neler yaptı bi bilsen eşim canına kıymaya kalktı neredeyse ama bırakmadı kocaman adam anasının ayagına kapandı bırak bizi anne diye de vazgecmediOoo boşatacakmış vay be kv ye bak, o masum bebeği yuvasız bırakacak ha, resmen araya girmiş kv, allah korusun sizi.
yanlış anlaşılmış kasabamız küçüktü babam istemesede geliyorlardı istemeye babam hiç zorlamadıBaban ne kadar da garip bir adammış 14 15 yaşından sonrs seni evlendirme derdine girmişbabamla anlaşamama kafa yapısı bana eski gelsede aramızda hiç öyle bir muhabbet olmadı 32 yaşında evlendim benimkide biraz geç oldu ama memnunum halimden
Zaten bu evlen evlen baskılarını hiç bir zaman anlamadım anlamicam
Şimdi aranız nasıl canım en son barıştınızmı sen ne düşünüyorsun
Ya bu kadar kötü anne olur mu aklım almadıneler yaptı bi bilsen eşim canına kıymaya kalktı neredeyse ama bırakmadı kocaman adam anasının ayagına kapandı bırak bizi anne diye de vazgecmedi
Canim esini sevdiysen baglanmisindir illa ki ayni evdesiniz.. o olmadan yapamam edemem demenin sebenini iyi dusun aşk değil de alışkanlıkta olabilir. Bir insan sevse bu kadar da bunalcagini sanmam. Ask bitip aliskanlik kalmis olabilir.. Ama iyi dusunmelisinkısmet degildi heralde zaten ona sırf kuzenlerim vazgeçsin diye evet demiştim
Ama genede uzak biyere taşınmak istesen kocan kabul etmiyorneler yaptı bi bilsen eşim canına kıymaya kalktı neredeyse ama bırakmadı kocaman adam anasının ayagına kapandı bırak bizi anne diye de vazgecmedi
Ama genede uzak biyere taşınmak istesen kocan kabul etmiyor
barıştık konuşuyoruz en azındanBaban ne kadar da garip bir adammış 14 15 yaşından sonrs seni evlendirme derdine girmişbabamla anlaşamama kafa yapısı bana eski gelsede aramızda hiç öyle bir muhabbet olmadı 32 yaşında evlendim benimkide biraz geç oldu ama memnunum halimden
Zaten bu evlen evlen baskılarını hiç bir zaman anlamadım anlamicam
Şimdi aranız nasıl canım en son barıştınızmı sen ne düşünüyorsun
önceki konularımda herseyi anlttım evet hatalarım var insanım ama eşimde annesi yüzünden çok çektirdi zamanında ne yazık kiSadece bu başlıkta okuduklarım kadarına cvp yazayım.
Eşine karşı %60 sevgi, %40 alışkanlık olarak ilgi duyuyorsun.
O kadar cümle içinde eşin için kötü hiçbir şey yok. Hatta evliliği kurtarmak için çaba sarfettiğini söylüyorsun.
Cinsel birleşme esnasında ittirme ve genel bi soğukluğun olduğunu yazmışsın. Acaba bu noktada biraz heyecan katmayı, yada ilginçlendirmeyi düşündün mü?
1-2 hafta ayrı kalmayı ( evden uzaklaşmayı) yada eşinle başbsşa kalmayı ( tatil gibi- cocuksuz) denedin mi?
Senin durumun daha çok seninle slakalı evliliğinle değil
gayret gösteriyorum inanAyrilirsaniz siz de cocugunuz da mutlu olmayacak yazdiklarinizdan anlasilan bu... niye bu eziyeti yapiyorsunuz kendinize siz de bir adim atin unutun geçmişi (konularinizi bilmiyorum)... ayni seyleri düşüne düşüne doldurmyin kendinizi...
Hayatinizi yazmissiniz nasipten ötesi yok... eşiniz cabaliyorsa siz de bir gayret gosterin kendiniz ve cocugunuz için. .. dert aramayin lütfen kendinize...
inan şuanda hiç imkanımız yok hem maddi olarak hemde eşime işten izin vermezlerBir iki gunlugune ufak bir tatil yapma imkaniniz yok mu? Biraz degisiklik iyi gelir, kış tatilleri de güzel olur. Fırsat sitelerinden güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz aslında uygun fiyatla.
gayret gösteriyorum inan
oglum yeni uyudu 2 dk oluyor uyuyalıSuan neden uyumadin mesela neden bu saatte ayaktasin... yanlis anlama hesap sormuyorum ( benim kizim atesli cok hasta basinda bekliyorum uyumamak icin elimde tel burda geziyorum) eşin uyuyorsa sende uyu o uyanikken sende uyanik ol birlikte gecirebileceginiz zamani öldürme. .. ilk zamanlari onu cok sevdigini farkettigin anlari düşün (olumsuz seyleri onun ailesini düşünme) ne yapiyordun sen nasil davraniyordun... burdan basla mesela... guzel yuvani dagitma lütfen.
eşim bugün biraz hasta gibi normalde uyumaz oda oturur sabaha kadar son 3 4 yıldır böyle oysa 4 yıl öncesine kadar kv sorunu maddi sorun vardı ama mutluyduk sonra sanki bi günde degişti hersey eşim ben herseySuan neden uyumadin mesela neden bu saatte ayaktasin... yanlis anlama hesap sormuyorum ( benim kizim atesli cok hasta basinda bekliyorum uyumamak icin elimde tel burda geziyorum) eşin uyuyorsa sende uyu o uyanikken sende uyanik ol birlikte gecirebileceginiz zamani öldürme. .. ilk zamanlari onu cok sevdigini farkettigin anlari düşün (olumsuz seyleri onun ailesini düşünme) ne yapiyordun sen nasil davraniyordun... burdan basla mesela... guzel yuvani dagitma lütfen.
inan şuanda hiç imkanımız yok hem maddi olarak hemde eşime işten izin vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?