Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297
Benim bi arkadasimi babasi taciz etmeye kalkmisti sarhosken
Kimseye guvenmemek gerekiyo sanirim
Gerci karaktere bagli her erkegi ayni kefeye koyamayiz
Bunlari yapanlar ruh sagligi bozuk sapik insanlar Allah karsilastirmasin

Ben de kucukken bikac kez tacize maruz kaldim arkadaslarim tarafindan ama ileri gidemediler kendim sorun haline getirmedim o yuzden atlattim gormezden geldim uzak durdum

Konu sahibinin yasadigi cok ileri boyutta
Psikolojik destek şart

Bu devirde evlat yetistirmek gercekten cok zor kiz olsun erkek olsun. Kendisini savunabilecrk yaslara gelene kadar kimseye guvenmemek en dogrusu. Heleki gece yatiya birakmak en yakininda bile olsa buyuk risk. Amca, dede dayi eniste hatta ve hatta baba bile zarar verebilir.Olmuyor mu okumuyormuyuz ornekleri cok. Babasina bile guvenmeyeceksin kontrollu olacaksin. Allah o yaratigin size yasattiklarinin hesabini misliyle sorar merak etmeyin. Boyle insanlar varolmamali.
kime güveneceğini şaşıranbir toplum olduk önce de vardı şimdi de var belki daha fazlası. örn minik çocuğun babamın sütü çok acı diye anlatması(baba oğluna süt iç diye orayı yalatıyor)ördeğe tecavüz ,daha bugün okudum adam 81 yaşındaki kadına tecavüz etmek istemiş kadın direnince öldürmüş tutuklanınca yıllar önceki 7 yaş erkeğe tecavüzden ve öldürmekten hapis yatmış .özgecanı anlatmaya gerek bile yok kim unuttu ki rabbim bu adilerin tez vakit acı çektirerk canını alsın.

Çok iyi anlıyorum seni,
Ben ilkokula çok erken başladım,
İlki 6 yaşımdayken komşunun 20yaşındaki oğlu tarafından diğeri ise pek normal olmayan yakın sayılabilecek bir akrabam tarafından olmak üzere yaşadım ben de. Komşunun oğlu erik verecem bahanesiyle eve çağırmıştı, ben bir fırsatını bulup kaçtım amacına ulaşamadı, koşarak eve gittim ve anneme anlattım, annem elimden tuttuğu gb komşuya baskına gitmişti, sokakları çınlattı bağırdı çağırdı, karşı taraf yalvar yakar olmuştu hatırlıyorum annem bağırıp çağırırken elimde hala o pisliğin verdiği erik vardı...
Onlar tüm şehre rezil oldular ama benim de okul hayatım mahvoldu, karşı cinsi yeni yeni keşfeden büyük sınıf ablalar her teneffüs beni sıkıştırıp o adamın bana ne yapmaya çalıştığını neler söylediğini öğrenmeye çalışıyorlardı, okul hayatım çok berbat bir psikolojiyle geçti, tabi o yıllarda psikologtu pdr ydi falan hak getire...
Diğer akraba ise off neyse onu anlatmak istemiyorum.
Çocukluğumda yaşadığım olaylar yüzünden olsa gerek hiç bir kadının hiç taciz görmeden bu yaşa geleceğine inanmıyorum. Hiçbir erkeğe de sonsuz güvenemiyorum.

Ayrı konu mu açsaymışım ne amma da uzun oldu
Çok üzüldüm canım anneni çok öpüyorum ne güzel bir anne!!tacizin yaşı cinsiyeti hiç fark etmez benim için ama söz konusu çocuklar olunca ben hırsımdan deliriyorum kısacası onlara ölümü bile layık görmüyorum....

Canım teşekkür ederim şanslıymışsın aslan gibi annen varmış inletmiş ortalığı ne mutlu sana ben hatırlamıyorum anlattımda mı dayak mı yedim şoka girdim yoksa hiç anlatamadan mı bilmiyorum.umarım her erik yediğinde aklına gelmiyordur .ben normal kucağa oturan bir bebek görsem direk 5 yaşımı hatırlıyorum.
Evliliğimde eşime karşı olan aşırı duyguların katlanmanın bir sebebinin de bu taciz olayları olduğunu düşünüyorum, çocukluğum erkeklerden nefret ederek geçti, sonra ben erkek gb yetiştim, kıyafetlerim saçım erkek tarzıydı, bi nevi savunma mekanizmasıydı sanırım, liseye giderken bazı şeyleri kendi içimde çözebildim. Hepsini değil tabi.

