Ölesiye Pişmanım Bu Kadar Çalıştığım İçin

Ya benim bakış açım çocuk konusuna şu oldu korunmayı bırakırız rahat rahat ne zaman olursa..
Bakın keyfinize zaten olacak.
Sık sık yapın görevle değil keyifle zevkle

Hayata gözlerini açan her bebeğin bir vakti saati olduğuna inanıyorum ben. Belki evlendiginiz ilk zamandan beri isteseydiniz yine olacağı güne kadar gelmeyecekti o bebek, demekki zamanı bu zamanmış. Senin anne olma vaktinde bu donemlermis bence bu yönden bak olaya. Ayrıca çok yeni daha deneme süreniz. İlk bir yıl olmamasıni doktorlar normal karşılıyor. Benimde 8. Ayda olmuştu. Bebeğin geleceği vakti biliyor sen hiç üzülme

İkinci çocuğumu 38 yaşımda doğurdum, tük arkadaşlarım 30 sonrası doğum yaptı hatta ağırlıklı olarak 35 sonrası
Sizin psikolojiniz bozulmuş yoksa yaşınızda vs sorun yok , kilo verin , biraz kendinize vakit ayırın, doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin , ama önce psikolojinizi değiştirin
Ömrüm boyunca hayata yanlış yerden baktım diyorsunuz ama şu anda da doğru yerde değilsiniz, hatta daha da yanlış yerdesiniz

Tarzınız çok tuhaf.
Arabaya atlayip erkek gibi gitmek nedir.

Ayrıca 33 yaş geç değil. Ben ilk çocuğuma 29 diğerine 35 yaşında hamile kaldım. Ablam 40 yaşında doğurdu gayette iyi bir anne,herşeye de yetişiyor işine de gidiyor cocuguyla da layıkıyla ilgileniyor. 4-5 ay için bu söylemleriniz abartılı,sanki senelerce beklemişsiniz.
Öte yandan nasıl bir anda dank etti de bu denli çocuk özlemi ile doldunuz ki?
Öncesinde istememiş,ertelemişsiniz yas aldıgınızın mı farkında değildiniz anlamadım.
Abartmayın,abartılı yasamayın bu kadar hislerinizi,herşeyin bir zamanı var demekki dogru zaman degilmis. Biraz akışına bırakırsanız zaten olur muhtemelen bebeğiniz,bir sorun tespit edilememiş zira.
Yine ne yapıyorsanız kendiniz kendinize yapıyorsunuz şu durumda biraz sakin olup akışta kalın. Bu kadar tezcanlı olmayın.

O şarlatan kadının Allah belasını versin. Kimse ciddiye almasın bu yorumu. Ne olduğu belirsiz kadının biri kaç kanser hastasının kanına girdi azabı bol olsun
Birde çocuklarına uygulayan var bu açlik orucunu,instagramda denk gelmiştim bir sayfada bu kadının öğrencisi olduğunu iddia ediyordu sayfa sahibi,bir video koymuş çocuk aclıktan bayılmış bayilacak,annesi hiperaktifti sakinleşti diye seviniyordu. Çocuk aç ac şekeri mi düştü ,tansiyonu mu ne oldu belli değil ama iyi gelmiş göya.
Yani inanabilirsin,yetişkin olarak kendine uygulayıp uygulamamak senin insiyatifin ama 7-8 yaşında bir cocuğa sırf hareketli diye uygulamak akıl karı değil.
Bende çoğu zaman 2 öğün yiyorum,bazen tek öğün yapıyorum(unutuyorum,acıkmamış oluyorum vb sebeplerle) ama 7 gün-10 gün ac kalmak baya kas kaybı falan yapar insanda. Belki iyi geliyor gibi gelir alışınca ama ilerde faydadan cok zarara dönüşebilecek bir durum bu. Kanitlanmış,ispatlanmış bir tarafı da yok yani bunun artısı,eksisi nedir diye.
Allah akıl fikir versin diyorum.

Sen asıl cümbüşü çocuk doğduktan sonra gör, bu tempoya alışıp özgürlüğünün beline kazmayı yiyince asıl pişmanlık vuracak yalnız işemek bile lüks olduğunda misal.
O değil de konu sahibi niye yok olmuş erkek mi çıkmış?

33 yasında gec oldıgunu kım soyledı yahu?4,5 ayda da bukadsr karamsarlık kuruntu sadece.Ilk 1 yıl hormon testıne bıle gerek gormuyor uzmanlar.Dr sızı evhamlandırdı herhlde bukadsr test ısteyerek.

33 çok seksi yaş geç değil, asıl öncesi erken sabrını selametini yüklenip kendini geliştirip doğurmak lazım.

Gayet insanî bir bakış açınız var. Kimseye birşey demeden kendi hayatınızı, kendi bakış açınız ile yorumlamışsınız.

Burda bi problem göremiyorum. Bi tayfa var, sadece onların bildiği doğru.

Resmen faşizm üretmek için yaşıyorlar. "Size ne kardeşim? " Demek istiyorum. Herkesin yaşama şekli kendini ilgilendirir." Biz ne diyorsak o!" diyemezsiniz...

Bunun dışında bı sakin konu sahibi. Daha yaşınız genç. Tanıdığım tonla insan var ileri yaşlarda doğum yapan . Rekor 42 benim bildiğim

Sen hırslı bir insansın bu sana başarı getirmiş zaten hayatında .Hemen 20sinde evlenip çocuk yapacak bir insan değildin sadece çocuk olmuyor diye üzülüyorsun şuan ama kavuştuğunda çocuk sahibi olunca dayanamayıp işe gitmeye başlayacaksın hemen bence karakter yapınız bu

Kan koyu olunca pis mi cikmis oluyo?

Kamu yararı söz konusu burada. Devletin çok sert tedbirler alması lazım. Aşı yaptırmak veya bu tür tedaviler ailelerin insiyatifine bırakılmamalı.

Üftade abi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…