- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Kiyamam ya benimde küçükken böyle bişiy başıma gelmişti anneme anlatmıştım annem hem dovuyodu hem ağzımı calkalatip yikiyoduama cocuktum tabi ne bilim kopek gel yardim et deyince bende kiyamadim yasliydi da her hatirladigimda gulerim böyle boşver sende mutlu ol değmez bi rezil köpek için uzulmeye
yazmayı unutmuşum gerisi yok diye yazdım ya hani gerisini şoka girmişim ve unutmuşum yaşadığım şeyi .Terapist şoka girdiğinde beyin o kısmı hafızaya alır demişti bir sey tetikleyene kadar hatirlamaman normal dedi.sadece arada erkeklere guvensizligim artardi korkularim da bu kadar başka bir şey yoktu.Rahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?
Rahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?
Kafama takılan bir şeyi sordum. Sorumda igrenilecek bir şey bulduysaniz bu sizin iğrenç bakış acinizdan kaynaklidirbu nasık bı yrum ya ne ıgrenc ne gerksız ne sacma sapan bı yrum!!!
Knu sahıbı gecmıs oksun ck uzuldum mıdem bukandı fazlasyla Allah byle pslıklerden krusun butun ccukları ve bayanları ay ıgrenc herıf mekanı cehennem olsn
Ne mutlu ki SİZE gulebiliyirsunuz çocuk yasta hep sacimi yolardim avuç avuç, 7 8 yaslarimda bacağımı minik minik keserdim acı çekmek hoşuma giderdi ,aileme karsi ofkem hic bitmedi sırf bu yüzden istediğim Mesleği yapamadım subay olmak isterdim hep olamadın. Kızımı babasına bırakıp gidemedim gitsem.de kızımı kucağında ziplattigin düşündüm. Sanslisiniz sadece ağzınızi yıkayınca geçmiş ben ruhumu yikasam geçer mi?Kiyamam ya benimde küçükken böyle bişiy başıma gelmişti anneme anlatmıştım annem hem dovuyodu hem ağzımı calkalatip yikiyoduama cocuktum tabi ne bilim kopek gel yardim et deyince bende kiyamadim yasliydi da her hatirladigimda gulerim böyle boşver sende mutlu ol değmez bi rezil köpek için uzulmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?