Olmadı haklı çıktınız.

Abla
Burada yazdıktan sonra evden çıktım oğlumu anneme emanet ettim hava almak istiyorum diyip çıktım kötü oldum biliyorum abla çok pişmanım yemindeydim çok pişmanım eşime sadece sohbet etttik dedim evet eskiden sevdiğimde liseden dedim. O kadar İnan'ın kimsem Yok içim içimi yiyor ne yapıcagımı bilmiyorum lanet olsun çok büyük aptallık cahillik ettim
Birkaç gün kendine müddet ver, kafanı sakinle. Mantıklı düşünmeye çalış. Derin nefesler al ver. Sakin dur yerinde.

Abla
Burada yazdıktan sonra evden çıktım oğlumu anneme emanet ettim hava almak istiyorum diyip çıktım kötü oldum biliyorum abla çok pişmanım yemindeydim çok pişmanım eşime sadece sohbet etttik dedim evet eskiden sevdiğimde liseden dedim. O kadar İnan'ın kimsem Yok içim içimi yiyor ne yapıcagımı bilmiyorum lanet olsun çok büyük aptallık cahillik ettim
bak şimdi. O sevgilini unut kapat o defteri. Eşin bence bu konunun üzerine gider bak hayatın akışında bu böyledir Yani kimse aldatmayı bu kadar kolay kabullenmez. Eşine karşı da kendini koru. Sana zarar verebilir. Konun gerçek gibi yazıyorum değerimi de bil

Aman aman, kafası pek yerinde olmayan biri var ruh hali berbat. İyice korkutmayalım.

Sevgilisini bulucam....
Sevgilisinin sevgilisini de bulucam...
Kocasınıda bulucam...
Yuvarlak masa toplantisi duzenleyip herseyi ogrenicem...
Basin toplantisi duzenlesinler...
Bu mevzu çözülecek
O kadar!
Yoksa sikayet ederim...

Konu sahibi sen ciddi ciddi eski sevgilinle beraber olmuşsun demek ki, inanamıyorum sana ya
Neye inanamiyorsunuz ya? Inanamayacak ne var? Erkekler aldatinca inaniyorsunuz da kadin aldatinca bu inanamiyorumlar nedir? Sanki daha once aldatan bir kadin duymadiniz gormediniz. Bu kadinlarin tepkilerine de ben inanamiyorum.

Arabanın altına atlamak ne yaa. Bir sakat kalmak var. Azcık inandırıcı olun.daha iyi senaryolar yazin

Sevgilisini bulucam....
Kocasınıda bulucam...
Bu mevzu çözülecek
O kadar!
Yoksa sikayet ederim...
4,5 G bağlantısıyla bizide haberdar et :)

bak şimdi. O sevgilini unut kapat o defteri. Eşin bence bu konunuz üzerine gider bak hayatın akışında bu böyledir Yani kimde aldatmayı bu kadar kolay kabullenmez. Eşine karşı da kendini koru. Sana zarar verebilir. Konun gerçek gibi yazıyorum değerimi de bil
Abla zaten adam bana posta koydu sildim engelledim heryerden

Kendimden okadar utandımki intihar etmek istedim ama onu bile beceremedim kaç arabanın önüne artıysam hepsi durdu
Evi terketttim 3 saat gezdim onu çağırdım konuşmaya açmadı yazmadı şimdide sevgilisiyle fotosunu koymuş eşime konuştuğumu geçmişten bahsettiğini önceden sevdiğimi anlattım eşimin cevabı
Ne yaptıysan yaptın geçti bitti bi çocuğumuz var bundan sonra mutlu olalım oldu ona aldattım demedim bana ne yaptıysan yaptın Şuan iyi değilsin piskolejik olarak çok pişmanım bosanmak istemiyorum..

Ben bu tepkiyi verebilecek bir erkek düşünemiyorum bizim toplumda Ne yaptıysan yaptın geçti gitti dedi demek vay anasını

Bende gec yetistim yaa.. ama boluk porcuk anlatiyo milleti yalvartiyo..1000 parcalik puzzle gibi mubarek..
Diğer konusunda intihar edicem yazip makale okumaya gitmiş! !
Burdada olmadi yazip konuyu okumaya devam etti
Yahu iki satır bişey yazacaksin yani cok mu zor??

Merak ediyor insanlar haliyle

Sagol abla dediğini yapıcam Allah razı olsım
Şuan kafan iyi değil, ani kararlar verme. Çocuğunla ilgilen ve dediğim gibi derin nefesler al ver bu senin mantıklı düşünmene yardımcı olur. Olayın tazeliği geçsin bir yol bulunur. Yalnız da değilsin, sakın kendine zarar verme

Sevgilisini bulucam....
Kocasınıda bulucam...
Bu mevzu çözülecek
O kadar!
Yoksa sikayet ederim...
Ben olayı egm'ye bildirin demiştim. :KK45:

Neye inanamiyorsunuz ya? Inanamayacak ne var? Erkekler aldatinca inaniyorsunuz da kadin aldatinca bu inanamiyorumlar nedir? Sanki daha once aldatan bir kadin duymadiniz gormediniz. Bu kadinlarin tepkilerine de ben inanamiyorum.
Colinim yedin bitirdin kendini bacım. Bu gider öbürü gelir aynısını der. Birşeyleri almak isteyen zaten onlarca yazıdan birinden okur alırdı. Boşver değişmez. 2 sayfa sonra yine alaşağı eden biri çıkacak.

Back
X