- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Adi herif maltepe de akrabaya sığınmış ve sonunda yakalanmış telefonuna ve bilgisayarına el konulmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kahretsin bunları soyları kurusun sapık itlerin sana da geçmiş olsun canım bilerek seni arkaya gönderen dili ,dokunan eli kopsun inşallahKozlenmis patates yaşadıklarına çok üzüldüm,ankettede görüldüğü gibi çoğu kızımız cinsel istismara maruz kalmış maalesef.
13 yaşlarındaydım babamla istanbuldan memlekete dönecektik,ben uyurken habire babamın omuzuna düşüyordum arabadaki görevli gerizekalıya babam arka taraf boşsa kızım orda uzansın dedi.
Gittim uyudum,uyurken bacağımın kaşindiğini hissettim gözümü açtım adam bacağımı okşuyor tabi anlamadım önce ne olduğunu kendime geldiğimde de korkudan koşup babamın yanına gitmiştimtabi söyleyemedim babama söylersem kötü şeyler olacağını biliyordum.
Lanet olsun böyle insanlara,böyleleri idam edilmeli kesinlikle edilmeli
Amin amin canımRabbim kahretsin bunları soyları kurusun sapık itlerin sana da geçmiş olsun canım bilerek seni arkaya gönderen dili ,dokunan eli kopsun inşallah![]()
o yazıyı okumuştum canım durum içler acısıydıBu arada aklıma geldi çocuğunuzun tavırlarından bi farklılık hissederseniz oyunla hiç bişey sormadan çıplak erkek cizdirebilirsiniz anlamanın en kolay yolu diye düşünüyorum çünkü çocuk erekte olmuş bi erkek çizemez , bi olay vardı babamın sütü çok acı diye , onu arastİran doktor bu şekilde emin oluyordu istismardan.
Rabbim hayırlı ölümler versin insana nasıl yaşamış kimlerin canını yakmış ve nasıl ölmüşBizim binamızın girişinde oturan dede denebilecek yaşta bi mahluk vardı, kimse sevmezdi zaten ,sadece bana ve arkadaşıma değil binadaki tüm kadınlara çok çektirdi, her gün bi vukuat nuri emmi elini göğsüme değdi , nuri emmi yanağından öpeceğim diye dudağımdan öptü gibi. Bi keresinde annem bahçede maydanoz toplarken arkadan dayanmış falan, herkes bişeyler soyluyor ve köşe köşe kaçıyordu.
En son adam sehır dışından üvey kızından geliyor ama binada kimse geldiğini görmüyor ,ölüyor ve 1 ay sonra kokusundan kurtlanmış vaziyette bulunuyor, şerefsiz adam.
Ben genellikle kaçardım bildiğim için fakat üvey kızının 2 kızı vardı onlari kucağına aldığını gördükçe kızları çağırır tembihlerdim gitmeyin dedenizin kucağına o sapık diye, umursamazlardı. 4 yaşımdan 18 yaşıma kadar o pislik herifi gördüğüm yerde kaçtım.
ÖlÜm şekline kimse şaşırmadı annem ve babamla çok rahat konuşuruz bu konuyu halen arkasından küfürler ederiz adi pislik herifin.
Amin malesef bu konuda yalnız değilimYalniz değilsin. Ilerde bi cocugum olursa kiz ve ya erkek hic farketmez kesinlikle kimseyle bas basa birakmam yatiya kalmasina asla ama asla izin vermem
Küçük bir cocugun sesini cikaramayacagini cok iyi biliyor pislikler cocuklariniza bagirmayi hic kimseden korkmamayi ogretin
Allahim tüm bu pislikleri bildigi gibi yapsin
Pislik babalar bile yapıyor bu devirde babana güvenmeyeceksin dönemi yaşıyoruz resmen tabiki her baba için geçerli değil ama kzıını hamile bırakıp doğan her torunu öldürüp gömen yaratıkalar var allah kahretsin itleri..Cocuklari asosyal tavırlar sergilediginde veya hircinlastiginda azarlayip dövmek sovmek, 'bu zaten boyledir' demek yerine ilgilenmek, gerekirse uzman destegi almak şart iste.. Neler neler var hayatta, Allah korusun..
Bir de ailesinde, cevresinde boyle pislikler yoksa kişilerin, baskasindan da beklemiyorlar, akillarina bile gelmiyor hatta.. 'öp kizim amcayi, abiye/amcaya yardim et' vs zirvaliklari cok fazla.. Yapmayın arkadasim, cocugunuzu da mumkun mertebe elin herifiyle 'amcasidir,abisidir,dayisidir' diye saldim cayira birakmayin..
Paranoyaklik derecesinde elbette olmayalim ama dedigim gibi aklimiza bile gelmediğinden, temkinli de davranmiyoruz bazen..
Allah muhafaza ya neler var.. Herseyi herkesi kontrol edemeyiz ama temkinli olmak şart.. Küçük cocuga hem mahremi ogretmeli hem de ozguven aşılamalıyız Allah in izniyle.. Taciz edildiğini anlayabilir mahremi bilirse ve sinmez ozguveni varsa.. Cok zor isler..Pislik babalar bile yapıyor bu devirde babana güvenmeyeceksin dönemi yaşıyoruz resmen tabiki her baba için geçerli değil ama kzıını hamile bırakıp doğan her torunu öldürüp gömen yaratıkalar var allah kahretsin itleri..
Iste uzman destegi o yonden onemli.. Iyi bi pedagogdan yardim alabilirsin nasil davranacagini bilemiyorsan..Cui Bono Çok zor canim seneye kızım İlkokula 1 e gidicek servise mecbur vereceğiz ya bir şey olursa diye ister istemez dusunuyorum sıkmalar bunaltmaya ama bir şekilde anlatmaliyiz.Rabbim kolaylik versin.
aslında biliyorum kızıma nasıl davranacagimi da sapiklarin soyu kurusa anca rahatlarim.Iste uzman destegi o yonden onemli.. Iyi bi pedagogdan yardim alabilirsin nasil davranacagini bilemiyorsan..
Eki Görüntüle 1847272 cep noyu da paylaşmış aramışlar ama kapatmış hattı pislik.
Evet bunu biliyorum diğerinden ne çıkıcak bakalım. Merak ettim.. İnş gerçek değildir ya inanmak istemiyorum.ispanakliborek yakalanan adam bi idi canim
Ne mutlu ki SİZE gulebiliyirsunuz çocuk yasta hep sacimi yolardim avuç avuç, 7 8 yaslarimda bacağımı minik minik keserdim acı çekmek hoşuma giderdi ,aileme karsi ofkem hic bitmedi sırf bu yüzden istediğim Mesleği yapamadım subay olmak isterdim hep olamadın. Kızımı babasına bırakıp gidemedim gitsem.de kızımı kucağında ziplattigin düşündüm. Sanslisiniz sadece ağzınızi yıkayınca geçmiş ben ruhumu yikasam geçer mi?