi, arkadaşınızla gezdikten sonra evinize dönerken sadece dolmuştaki son yolcu olduğunuz için, 3 tane hayvan tarafından tecavüz edilebilir, bıçaklanabilir, cesedinizin tanınmaması için yakılabilir ve nehir kenarına atılabilirsiniz..
Bu ülkede giydiğiniz her şeyden tahrik olan ve bu yüzden sizinle kendini tatmin etmeyi kendine hak gören bir zihniyet var..
Bu ülkede "Kadınlar iş aradığı için işsizlik yüksek" diye açıklama yapan bakanlar var.. Bak milletvekili demedim, bakan bir de...
Bu ülkede soru soran basın mensubuna söyleyecek laf bulamayıp "kız mıdır kadın mıdır bilmem" diye konuşma yapan bakanların da başı var.
Bu ülkede "Tecavüze uğrayan doğursun, devlet bakar" diyen bakanlar var..
Bu ülkede televizyon programına bağlanıp babanız tarafından tecavüze uğradığınızı söylerseniz babanız komuoyunda mahçup edildiği için ceza indirimi alabilir, hatta beraat edebilir.
Çünkü bu ülkede yaptığınız her şey, var oluşunuz bile bir "TAHRİK" sebebidi

Ama bu sekilde sürükli bunu düsüneceksin. Bence korkma git bak sebebi baska cikacak.

Ama bu sekilde sürükli bunu düsüneceksin. Bence korkma git bak sebebi baska cikacak.
canım şuna eminimki anlatsamda inanmazdı diye düşünüyorum , akrabanın biri (göğsüne olmayan göğüs 9 yaşında )bacağına ellediğinde ablamın hemen anneme anlatıyor annemse sevmiştir kızım diyo ee ben anlatsam inanırmıydı kimbilir ..

ailelerede cok cok is dusuyor boyle konularda cocugunu tek basına dısarı cıkarmayacaksın mumkun oldugunca kimselere emanet etmiyceksin..oyle igrenc yaratıklar varki adamı iskence yaparak oldursen o hırs o ofke yine yok olmaz cok uzuldum yasadıklarına o pislikde igrenc bir hayat surdurmustur acı ceke ceke gebermistir insallah obur tarafda da devam ediyordur acısı

O olaydan daha cok üzer annenin durumu kücümsemesi , cocugu suclamasi veya görmezden gelmesi. Ama böyle davranan anne cahil belki de korkan anne. Elinden gelen o kadar olan anne. Cocugunu sevmeyen anne olamaz bu anne yine de. Siz yüzlesin iyi gelecek.

tabi ki korkak bir anne ve de cahil zavallı annem ve kötü bir akraba değil onun nezdinde ianmaması normal şaşırmadım.çocuğunu tabiki severdi

Canım çok geçmiş olsun. Allah'ım kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

Daha 5 yaşlarındaydım. Bir sitede oturuyorduk. Arkadaşımla beraber oyun oynuyorduk. Apartmanların yola bakan bahçesinde çiçeklerle böceklerle oyun oynarken 17-18 yaşlarında biri bizi yanına çağırdı. Bahçenin etrafındadada 1-1.5 metrelik korkuluk vardı. Arkadaşım gitmeyelim dedi. Çocuk artık nasıl kandırdıysa ne söylediyse çocuk aklım avare avare yanına gittim. Arkadaşım arkamdan bakıyor. Hiç unutmayacağım. O korkuluklardan eğilip pa.dik attıydı. Arkadaşımla beraber nasıl kaçtığımuzı unutmuyorum. Evet tutup beni çekip götürebilirdi de... Allah'ım korudu. Ben bu olayı hiç bir zaman anneme anlatamadım. Çünkü kendi yaptığımın suç olduğunu düşündüm. Korktum dayak yiyebilirim diye... şaka gibi daha 5 yaşındayken kendimi suçlu hissetmiştim.... şuan bu olayı tek bilen eşim. Ve bu konuyu ne zamzn konuşsak sakın çocuklarımızı korkutmayalım. Her halükarda ne yaşarlarsa yaşasınlar ama gelip anlatsınlar. Allah'ım herkesin evladını korusun.

Çocukluk dönemi çok önemli neye dönüşürsek hepsi çocukluk dönemi sayesinde travmalar, aşağılanmalar ,korkularımız,cinsel sapkınlık,psikolojik nedenler bunların çoğu hayatımızı şekilendiriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…