Olmadı...Ayrıldık...

döner arar diyen arkadaşlarım haklı çıkmanızı istemiyodum ama haklı çıktınız.
tam psikolojim biraz düzelmişti derken mesaj atmış beni çok seviyomuş falan filan,hatta gelip alayım seni nikah yapalım dedi ama ona güvenmem mümkün değil artık.
yine dağıldım toparlanamıyorum bir türlü.
ne yapacağımı nasıl davranacağımı da bilmiyorum çünkü maalesef ben de hala seviyorum:1no2:

amannn üzülme zaten ailesi için terkettiyse seni gerçekten sevmemiştir...

ailesiyle yaşasın o sen bırak..
önüne bak..
yeni aşklara sevgilere bak:))

amannn üzülme zaten ailesi için terkettiyse seni gerçekten sevmemiştir...

ailesiyle yaşasın o sen bırak..
önüne bak..
yeni aşklara sevgilere bak:))

ben de böyle düşündüğüm için biraz daha iyiydim ama geçen gün mesaj attı bisürü,allak bullak etti beni.beni çok sevdiğini ve ömürboyu seveceğini filan söyledi.
ne bu şimdi işimi zorlaştırmaktan başka bişey değil bu,ona artık hiç güvenmiyorum ki beni sevse ne değişir.
nasıl toparlanacağım yeniden bilmiyorum.
bu arada ailesi onu iki aydır hiç aramamış ayrıldığımızı bilmelerine rağmen,nasıl insanlar bunlar anlamadım ben.

aman seni ailesi yüzünden terkeden bi insandan ne beklenirki.kurtulmuşsun valla benim eşim annesine çok düşkün yerden yer vuruyorlar beni.bilseydim bu kadar evlenmezdim inan.evliliği zehir ediyorlar bana.üzülme hiç biri gider biri gelir.hayırlısı olsun..

çok doğru söylemişsin valla seni çok sevse ailesine karşı mücadele eder seni onlara kabullendirirdi.çok üzgün olduğunu tahmin edebiliorm ama bu da geçicek kendini yıpratma.seni seven sana deeğer veren birini bulursun inş cnm

çok doğru söylemişsin valla seni çok sevse ailesine karşı mücadele eder seni onlara kabullendirirdi.çok üzgün olduğunu tahmin edebiliorm ama bu da geçicek kendini yıpratma.seni seven sana deeğer veren birini bulursun inş cnm

kafam o kadar karışık ki Allah'a nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur ama ben de sevdiğim için kavuşabilmeyi çok istiyorum:sinifsinif::sinifsinif:

kafam o kadar karışık ki Allah'a nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur ama ben de sevdiğim için kavuşabilmeyi çok istiyorum:sinifsinif::sinifsinif:

Allahım yardımcın olsun
ilişkiniz hemen bitecek bi ilişki değilmiş ama o bitirmiş
şimdi de pişman bi şans daha istiyo ama ailesi yüzünden ilerde daha büyük sorunlar çıkarsa, daha çok üzülürsün hayırlısı olsun hakkında kendine güven ve atlatacağına inan eminim yaparsın dik dur

bende 2 yıl konustum sen benım yasadıgım yere aılem de orda gelırsen olur gelmesen ben aılemı bırakamam dedı ve bıtırdık dunya halı hersey oluyor malesef

teşekkür ederim canım inşallah sonuç ne olursa olsun hayırlısı olur.

güven kaybolunca aşk,sevgi dursada pek işe yaramıyor ..
senin kadar uzun bi ilişki olmasada yakınlarda bende bi ayrılık yaşadım ..
acım hala taze ..
bir arkadas yazmış yeni bi aşkla atmayın acınızı çekin diye. .
ben acımı yaşıyorum şimdi ..
bir gün atlatırız ..
acılar insanları olgunlaştırırmış ..
biraz daha olgunlaşıyoruz her gün ..
:Saruboceq: hakkımızda hayırlısı olsun ..

güven kaybolunca aşk,sevgi dursada pek işe yaramıyor ..
senin kadar uzun bi ilişki olmasada yakınlarda bende bi ayrılık yaşadım ..
acım hala taze ..
bir arkadas yazmış yeni bi aşkla atmayın acınızı çekin diye. .
ben acımı yaşıyorum şimdi ..
bir gün atlatırız ..
acılar insanları olgunlaştırırmış ..
biraz daha olgunlaşıyoruz her gün ..
:Saruboceq: hakkımızda hayırlısı olsun ..

