- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi aylakmadame
-
işte bütün mesele buMerhaba arkadaşlar;
Bilmem benimle aynı durumu - ya da dumuru- yaşayan var mı ama; ben sanırım anne olmaya hazır hissedemiyorum kendimi.
Siz yeni anneler, eski anneler, kendini iyi gören ve kendinden hoşnut olmayan annelerden fikir istiyorum. Hem belki benim gibi birçok kişiye de yararı dokunur.
Sizler anne olmadan öncesi ve sonrası olarak hayatınızı nasıl görüyorsunuz?
Annelik öncesini hayatınıza ne kadar devam edebiliyor ve ne kadar kendinize bakabiliyorsunuz?
Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler.
işte bütün mesele bu
yazmazsam içimde kalırdı
valla ben 3 yıllık genç bir anneyim kendime de gayet bakıyorumMerhaba arkadaşlar;
Bilmem benimle aynı durumu - ya da dumuru- yaşayan var mı ama; ben sanırım anne olmaya hazır hissedemiyorum kendimi.
Siz yeni anneler, eski anneler, kendini iyi gören ve kendinden hoşnut olmayan annelerden fikir istiyorum. Hem belki benim gibi birçok kişiye de yararı dokunur.
Annelik öncesini hayatınıza ne kadar devam edebiliyor ve ne kadar kendinize bakabiliyorsunuz?
Sevgiler.
Eski konunu da bilen biri olarak
Annen senin yanında oldukça sen hiç bişeye hazır olamazsın
Niye evlendinden girip niye bu yaşta hamilesinden çıkıyo
Yaşın 15 te değil gayet normal, negatif bi kadın ve seni de fazlasıyla etkiliyo
dur yahu birinciyi yapmadan ikincisi nereden çıktıBiliyorum eveeet bu da çok büyük etken.
Ama bi yandan da kafamı kurcalıyor; iş, ev, çocuk, belki 2. si..
Ay ne bileyim. Altından kalkan nasıl kalkıyor merak ediyorum hem de bu şekilde birbirimize sosyal destek oluruz gibi geldi
Merhaba arkadaşlar;
Sevgiler.
neden tepki alasın ki kimse kimsenin çocuğunu sevmek zorunda değil kiBana çok tepki gelir şimdi, ama ben çocuklara karşı bi şey hissetmiyorum. Hani sopayla da kovalamıyorum, yanlış değerlendirilmesin. Bir aciziyet yaşarlarsa hemen korur kollarım. Ama görünce "aaaay yerimm falan dediğim çocuk yok gibi bi şey. Arkadaşlarım hep şaşıyor nasıl olur sa bi şey hissetmiyorsun diye, yargılayanlar bile oldu.
Numara mı yapayım, ya da hazır hissetmeden çocuk mu yapayım elalemin baskısı için? Kendimi uygun görmeden bu fikirlerimi eritmeden girişmem zaten.
Bana yük gibi geliyor, hatta anneme bile şaşıyorum nasıl bakmış yürek mi yemiş diye. Sanki hayatına engel oluyor gibi geliyor, her şey ona göre yönleniyor.Çevremdeki şımarık çocukları gördükçe de içim soğuyor, her şeye karışmaları falan eve gelince taş taş üstünde bırakmamaları, sürekli bi şeyler istemeleri, sevdikçe şımarmaları, iki yetişkin bi araya gelince iki laf ettirmemeleri....
ne bileyim, fazla geliyor bana.
Zor tabi kolay olur muBiliyorum eveeet bu da çok büyük etken.
Ama bi yandan da kafamı kurcalıyor; iş, ev, çocuk, belki 2. si..
Ay ne bileyim. Altından kalkan nasıl kalkıyor merak ediyorum hem de bu şekilde birbirimize sosyal destek oluruz gibi geldi
ben hamile olduğumu öğrendiğimde havalara uçmadım ama üzülmedim de benim durumum farklıydı ama herşeye bakış açın değişiyor artık kendin için değil doğmamış bebek için harcıyorsun her şeyiBen kendimi hazır hissetmiyordum ama eşim sürekli çocuk için ne düşündüğümü sorarken ben deneyelim demekle yetiniyordum kararsızdım.Denemenin 3. ayında hamile olduğumu öğrendim. 3. ayımdayım hala şoktayım kendimi pek hazırlayamıyorum ama çevremden öyle güzel etkiler varki Dünyanın en güzel tercihini yapmışım diyorum eşimden sonra. Yani zaten annelik senin elinde olan bişey değil belkide olamıcaksın ama bu dünyada hiç sanmıyorum ki hamile olupta bebeği hissettiğinde yanlış olduğunu düşünsün.
Hamile şu anher kız çocuğu annelik içgüdüsüyle doğar...ama sizde kaybolmuş demekki...hazır değilseniz bebek yapmayın zaten...Allah isteyen herkese nasip etsin...
Hamile şu an
ben hamile olduğumu öğrendiğimde havalara uçmadım ama üzülmedim de benim durumum farklıydı ama herşeye bakış açın değişiyor artık kendin için değil doğmamış bebek için harcıyorsun her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?