- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Annenize anlatmadiniz bence. Annenize anlatsaydiniz onadam orda barinamazdi. Anne koruyucudur. Ettigi dualar hala sizi koruyor bence.Anneme anlatım mi bilmiyorum benim acılarımı anladimi? söyledim dövdü mü?inanmadı mi?anneme sormak için koşa koşa gittim sordum.ama cvp veri mi? bir toprak parcasi
İnan anlattım mı hatırlamıyorumAnnenize anlatmadiniz bence. Annenize anlatsaydiniz onadam orda barinamazdi. Anne koruyucudur. Ettigi dualar hala sizi koruyor bence.
O gerzek de gerberdi gitti. Darisi diger cocuk istismarcilarinin basina
bir takipçi yazmış bunu ''Kardeşimin instagramını kontrol ederken bir kişinin beğenisini görüp merak ettim. Kardeşim 12 yaşında. Diğer kişi neredeyse babam yaşında ve kendisine kim olduğunu sorduğumda verdiği cevabın iyi niyetli olmadığını anladım. Konuştum biraz, ve bu kişinin 12 yaşında ki bir çocuktan faydalanmaya çalıştığını gördüm. Paylaşıp deşifre etmenizi istiyorum".......adamın adresi pendik miş herkes bilenmiş bu pisliğe ....Kızlar alın size bir o.çocuğu şerefsiz p.zevenk adi köpek Allah ınızdan bulun itler bakar mısınız ?eşek kadar adam kendini kaç yaşında göstermişZavallı saf bir çocuk işte bu kızlara anlatacak anneleri böyle p.zevenklere inamıycaklar
sağol kuzum benim seninle senin memlekete gelince tanışmak isterimçok çok geçmiş olsun canımkız ya da erkek çocuk hiç fark etmez.. kimseye güvenmiyorum güvenmem de... hele ki bu zamanda asla!!!
Noona_noona teşekkür ederim canım çok şükür eskisi gibi değilim.Allah razı olsun bizler bilinçliyiz ve öyle yetişecekler kuzularımız.Rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin
İnan anlattım mı hatırlamıyorumama annemin beni bir nedenden dolayı çok kötü dövdüğünü hatırlıyorum ama niye dövdü bilmem hep o ann gelir hüzünlenirim aslında bu kısıma yoğunlaşacaktık ama ben bıraktım terapiyi
canım şuna eminimki anlatsamda inanmazdı diye düşünüyorum , akrabanın biri (göğsüne olmayan göğüs 9 yaşında )bacağına ellediğinde ablamın hemen anneme anlatıyor annemse sevmiştir kızım diyo ee ben anlatsam inanırmıydı kimbilir ..Ama bu sekilde sürükli bunu düsüneceksin. Bence korkma git bak sebebi baska cikacak.
canım şuna eminimki anlatsamda inanmazdı diye düşünüyorum , akrabanın biri (göğsüne olmayan göğüs 9 yaşında )bacağına ellediğinde ablamın hemen anneme anlatıyor annemse sevmiştir kızım diyo ee ben anlatsam inanırmıydı kimbilir ..
tabi ki korkak bir anne ve de cahil zavallı annem ve kötü bir akraba değil onun nezdinde ianmaması normal şaşırmadım.çocuğunu tabiki severdiO olaydan daha cok üzer annenin durumu kücümsemesi , cocugu suclamasi veya görmezden gelmesi. Ama böyle davranan anne cahil belki de korkan anne. Elinden gelen o kadar olan anne. Cocugunu sevmeyen anne olamaz bu anne yine de. Siz yüzlesin iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?