bir arkadaş bana özelden mesaj atmış sağolsun güzel temennileriyle birlikte,seviyosan ve seviliyosan mücadele et diyor,hiç böyle düşünmemiştim ben.evet çok seviyorum ve sevildiğime inanıyorum en azından beni kaybettiği için acı çekiyor bundan eminim,hal böyleyken unutmaya çalışmak anlamsız geliyo bana.neden diyorum iki yetişkin okumuş insanız ve hayatımızla ilgili en önemli karara böyle umarsızca ve anlamlı bi gerekçe olmadan müdahale ediliyor neden?
ona kızgınım bana arkasını döndüğü mücadeleyi göze alamadığı için ama vazgeçecek kadar büyük değil bu öfkem.
hiçbirşey beni mutlu etmiyor evleniriz diye biriktirdiğim paraya araba aldım bir nebze bile teselli etmedi beni aksine daha da üzülüyorum?
acaba hata mı yapıyorum arkadaşımın dediği gibi mücadele mi etmeliyim onu da buna ikna mı etmeliyim yoksa şu ana kadar yapamadığımı yapmaya çalışıp vazgeçmelimiyim sevgimden?
bilmiyorum hiç bilmiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bitti herşey bitti anladım ki mücadele etmeyecek,mücadeleye değmeyecek,sevgimin kıymetini bilmeyecek...
içimdeki son umudu da öldürdümmafoldumben
bir anne yavrusuna kıyabilir mi?o umut benim evladım gibiydi,büyüttüm onu içimde ama olmadı onu da öldürdüm,iki ay oldu ama acım bir nebze bile hafiflemedi zaman ilaç dediler ömrüm bitene kadar bu acı benle gidecek gibi hissediyorum,neye kime sarılsam bilmiyorum hiçbirşey hiçkimse gidenin yerini doldurmuyor.
Allah'ımdan güç istiyorum:sinifsinif::sinifsinif:

gidenin yeri bomboş kalıyor canım ..
ne birini koyabiliyorsun ne de başka bişi yapabiliyorsun..
zamanla sadece alışıyorsun ..
benim ilk aşkımı tamamen unutmam 2 yılımı almıştı ..
ama herşeye alışılıyor ..
umarım sen kısa zamanda acını yener hayatla barışırsın ..

gidenin yeri bomboş kalıyor canım ..
ne birini koyabiliyorsun ne de başka bişi yapabiliyorsun..
zamanla sadece alışıyorsun ..
benim ilk aşkımı tamamen unutmam 2 yılımı almıştı ..
ama herşeye alışılıyor ..
umarım sen kısa zamanda acını yener hayatla barışırsın ..

inşallah canım yaa çok istiyorum unutmayı ama herşey sanki inadına onu hatırlatıyor olmadık yerde ismini görüyorum ya da o memleketin otobüsü geçiyo gözümün önünden ya da ona aldığım bi kazağı görüyorum bi başkasının üstünde nasıl unutulur böyle nereye kafamı çevirsem onu hatırlatacak birşey varsenağlama
ne yapmalıyım bilmiyorum 25 yaşında olup sevdiği insanı silmek ve bu yaştan sonra doğru insanı bulup bir daha aşık olmak çok zor be canım,Allah yardımcımız olsun hep aşk acısı bana ciddiyetsiz bir duygu gibi gelirdi insan yaşayınca ne olduğunu anlıyomuş Allah düşman başına bile vermesin tüm sevenler kavuşsun inşallah çok zormuş çok:1no2::1no2:

ben 3 ay sonra 30 olacağım
ve hala umutluyum ..
şu an için düşünemiyorum benimde acım çok taze
ayrılalı 18 gün oldu ..
ama toparlayacağım ..
ve yeniden aşık olacağım inşallah bu sefer doğru insana ..

ben 3 ay sonra 30 olacağım
ve hala umutluyum ..
şu an için düşünemiyorum benimde acım çok taze
ayrılalı 18 gün oldu ..
ama toparlayacağım ..
ve yeniden aşık olacağım inşallah bu sefer doğru insana ..

haklısın aslında bu yaş meselesi değil insan 70 yaşında bile aşık olabilir ama benim umudum çok kırıldı,güvenim kalmadı kimseye,beni gözünden esirgeyen onu istanbulda bırakıp memleketime dönerken ben,arkamdan otogarda onca insan içinde hüngür hüngür ağlayan adam beni ailesinin bir sözüyle bıraktı ortada bunu anlamıyorum inanamıyorum kabul edemiyorum ama biliyorum ki bitti ve geri dönüşü yok tüm kapılar kapalı.
senin de çok tazeymiş daha canım yaa,aslında bazen silbaştan başlamayı bilmek lazım sanırım bizim buna ihtiyacımız var inşallah ben de senin gibi tekrar hayata olan inancımı kazanırım,Rabb'im bizi yanlız bırakmasın,inşallah sen de en kısa zamanda doğru insanla karşılaşırsın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Herşey için kader kısmet demek lazım. 2.5 seneme yazık oldu deme sakın buda bir hayat tecrubesidir senin için. Yaşadın, sevindin yeri geldi üzüldün fakat suan bitti. Hayırlısı de her zaman için hayırlısını iste dilerim herşey gönlünce olur :)

ah canım bizde yan yana çalışıyorduk 1 saat göremese ya da bir gününü bensiz geçirse deliriyordu ..
bak şimdi hayatını devam ettiriyor ..
herşeyi göze almıştı benim için peh ..
erkekler bizim gibi değil ..
daha kolay vazgeçiyorlar ..

ah canım bizde yan yana çalışıyorduk 1 saat göremese ya da bir gününü bensiz geçirse deliriyordu ..
bak şimdi hayatını devam ettiriyor ..
herşeyi göze almıştı benim için peh ..
erkekler bizim gibi değil ..
daha kolay vazgeçiyorlar ..

evet kesinlikle erkekler daha kolay vazgeçiyor,biz daha duygusalız ama daha olgunuz da aynı zamanda.çünkü yaşadığımız şeye daha çok değer veriyor ve ondan daha çok anlam katıyoruz hayatımıza.
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi de paylaşırız canım,sabretmek lazım başka yapacak bişey yok maalesef:1no2::1no2:

Back
X