- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Uyuyordur kadın. Uyanınca hepimizi süpürecek merak etme.Ya muneyi çağırın da beni banlasın arkadaş ya
Çok mu komik
Eveeeeeeet.
Yani boşanıp yeniden evlenmenin yanında bayağı mantıklı ajdjahahs.....
Ben olayı çözdüm zaten takılıyorum@Sherlock holmes bu işleri sen bile çözemiyorsan kimse çözemez aciyip aciyip işler
Benden başka yazanlar da olmuş, yetişememişim, üzüldüm. Göz yaşım pıt
Su fotonu degis her gördüğümde kopuyorumAman dur bacım gece gece bizi şeytan etme
Açan açana zatenEvva bittin sen, şu an seni kafaya taktı. Banı açıldıktan sonra senin adına konu açacak
Hangi konu atar msn linkBenim asıl merak ettiğim siz o öbür konuda bahsedilen üye misiniz?
Eşinden boşanmasına rağmen evliyken yaşadıklarını yeniymiş gibi anlatan üyeden bahsedilmişti. Sırf o üye misiniz diye tüm konuyu okudum ben
Vay anasını arkadaşYa haksızmıuım dallanıp budaklandırdılar.dini nikah diyip duruyorlar.sanki konu dini nikah
Ufff nedir şu profillerime hayranlığınSu fotonu degis her gördüğümde kopuyorum
E yanlış biliyorlar dini nikahıVay anasını arkadaş
Kendisi kocam şöyle dindar böyle namazında dinimiz sübhaneke amin deyince " kocan o kadar dindarsa, boşandıktan sonraki aşamayı bilmesi lazım, şöylw şöyle olur, bunu göze mi alıyor? Adam seni kandırıyor denildi. Kalkmış "dini nikah diyip duruyorlar.sanki konu dini nikah" diyor.
Ayni kafadaysak demekkiUfff nedir şu profillerime hayranlığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?