Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

  • Evet, istismar yaşadım.

    OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

    OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

    OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

    OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

    OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

    OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

    OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

    OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

    OY: 27 9,1%

  • Ankete Katılan
    297
142 kişi oy kullanmış 72 kişi cinsel istismar yaşamış 9 kişi hatırlamıyorum demis ,43 kişi yaşamdim demiş, 18 kişi belki yaşadım hatırlamıyorum demiş .Ailesine yaşadığı halde anlatmayan kişi 28,suclanmaktan korktuğu için anlatmayan 14, anlatıp destek gören kişi 11 ne mutlu böyle bir ailenin evladisiniz
 
dünden beri okuyorum yazılanları. İçim titriyor eski yaşadıklarım geliyor aklıma. Keşke yasamasaydım ya da daha olay yeniyken anneme anlatsaydım. Gerçi anlatsam kızacak dövecekti niye kendini koruyamadın diye. Korktum ailemi üzmekten onlara bir şey olacağından korktum.Çünkü öyle tehtid ediyordu. Herkese rezil ederim diye. Ama atlatamıyorum hala o kadar ürkek, duyguları bastırılmış içine kapanığım. Tıpkı ilk yaşadığım yaşı hatırlamıyorum ama anneme anlattı mıydım yoksa yakalamış mıydı onuda hatırlamıyorum.Bir tek bana tokat attığını hatırlıyorum...
 
O tokat unutulur mu ?geçmiş olun canım işte bu yaşanılanlar hayatımıza derinden etki yapıyor ürkek ,kimseye güvenmeyen ,bastırılmış ,içine kapanık bireyler oluyoruz
 
O tokat unutulur mu ?geçmiş olun canım işte bu yaşanılanlar hayatımıza derinden etki yapıyor ürkek ,kimseye güvenmeyen ,bastırılmış ,içine kapanık bireyler oluyoruz
Ondandır daha sonra yaşadıklarımı anlatamadım kimseye hep içimde kaldı.
 
Cok gecmis olsun. Ne desem bilemiyorum. Ben sadece bir sey hayal meyal hatirliyorum o yuzden hatirlamiyorum sıkkıni sectim. 10 yasindaydim arkadaslarimla disarda oynuyordum. Bir eskici geldi bana baska bir binada su kisiler oturuyormus gosterir misin dedi. Benim de sezgilerim iyidir her zaman. Korktum ama tamam dedim. Adamla binaya girdim bana birden yaklasmaya calisti ben hemen bana dokunmasina musaade etmeden tekme atip kaçtım annemlere soyledim kosa kosa hemen gittiler ama serefsiz kacmisti.
Orda bana cok kotu seyler de yapabilirdi. Rabbim evlatlarimizi korusun insallah.
 
Bizim binamızın girişinde oturan dede denebilecek yaşta bi mahluk vardı, kimse sevmezdi zaten ,sadece bana ve arkadaşıma değil binadaki tüm kadınlara çok çektirdi, her gün bi vukuat nuri emmi elini göğsüme değdi , nuri emmi yanağından öpeceğim diye dudağımdan öptü gibi. Bi keresinde annem bahçede maydanoz toplarken arkadan dayanmış falan, herkes bişeyler soyluyor ve köşe köşe kaçıyordu.
En son adam sehır dışından üvey kızından geliyor ama binada kimse geldiğini görmüyor ,ölüyor ve 1 ay sonra kokusundan kurtlanmış vaziyette bulunuyor, şerefsiz adam.
Ben genellikle kaçardım bildiğim için fakat üvey kızının 2 kızı vardı onlari kucağına aldığını gördükçe kızları çağırır tembihlerdim gitmeyin dedenizin kucağına o sapık diye, umursamazlardı. 4 yaşımdan 18 yaşıma kadar o pislik herifi gördüğüm yerde kaçtım.
ÖlÜm şekline kimse şaşırmadı annem ve babamla çok rahat konuşuruz bu konuyu halen arkasından küfürler ederiz adi pislik herifin.
 
Bu arada aklıma geldi çocuğunuzun tavırlarından bi farklılık hissederseniz oyunla hiç bişey sormadan çıplak erkek cizdirebilirsiniz anlamanın en kolay yolu diye düşünüyorum çünkü çocuk erekte olmuş bi erkek çizemez , bi olay vardı babamın sütü çok acı diye , onu arastİran doktor bu şekilde emin oluyordu istismardan.
 
Yatılı okuldayım 2 kez taciz olayıyla karşılaştım biri erkek 5. Sınıf ve 8. Sınıfta olan abisinin arkadaşı aynı zamanda oda arkadaşının tacizine maruz kalıyordu ,herkese söyledim anlattım idare umursamadı ya da korktu ama aile durumu farketti çocuğu okuldan aldı, ikincisi 7. Sınıf kız çocuğu 8. Sınıf bi öğrenci tarafından kıyıda köşede sıkıştırıp göğüslerine falan elliyormus kız içine kapanık hiçbişey konuşmuyor ve git gide ders başarısı düşüyordu bazı derslere geç geliyordu ,yakın arkadaşından öğrendim oğlanı çektim müdür yardımcısının odasına öyle bagirdim öyle ağladım ki anlatamam sıradan bi vatandaş olsam ağzını burnunu dağıtırdım çocuk okulu bıraktı veli ziyareti yapalım getirelim diyen idareye durumu anlattım getiremezdik yatılı okul sonuçta defolsun nerde okuyorsa okusun benim gariban kimsesiz kızlarımdan uzakta. Şimdi tayin isteyeceğim mecburen ve kızlarıma tek duam Allah herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın.
Keşke öğretmenleriniz ilgilenseydi bu tür sapıklar ergenlikte veriyor sinyallerini iyi gözlem yapmak lazım.
Ha ben herşeyi doğru mu yaptım hayır ama elimden gelen bu.
 
Kozlenmis patates yaşadıklarına çok üzüldüm,ankettede görüldüğü gibi çoğu kızımız cinsel istismara maruz kalmış maalesef.
13 yaşlarındaydım babamla istanbuldan memlekete dönecektik,ben uyurken habire babamın omuzuna düşüyordum arabadaki görevli gerizekalıya babam arka taraf boşsa kızım orda uzansın dedi.
Gittim uyudum,uyurken bacağımın kaşindiğini hissettim gözümü açtım adam bacağımı okşuyor tabi anlamadım önce ne olduğunu kendime geldiğimde de korkudan koşup babamın yanına gitmiştim tabi söyleyemedim babama söylersem kötü şeyler olacağını biliyordum.
Lanet olsun böyle insanlara,böyleleri idam edilmeli kesinlikle edilmeli
 
Ay kalbim sıkıştı ölmek istiyorum bu nasıl dünya böyle
 

Siz iyi bir ogretmensiniz. Asil vahim durum ne biliyormusunuz o tacizleri anlattigim ve hicbirsey yapmayan ogretmenle 2 senedir ayni apartmanda oturuyorum. Ve evliyim...!
 
Siz iyi bir ogretmensiniz. Asil vahim durum ne biliyormusunuz o tacizleri anlattigim ve hicbirsey yapmayan ogretmenle 2 senedir ayni apartmanda oturuyorum. Ve evliyim...!
Offf boşver canım dilsiz şeytanı, sizin bi suçunuz günahınız yok. Yapanlar utansın ,susanlar utansın. Siz mutlu olun Allah karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…