Şu bdv köşesinde okuduğumuz konularda; evliliğinde / sevgilisiyle ilişkisinde ağır sorun olan kadınların büyük çoğunluğu bir çocukluk travması geçirmiştir buna inanıyorum artık.

kime güveneceğini şaşıranbir toplum olduk önce de vardı şimdi de var belki daha fazlası. örn minik çocuğun babamın sütü çok acı diye anlatması(baba oğluna süt iç diye orayı yalatıyor)ördeğe tecavüz ,daha bugün okudum adam 81 yaşındaki kadına tecavüz etmek istemiş kadın direnince öldürmüş tutuklanınca yıllar önceki 7 yaş erkeğe tecavüzden ve öldürmekten hapis yatmış .özgecanı anlatmaya gerek bile yok kim unuttu ki rabbim bu adilerin tez vakit acı çektirerk canını alsın.
Sen dik dur canim benim bu olayin hayatini etkilemesine izin verme. Bu adilerin cezasini kadinlar vermeli. Aci ceke ceke can vermeli hepsi ibreti alem olsun diye.kendi yaptiklari iskencenin mislini yapmak gerekiorr.Allahim firsat verme rBbim.

Canım sana geçmiş olsun inşallah atlatırsın bu durumu o adama gelince cehennem ateşi olsun yeri cennet yüzü göremesin ama aşmaya çalış güvenmek gerçekten güzel bişey umarım zor günler geride kalır

Merhaba kızlar uzunca bir yazı okumak isteyen okusun kusura bakmayın bu özet hali .Benim derdim unutamadığım bir dert:KK43:Çocukluğum mükemmeldi yani ben hep öyle zannettim ta ki anlatacaklarımı öğrenene kadar yani 3 yıl öncesine kadar .Bundan 3 yıl önce sokakta gündüz sapığın biri peşime takıldı çok yakınımdaydı hızlandıkça geldi arkamdan ,kaçtım beni kovaladı evimize yakın bir yerdi ne kadar bağırsam da sesimi duyup yardımıma gelen olmadı:KK43: çok korktum adam bir şey yapmadan kaçtı ne kadar bağırdıysam artık polise falan gitsek de adam kaçtı gitti ve bu olay bana yıllar önce yaşadığım acı bir olayın ilk ipuçlarını hatırlattı .Beni kuCağına oturtmuş bir görüntü ve korkan ağlayan ben:KK42:tek hatırladığım yer burasıydı malesef (iyiki hatırlamamışım o zaman asla evlenmezdim).Zaten çocukluğumdan beri erkeklere asla güvenmedim nefret ettim ama nedenini hiç bilememiştim:KK42:.Bu minik görüntü üzerine ben altüstü oldum yıllarca hatırlamadığım ve hatırlamak istediğim olayın peşine düştüm.:KK43:Terapi gördüm geçmişe bir yolculuk 7 ay süren bir çalışma idi ve devamını getirmedim oysa öğreneceğim çok şey vardı kaçtım daha fazlasını kaldıramazdım.Terapi ile öğrendiğim şey ise; Küçüğüm mahalleye yeni taşınan albino hastası bir yaratık vardı(belki 40 yaşlarında) ilgimi çekerdi saçları kaşı kirpiği bembeyaz beni evine çağırdı zaten yakındı evlerimiz gittim işte başıma gelecekleri bilemezdim.:KK43:Bana evde beslediği yavru kedileri gösterecekmiş:sinirli: kucağına oturttu ben tabi ne olduğunu bilmiyorum sallıyor kucağında beni falan sonra gitmek istiyorum korkuyorum bırakmıyor ağlıyorum sessizce ne olduğunu anlamıyorum sadece bırakmıyor diye ağlıyorum ben devamında beni banyoya yüzümü yıkamak için diye götürüp zorla bana bir yerlerine dokundurup öptürüyor:KK42:devamında dövüyor kusuyorum ama hala sessizce ağlıyorum çünkü beni tehdit ediyor aileme zarar vermekle (ben 5 yaşındayım)sonra evden çıkartıyor güzelce tembihleyip ,sonrası yok aileme anlattım mı ?ağladım mı kimse bir şey anladı mı??(Bu adamı ne zaman görsem nefret ederdim ama ne olduğunu hatırlamazdım)gerisi yok ta ki 29 yaşıma gelene dek hiç bir şey hatırlamadan yaşadım bazen korkularım tetikliyormuş ama hiç hatırlamadım .Sadece erkelerden yıllarca kaçtım babama bile sarılmadım abime bile bana zarar verecekler korkusuyla:KK43:yıllarım nedenini bilmediğim asosyal hayatımla, eve tıkılıp kalmakla, kızımı babası dahil baba, kb,dayı,amca ve diğerleri kimseye güvenmeyip bırakmamamla geçti hala da kimseye terapiye rağmen güvenmem babası hariç.toplu taşıma araçları taksi ne varsa beni kaçıracaklarını tecavüz edeceklei korkusuyla hiç binmediğim dönemlerle geçti .Adım okulda rahibeydi .bu adamı mahkeme vermeye karar verdim zaman aşımı yıllar öncesi sonuçta ama ne olursa olsun intikam alacaktım falan günlerce ölmesini diledim tabi önce yüzleşmeliydim mahallemde gördüm hesap sordum hala orada karısa ölmüş perişan halde yaşıyordu beter olsun:sinirli:kabullenmedi tabi ama artık babamın yüzüne bakmayıp kaçıyormuş pislik ve yalvarışımı duydu Rabbim ve 3 ay önce çocukluk arkadaşım geberdiğini söyledi.Kız erkek farketmez evladınız size tuhaf geliyorsa inceleyin derdini sorun korkutmayın yeri gelince arkadaş gibi olun herşeyini anlatabilsin size ve onlara inanın .
Sinirlerim altüst oldu. Durduramıyorum kendımı aglıyorum. Kustum demişsin, artık ömrümce bu anlattıklarını unutamam

