- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Boşanalım tekrar evleniriz diyor? öbür konu dediğim bu. Bahsettiğim üye de S sadecehuzuristiyorum idi ama birden fazla üyeliği varmışHangi konu atar msn link
Sen iste aşkım hemen kaldırdımAyni kafadaysak demekki
Burdan kaçalım hemen konu sacma sapan ban yemeyekSen iste aşkım hemen kaldırdım
Havada ban kokusu varBurdan kaçalım hemen konu sacma sapan ban yemeyek
Farkli uyeliklerle ugrascak kadar işsiz mi acaba vala bravoBoşanalım tekrar evleniriz diyor? öbür konu dediğim bu. Bahsettiğim üye de S sadecehuzuristiyorum idi ama birden fazla üyeliği varmışAynı kişiler mi onu merak ettim ben sadece
Kesin odur benceBoşanalım tekrar evleniriz diyor? öbür konu dediğim bu. Bahsettiğim üye de S sadecehuzuristiyorum idi ama birden fazla üyeliği varmışAynı kişiler mi onu merak ettim ben sadece
Skfjshhs bende senin adına konu açıyım mı? ajdjajshhs
E yanlış biliyorlar dini nikahı
Aşk olsun gözden çıkarmışınya ondan görmemişsinnasıl olduda Seni gözden kaçırmışım
Sen iste aşkım hemen kaldırdım
Fazlasıyla paralellik gösteriyorsunuz o üyeyleKesin odur bence
tabi ki yok kendi ya koca ya da koca adayı zatennnnnSenin kocan yok ki beni çıldırtmak mı istiyorsun senin kocan yok !
Diğer konuda yazdığınızı okudum, Yanlış bilen sizsiniz.E yanlış biliyorlar dini nikahı
Yahu @OliviaaEvet evet, konuna yorum yazan herkes yanlış biliyor bir sen doğru biliyorsun.
Kocanın birbirimizi tanımadan evlendik, bir boşanıp tekrar, birbirimizi tanıyarak evlenelim demesini mantıklı bulan da bizdik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?