- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi nikoniko94
Niko kacti bu arada..yazik oldu ergenusmusa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta inanır gibi oldum sayfalar sonra boşuna üzüldüğümü fake olduğunu anladım:)Siz zaten inanmiyorsunuz ki. Daha demin inanamiyorum ya yazmamis miydiniz![]()
Biraz inanmış gibi yapamadık yaa:)) kk olarak dedektofligimiz tuttu:)Niko kacti bu arada..yazik oldu ergenusmusa.
Ayrica Paris bizim arka balkonun adı
![]()
Evet valla resmen kacirdik gul gibi uyeyi..nereye gitti acaba?Baska araba mi bulacak onune atlasin diye?)Biraz inanmış gibi yapamadık yaa:)) kk olarak dedektofligimiz tuttu:)
Bibiden beklenmeyecek hareketlerKızlar boşuna geyikten banlanıcaksınızbanlanmıyorum artık akıl veriyorum
konu sahibide gitti zaten barışmışlar konu kapanmış
![]()
Duble inanmadin yani?Oda iyiymis hahaKimse de beni etiketlememiş :) zaten konuya inanmamıştım, şimdi kesin inanmadım :)
Bence bu kez duran arabanin üstünden atlayacak:))Evet valla resmen kacirdik gul gibi uyeyi..nereye gitti acaba?Baska araba mi bulacak onune atlasin diye?)
Aaa iyi fikir, ben de küçük odama an itibariyle Tokyo adını veriyorum. Aramızda kalsın.![]()
Valla ben önce kibledim sonra etiketledim ardından da nikoya gel itiraf et dedim:)Abla ve posta koydu tabirleriyle ayrıca niko nickiyle ergen bir erkek tarafından trollendik yani :))