coook gecmis olsun cnm ..cok uzuldum yasadiklariniza rabbim sabirlar versin.dunya oyle pisliklerle dolu ki icine atan bu tarz olaylari yasayipta anlatamayan insanlarla dolu..benimde ortaokuldayken en yakin arkadasima amcasinin oglu tecavuz etmisti gelip birtek bana anlatti..yani yasaniyor cnm yasaniyor..bende hicbir kimseye ogullarimi guvenmem.dayisi kucagina alsa in asagi derim...sen gecmisinden ders alip onune bakmalisin..gecmisi surekli beyninde aklinda tasirsan geleceginide mahvedersin.artik gecmisini gecmiste birak esinle cocuklarinla mutlu ol.

Benim bi arkadasimi babasi taciz etmeye kalkmisti sarhosken
Kimseye guvenmemek gerekiyo sanirim
Gerci karaktere bagli her erkegi ayni kefeye koyamayiz
Bunlari yapanlar ruh sagligi bozuk sapik insanlar Allah karsilastirmasin

Ben de kucukken bikac kez tacize maruz kaldim arkadaslarim tarafindan ama ileri gidemediler kendim sorun haline getirmedim o yuzden atlattim gormezden geldim uzak durdum

Konu sahibinin yasadigi cok ileri boyutta
Psikolojik destek şart
Babası nasıl biri normalde? Yani umulacak biri mi

Ne beddua edecegimi şaşırdım. Allahim sen kimsenin yaptığını yanina birakma... boylelerine merhamet etme allahim...
Konu sahibi cok uzuldum o küçücük yuregin nasil carpti o zmnlar nasil korktun düşündükçe gozlerim doldu...
İnşallah bu senin dünyada gorup gorebilecegin en buyuk aci üzüntü dert olarak kalir... rabbim sevdiklerinle güzel bi ömür nasip etsin... başka kötülük yasatmasin.

