Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Merhaba kızlar uzunca bir yazı okumak isteyen okusun kusura bakmayın bu özet hali .Benim derdim unutamadığım bir dertÇocukluğum mükemmeldi yani ben hep öyle zannettim ta ki anlatacaklarımı öğrenene kadar yani 3 yıl öncesine kadar .Bundan 3 yıl önce sokakta gündüz sapığın biri peşime takıldı çok yakınımdaydı hızlandıkça geldi arkamdan ,kaçtım beni kovaladı evimize yakın bir yerdi ne kadar bağırsam da sesimi duyup yardımıma gelen olmadı çok korktum adam bir şey yapmadan kaçtı ne kadar bağırdıysam artık polise falan gitsek de adam kaçtı gitti ve bu olay bana yıllar önce yaşadığım acı bir olayın ilk ipuçlarını hatırlattı .Beni kuCağına oturtmuş bir görüntü ve korkan ağlayan bentek hatırladığım yer burasıydı malesef (iyiki hatırlamamışım o zaman asla evlenmezdim).Zaten çocukluğumdan beri erkeklere asla güvenmedim nefret ettim ama nedenini hiç bilememiştim.Bu minik görüntü üzerine ben altüstü oldum yıllarca hatırlamadığım ve hatırlamak istediğim olayın peşine düştüm.Terapi gördüm geçmişe bir yolculuk 7 ay süren bir çalışma idi ve devamını getirmedim oysa öğreneceğim çok şey vardı kaçtım daha fazlasını kaldıramazdım.Terapi ile öğrendiğim şey ise; Küçüğüm mahalleye yeni taşınan albino hastası bir yaratık vardı(belki 40 yaşlarında) ilgimi çekerdi saçları kaşı kirpiği bembeyaz beni evine çağırdı zaten yakındı evlerimiz gittim işte başıma gelecekleri bilemezdim.Bana evde beslediği yavru kedileri gösterecekmiş kucağına oturttu ben tabi ne olduğunu bilmiyorum sallıyor kucağında beni falan sonra gitmek istiyorum korkuyorum bırakmıyor ağlıyorum sessizce ne olduğunu anlamıyorum sadece bırakmıyor diye ağlıyorum ben devamında beni banyoya yüzümü yıkamak için diye götürüp zorla bana bir yerlerine dokundurup öptürüyordevamında dövüyor kusuyorum ama hala sessizce ağlıyorum çünkü beni tehdit ediyor aileme zarar vermekle (ben 5 yaşındayım)sonra evden çıkartıyor güzelce tembihleyip ,sonrası yok aileme anlattım mı ?ağladım mı kimse bir şey anladı mı??(Bu adamı ne zaman görsem nefret ederdim ama ne olduğunu hatırlamazdım)gerisi yok ta ki 29 yaşıma gelene dek hiç bir şey hatırlamadan yaşadım bazen korkularım tetikliyormuş ama hiç hatırlamadım .Sadece erkelerden yıllarca kaçtım babama bile sarılmadım abime bile bana zarar verecekler korkusuylayıllarım nedenini bilmediğim asosyal hayatımla, eve tıkılıp kalmakla, kızımı babası dahil baba, kb,dayı,amca ve diğerleri kimseye güvenmeyip bırakmamamla geçti hala da kimseye terapiye rağmen güvenmem babası hariç.toplu taşıma araçları taksi ne varsa beni kaçıracaklarını tecavüz edeceklei korkusuyla hiç binmediğim dönemlerle geçti .Adım okulda rahibeydi .bu adamı mahkeme vermeye karar verdim zaman aşımı yıllar öncesi sonuçta ama ne olursa olsun intikam alacaktım falan günlerce ölmesini diledim tabi önce yüzleşmeliydim mahallemde gördüm hesap sordum hala orada karısa ölmüş perişan halde yaşıyordu beter olsunkabullenmedi tabi ama artık babamın yüzüne bakmayıp kaçıyormuş pislik ve yalvarışımı duydu Rabbim ve 3 ay önce çocukluk arkadaşım geberdiğini söyledi.Kız erkek farketmez evladınız size tuhaf geliyorsa inceleyin derdini sorun korkutmayın yeri gelince arkadaş gibi olun herşeyini anlatabilsin size ve onlara inanın .

Allah o adamın bin belasını versin cehennem ateşi de kabul etmesin o adi şerefsizi!
Nasıl 5 yaşında bi meleğe elini sürebildi toprak kussun onu inşallah !
Benimde kız bebeğim var ve Tüylerim diken diken oldu resmen
Üzülmeyin atlayıcaksınız inşallah , yardım almaya devam edin lütfen güçlü olun lütfen
Ben diyorum hep böyle sapıklar deşifre olup şeyinden tutup asılmalı ! Yetmez yetmez bu canavarlara ne yapsan yetmez !

Kiyamam ya benimde küçükken böyle bişiy başıma gelmişti anneme anlatmıştım annem hem dovuyodu hem ağzımı calkalatip yikiyodu ama cocuktum tabi ne bilim kopek gel yardim et deyince bende kiyamadim yasliydi da her hatirladigimda gulerim böyle boşver sende mutlu ol değmez bi rezil köpek için uzulmeye

Şakamısınız siz ? Bi de gülüyorsunuz kusura bakmayın annenizde normal değilmiş !
Nasıl yani ağzını çalkalatıp yıkıyo dövüyodu sizi ?

Rahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?
yazmayı unutmuşum gerisi yok diye yazdım ya hani gerisini şoka girmişim ve unutmuşum yaşadığım şeyi .Terapist şoka girdiğinde beyin o kısmı hafızaya alır demişti bir sey tetikleyene kadar hatirlamaman normal dedi.sadece arada erkeklere guvensizligim artardi korkularim da bu kadar başka bir şey yoktu.

Rahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?

bu nasık bı yrum ya ne ıgrenc ne gerksız ne sacma sapan bı yrum!!!

Knu sahıbı gecmıs oksun ck uzuldum mıdem bukandı fazlasyla Allah byle pslıklerden krusun butun ccukları ve bayanları ay ıgrenc herıf mekanı cehennem olsn

Kafama takılan bir şeyi sordum. Sorumda igrenilecek bir şey bulduysaniz bu sizin iğrenç bakış acinizdan kaynaklidir

Tabi ki büyük bir travma ölmüş gitmiş Allah hesabını sorar merak etme sende sürekli düşünüp kendi psikolojini alt üst etme tabi ki bunun iyi yönü olamaz ama şu açıdan bak Allah korusun çocuğunun başına gelirse anın da anlar ve gerekeni yaparsın biraz da bu açıdan düşün iğrenç sübyancılar soyları kurusun

Ne mutlu ki SİZE gulebiliyirsunuz çocuk yasta hep sacimi yolardim avuç avuç, 7 8 yaslarimda bacağımı minik minik keserdim acı çekmek hoşuma giderdi ,aileme karsi ofkem hic bitmedi sırf bu yüzden istediğim Mesleği yapamadım subay olmak isterdim hep olamadın. Kızımı babasına bırakıp gidemedim gitsem.de kızımı kucağında ziplattigin düşündüm. Sanslisiniz sadece ağzınızi yıkayınca geçmiş ben ruhumu yikasam geçer mi?

Anneme anlatım mi bilmiyorum benim acılarımı anladimi? söyledim dövdü mü?inanmadı mi?anneme sormak için koşa koşa gittim sordum.ama cvp veri mi? bir toprak parcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…