Ölene kadar vicdan azabım

Kadını ya çocuk ya ben diye nasıl bir tercih yapmak zorunda bırakmış keyfinden ödün vermediği için ama çok

Kusura bakmayin ama nerden biliyorsunuz? Yada daha baska soralim: Bu adamdan baba olmayacagini biliyorsunuz, ama cocuk istiyorsunuz. O zaman neden ayrilip baba olmak isteyen birini bulmuyorsunuz? Baski altinda kalip cocugu aldirmaniza lafim yok, herkes ayni derecede güçlü duramiyor belki, ama hala bu adamla beraber oldugunuza söyleyecek söz bulamiyorum
Bir daha evleneceğimi sanmıyorum

Eşiniz çok.keydine düskun biri gibi geldi bana. Hem bebek istemiyor hem korunma adina birşey yapmıyor . 1 yıldır da çalışmıyormus. Ne yapıyor evde mi oturuyor
Evet ev ile ilgili şeylerde yardımcı oluyor

Eşiniz 5 para etmez biri, keşke bu iğrenç herifin baskılarına katlanmak yerine çocuğu da alıp gitseydiniz. Kürtaj karşıtı değilim yanlış anlamayın ama 5 para etmez bencil iğrenç tıynette bir herif için kendi istediğim çocuktan asla vazgeçmezdim. Şu anda da hala bu adamlaysanız, bu adamın koynuna giriyorsanız kendinize hiçbir saygınız yok demektir çünkü adamın ne size ne de bedeninize hiçbir saygısı yok.

Siz bariz çocuk istiyorsunuz ama neden ben de istemiyorum diyip bu adamla evlendiniz. Baba olmaya hevesli birini pek ala bulabilirdiniz. Hâlâ bulabilirsiniz. Boşanın bu adamdan çocuk sahibi olmayı çok istiyorsanız.
Sonradan fikrim değişti

Eşiniz 5 para etmez biri, keşke bu iğrenç ehrifin baskılarına katlanmak yerine çocuğu da alıp gitseydiniz. Kürtaj karşıtı değilim yanlış anlamayın ama 5 para etmez bencil iğrenç tıynette bir herif için kendi istediğim çocuktan asla vazgeçmezdim. Şu anda da hala bu adamlaysanız, bu adamın koynuna giriyorsanız kendinize hiçbir saygınız yok demektir çünkü adamın ne size ne de bedeninize hiçbir saygısı yok.
Sorumluluk almaktan korkuyor

Siz bariz çocuk istiyorsunuz ama neden ben de istemiyorum diyip bu adamla evlendiniz. Baba olmaya hevesli birini pek ala bulabilirdiniz. Hâlâ bulabilirsiniz. Boşanın bu adamdan çocuk sahibi olmayı çok istiyorsanız.
Hamile kaldıktan sonra çocuk istediğimi fark ettim

Eşimin bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama açtığı yara derin.
:KK57:Sevgimi doğurmak istediğiniz çocuğunuzun neyse yazmıcam kınamıcam Allah’a çok şükür bugüne şükür kızlarınızı sevin hanımlar eşlerinizde baba olarak sevsinler sevsinlerki karşılarına çıkan Tibet öküzlerinin onları sevdigini zannedip bir ömür sürünmesinler köle olmasınlar sağlam karakterli ne istediklerine kendileri karar veren güçlü insanlar olsunlar.

Hem çalışmıyor hem korunmuyor hem sizin bedeninizle ilgili hüküm veriyor...hayırdır veliaht prensle mi evlisiniz? Evinizde bir asalakla yaşıyorsunuz farkında mısınız? Hiçbir şeye hayrı yok ama zarar desen boyundan büyük.
Olan masuma olmuş.
Ama seviyormuş yersen tabi 😏

Ama seviyormuş yersen tabi 😏
E tabii seviyordur ben de severim böylesini.
Parazit gibi yapışmış,çalışmak yok,hazır yiyici.
Sevişip Sevişip ben çocuk istemiyorum git aldır dediğinde ikiletmeyen hatunu bulmuş.
3 gr beyniyle korunmayı akıl edemeyen ama ya çocuk ya ben diyecek kadar ruhsuz olan birini kim çeker..

Eşimi daha önce de uyardım ancak korunmamaya devam etti, olursa aldıracağımızı ima etti bir keresinde. Ama vicdanı var olan bir bebeği aldırmaya izin vermez diye düşünüyordum. Ben de istemiyordum ama var olanın canına kıymayı da hiç istemedim.
Bence once esinizi aldirin hayatinizdan . Cunku belli ki siz bebek sahibi olmak istiyorsunuz. Sucluluk duygusunu bir kenara birakin hem korunmayip , hemde size karsi olursa aldirirsin diyen biri sizi de sevmiyordur,kurtaj olmak basit bir uygulamami her oldugunda aldiracak misiniz? Insan sevdiginin azicik eli derin kesilse ici aciyor be . Sevgi anlayisinizi degistirin .

Bebeği aldirdiginiz için değil korunmadiginiz için vicdan azabı çekin bence , ne demek eşime soyledim ama korunması, siz korunsaydiniz o zaman , bir de arabesk bir konu acmissiniz , tey allam ya

birde doğursaymış eşiyle aynı gün doğmuş olacakmış ona nasıl kanaat getirdiyse artık.
adam kadını gözden çıkartmakta sakınca görmemiş ama sevgisinden şüphesi yokmuş.
konu sahibesi hayal dünyasından bildiriyor bence🤷‍♀️

Boyle birinden bosanip cocuguma sahip cikardim. Boyle bencil ve calismayan biriyle nasil hala birliktesiniz? Adamin umrunda degilsiniz ne istediginiz korunmak sizin cocuk aldirmaniz yasadiklariniz umrunda degil boule birini nasil sevebiliyosunuz hala

Sizi yargılamak haddim değil ama öyle bir adamı koca diye bir dakika yanımda tutmazdım.Kendinizi suçlamaktan vazgeçin,olan olmuş.Vardir bir hayır ama kendinize yapacağınız en büyük iyilik o adamdan boşanmak olur bu saatten sonra.

Eşimi daha önce de uyardım ancak korunmamaya devam etti, olursa aldıracağımızı ima etti bir keresinde. Ama vicdanı var olan bir bebeği aldırmaya izin vermez diye düşünüyordum. Ben de istemiyordum ama var olanın canına kıymayı da hiç istemedim.
Böyle bir adamla hala evli misiniz sahiden? :olamaz:
Olursa aldırırız ne demek ya? Epilasyon mu bu, istenmeyen tüy mü? Bebek bu bebek!
Karısının bedeninden bir parçanın sökülüp alınmasına, epilasyon gibi bakması çok vicdansızca. Kabul edilebilir bir şey değil.
Ayrıca tüm hata sizde falan değil. Çoğu kocanızda. Ama kürtajdan sonra devam edip, aynı yatağa girdiğiniz için bu adamla, çok hatalısınız.

Back
X