Merhaba kızlar uzunca bir yazı okumak isteyen okusun kusura bakmayın bu özet hali .Benim derdim unutamadığım bir dert:KK43:Çocukluğum mükemmeldi yani ben hep öyle zannettim ta ki anlatacaklarımı öğrenene kadar yani 3 yıl öncesine kadar .Bundan 3 yıl önce sokakta gündüz sapığın biri peşime takıldı çok yakınımdaydı hızlandıkça geldi arkamdan ,kaçtım beni kovaladı evimize yakın bir yerdi ne kadar bağırsam da sesimi duyup yardımıma gelen olmadı:KK43: çok korktum adam bir şey yapmadan kaçtı ne kadar bağırdıysam artık polise falan gitsek de adam kaçtı gitti ve bu olay bana yıllar önce yaşadığım acı bir olayın ilk ipuçlarını hatırlattı .Beni kuCağına oturtmuş bir görüntü ve korkan ağlayan ben:KK42:tek hatırladığım yer burasıydı malesef (iyiki hatırlamamışım o zaman asla evlenmezdim).Zaten çocukluğumdan beri erkeklere asla güvenmedim nefret ettim ama nedenini hiç bilememiştim:KK42:.Bu minik görüntü üzerine ben altüstü oldum yıllarca hatırlamadığım ve hatırlamak istediğim olayın peşine düştüm.:KK43:Terapi gördüm geçmişe bir yolculuk 7 ay süren bir çalışma idi ve devamını getirmedim oysa öğreneceğim çok şey vardı kaçtım daha fazlasını kaldıramazdım.Terapi ile öğrendiğim şey ise; Küçüğüm mahalleye yeni taşınan albino hastası bir yaratık vardı(belki 40 yaşlarında) ilgimi çekerdi saçları kaşı kirpiği bembeyaz beni evine çağırdı zaten yakındı evlerimiz gittim işte başıma gelecekleri bilemezdim.:KK43:Bana evde beslediği yavru kedileri gösterecekmiş:sinirli: kucağına oturttu ben tabi ne olduğunu bilmiyorum sallıyor kucağında beni falan sonra gitmek istiyorum korkuyorum bırakmıyor ağlıyorum sessizce ne olduğunu anlamıyorum sadece bırakmıyor diye ağlıyorum ben devamında beni banyoya yüzümü yıkamak için diye götürüp zorla bana bir yerlerine dokundurup öptürüyor:KK42:devamında dövüyor kusuyorum ama hala sessizce ağlıyorum çünkü beni tehdit ediyor aileme zarar vermekle (ben 5 yaşındayım)sonra evden çıkartıyor güzelce tembihleyip ,sonrası yok aileme anlattım mı ?ağladım mı kimse bir şey anladı mı??(Bu adamı ne zaman görsem nefret ederdim ama ne olduğunu hatırlamazdım)gerisi yok ta ki 29 yaşıma gelene dek hiç bir şey hatırlamadan yaşadım bazen korkularım tetikliyormuş ama hiç hatırlamadım .Sadece erkelerden yıllarca kaçtım babama bile sarılmadım abime bile bana zarar verecekler korkusuyla:KK43:yıllarım nedenini bilmediğim asosyal hayatımla, eve tıkılıp kalmakla, kızımı babası dahil baba, kb,dayı,amca ve diğerleri kimseye güvenmeyip bırakmamamla geçti hala da kimseye terapiye rağmen güvenmem babası hariç.toplu taşıma araçları taksi ne varsa beni kaçıracaklarını tecavüz edeceklei korkusuyla hiç binmediğim dönemlerle geçti .Adım okulda rahibeydi .bu adamı mahkeme vermeye karar verdim zaman aşımı yıllar öncesi sonuçta ama ne olursa olsun intikam alacaktım falan günlerce ölmesini diledim tabi önce yüzleşmeliydim mahallemde gördüm hesap sordum hala orada karısa ölmüş perişan halde yaşıyordu beter olsun:sinirli:kabullenmedi tabi ama artık babamın yüzüne bakmayıp kaçıyormuş pislik ve yalvarışımı duydu Rabbim ve 3 ay önce çocukluk arkadaşım geberdiğini söyledi.Kız erkek farketmez evladınız size tuhaf geliyorsa inceleyin derdini sorun korkutmayın yeri gelince arkadaş gibi olun herşeyini anlatabilsin size ve onlara inanın .
O.ç

