- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- Konu Sahibi badenizerrr
Allah affetsin ne diyelimBelki de. Ama tersi durum daha zor olurdu. Cesur olamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah affetsin ne diyelimBelki de. Ama tersi durum daha zor olurdu. Cesur olamadım.
Evet doğru olan da bu ama cesaretim yoktu baba olmayı istemeyen birini zorla baba yapıp ondan üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini beklemiyodum yapmazdıYargılamak istemiyorum sizi ama ,o adamda bulduğunuz her neyse ,uğruna bebeğinize kıydığınıza değdi mi acaba bunu çok merak ediyorum.
Zaten sizin maaşla geciniyormussunuz. İlla ki bi babaya ihtiyacı yok ben olsam asla minigime kıyamazdım. Direk o adamı bosardim görmek istese bile çocuğumu ona asla göstermezdim sevmesin benim sevgim evladima yeter derdim ama sizinde öylesi daha işinize gelmis kusura bakmayın.
Adam hem çocuk istemiyor hem korunmuyor, e siz niye korunmadınız ya o zaman ? Yazık ya
Tam kapı önüne koymadık adam.Korunuyoruz. Ama içten içe hamile kalmak istiyorum bazen ve doğurmak istiyorum bebeğimi düşünüyorum
Eşimin bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama açtığı yara derin.E ne kolay biz de hamile kalıp kalıp aldıralım o zaman..her şeyden önce size zarar bu. Paşa beyin keyfi için hem bedeninize hem de vicdanınıza zarar veriyorsunuz farkında mısınız?
Ama görünen o ki eşiniz size verdiği zararı pek takmıyor.
Bizim ülkemizin kadınları olayları tersine çeviremiyor bunu fark ettim.
Siz kendi keyfiniz için eşinizin bedenine ve vicdanına zarar vermeye kalkışın bakalim kendisi sizi anında boşuyor mu boşamıyor mu
Göz göre göre hamile kalmışsınız işte. Olursa da adama emrivaki yaparım nasılsa diye düşünmüşsünüz de planladığınız gibi olmamış işler. Unutun artık hala vicdan yapmanın bir alemi yok. Korunun doğru düzgün ya da boşanınEşimi daha önce de uyardım ancak korunmamaya devam etti, olursa aldıracağımızı ima etti bir keresinde. Ama vicdanı var olan bir bebeği aldırmaya izin vermez diye düşünüyordum. Ben de istemiyordum ama var olanın canına kıymayı da hiç istemedim.
Çocuk oyuncağı değil bu hamile kalıp kararsızlıkla aman aldır diyip ikide bir günaha girilmez önce bir ne istediğinizi bilin anlayınKorunuyoruz. Ama içten içe hamile kalmak istiyorum bazen ve doğurmak istiyorum bebeğimi düşünüyorum
Sevgiye gelEşimin bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama açtığı yara derin.
Eşimin bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama açtığı yara derin.
Eğer korunduğumuz halde olursa bu defa aldırmayacağım her şeye rağmen doğmasına izin vereceğim eşim yanımda olmasa bile. Bu acıyla yaşamak çok zor.Bence şuan sizin bebek konusunda fikirleriniz değişmiş.
Şuan korunduğunuzu ve içten içe bebeği istediğinizi söylüyorsunuz ve ilk boslukta yine korunmayi birakacaksiniz.
Ve eşiniz aşırı kararlı gibi gözüküyor çocuk istememe konusunda.
O yüzden önce bu sorunu çözmeniz lazım.
Çocuk oyuncağı değil bu ama böyle düşünüyorsanız, biraz gevşeklikle yine hamile kalırsınız. Eşinizin fikri değişmeyeceği için aynı şeyleri yaşayacaksınız.Korunuyoruz. Ama içten içe hamile kalmak istiyorum bazen ve doğurmak istiyorum bebeğimi düşünüyorum
Bir daha olursa asla yapmamParanizi sevdigi belli bacim. Ne zevkinden vazgeciyor, ne calisan hanimdan. Oh gelsin kürtajlar.
Kadını ya çocuk ya ben diye nasıl bir tercih yapmak zorunda bırakmış keyfinden ödün vermediği için ama çok seviyormuş.Sevgiye gel![]()
Bir daha olursa asla yapmam
e siz korunsaydiniz?Eşimi daha önce de uyardım ancak korunmamaya devam etti, olursa aldıracağımızı ima etti bir keresinde. Ama vicdanı var olan bir bebeği aldırmaya izin vermez diye düşünüyordum. Ben de istemiyordum ama var olanın canına kıymayı da hiç istemedim.