Babası nasıl biri normalde? Yani umulacak biri mi

tanimiyorum babasini hic gormedim
Arkadasimin anlattigi kadariyla sehir disinda calisan ickiye duskun paralari kadinlarla yiyen bi tipmis
Arda sirada eve geliyomus onda da hep sarhos heralde
Maddi durumlari filan cok kotuydu zaten

Yine de insan babasindan beklemez bunlari kiz cok kotu olmustu
Bozuk bi aile yapisi vardi
Bi kere de babasi bicak cekmis sanirim annesine ya da tam tersiydi hatirlamiyorum kiz araya girip oyle durdurmus

Cok zor hayatlar var herkes haline sukretsin

Ne mutlu ki SİZE gulebiliyirsunuz çocuk yasta hep sacimi yolardim avuç avuç, 7 8 yaslarimda bacağımı minik minik keserdim acı çekmek hoşuma giderdi ,aileme karsi ofkem hic bitmedi sırf bu yüzden istediğim Mesleği yapamadım subay olmak isterdim hep olamadın. Kızımı babasına bırakıp gidemedim gitsem.de kızımı kucağında ziplattigin düşündüm. Sanslisiniz sadece ağzınızi yıkayınca geçmiş ben ruhumu yikasam geçer mi?
Eşinle ilişkin nasıl peki? Terapide mı hatrladın tum bunları. Ailen hıc dert etmedı mı kendıne zarar vermelerini

Sinirlerim altüst oldu. Durduramıyorum kendımı aglıyorum. Kustum demişsin, artık ömrümce bu anlattıklarını unutamam
Ben bunu yaşadım ağlarkendedim ki zavallı limon neler çekmişsin ne acı yaşamışsın kimbilir 5 yaşında bilmediğin şeyler gördün çocukluğunu yaşayamadın kimseye anlatamadın diye ağlıyorum o halime acıyorum ne korkmuşum, terapi esnasında normal otururken kendime geldiğimde dizlerim göğsüme çekmiş elleri kolarını bağlamış bir limon görüyordum yaşadım geçmemdi ama terapi iyi geldi merak ettiklerimi acımı tekrar yaşadım ve hafiflettim şükür.teşekkür ederim.

Aklıma bi dizi geldi. Çocuklukta travma yaşamış unutmuş ama hatırlayan kişilikler oluşturmuş benliğinde :(
İzlerken mahfoldum onu bile, ne diyeceğimi bilemiyorum şuan..
sen şanslısın bünyen çok güçlüymş canm. Sakın takılı kalma, kendine harika anılar yapmaya çalışki bilinçaltında o ş..size yer kalmasın..
Allah'ım kızlarımızı çocuklarımızı hepimizi koru Yarabbim bu kötü ruhlardan :KK61:

Çok üzüldüm.benimde iki kiz cocugum var.Allahim esirgesin..Bu tür olaylari görünce simdi mubarek gün gunaha girmiyeyim ama Allahim fakirlik saglik yada baska bisey kötü bi olay geliyor basimiza.bu bizim sinavimiz diyoruz.Allah sevdiği kula dert verirmis derler.bunlar bana teselli cumleleri geliyor.bu nasil bir aci..ya kac yasindaki küçük cocuklara tecavüz ediliyor..Bebek bebek. Bebeğe bile defalarca tecavuz edildi bu ulkede..Birileri söylesin bana..Allahim neden izin veriyor..5 yasindaki 3 yasindaku yada kucucuk bir genç kizin neden bunlari yasamasina izin veriyor .bu nasil bir imtihan..nasil bir sinav...
Tamam herkesin sinavi farkli ama bu cok zor..Allahim sen biliyorsun vardir bi sebebi..ama esirge koru kimseyi böyle imtihan etme.
Allah ta insallah bu yasadiklarinizi unutturur...cok üzüldüm..ama hersey gecmiste kaldi adamda gebrrmus..simdi o cehennemde yaniuordur.. Pislik

Allahın belası pislik herif.
Yaptıklarının cezasını fazlasıyla ödesin inşallah. Bundan bikaç ay önce de böyle bikaç konu okumuştum. Allahın cezaları. Beter olsunlar pislikler.
Küçücük 5 yaşındaki çocuktan ne istersin hayvan!

Back
X