olmasaydı sonumuz böyle...

Baban ne kadar da garip bir adammış 14 15 yaşından sonrs seni evlendirme derdine girmiş babamla anlaşamama kafa yapısı bana eski gelsede aramızda hiç öyle bir muhabbet olmadı 32 yaşında evlendim benimkide biraz geç oldu ama memnunum halimden
Zaten bu evlen evlen baskılarını hiç bir zaman anlamadım anlamicam
Şimdi aranız nasıl canım en son barıştınızmı sen ne düşünüyorsun

Çok üzüldüm durumunuza. Eşiniz anlattiklariniza bakılırsa iyi yürekli bir insan. Birtakım yaşanmışliklar nedeniyle cinsel ve duygusal soğukluk hissediyor olabilirsiniz normal. İnancli bir insansaniz Allahtan eşinizle araniza muhabbet ve meveddet koymasini dileyin. Ve bol bol muavizeteyn okuyun. Yavrunuz için sabredin inşallah duzelecek

Ooo boşatacakmış vay be kv ye bak, o masum bebeği yuvasız bırakacak ha, resmen araya girmiş kv, allah korusun sizi.
neler yaptı bi bilsen eşim canına kıymaya kalktı neredeyse ama bırakmadı kocaman adam anasının ayagına kapandı bırak bizi anne diye de vazgecmedi

Allah yardimcin olsun. Bence yorulmussun çok. Biraz kafa dağınıklığı iyi gelir. Monoton bir hayatınız var sanırım, konuları bizi bilmiyorum.

yanlış anlaşılmış kasabamız küçüktü babam istemesede geliyorlardı istemeye babam hiç zorlamadı

Benden de sıkıntının büyüğünün sizde olduğunu düşünüyorum.
Küçüklüğünüzden beri resmen bir an önce evlenmeniz için baskı kurulmuş.zorla evlendirilmiş gibi bir durumdasınız aslında

Allah kimseyi evliliğiyle imtihan etmesin evdeki huzursuzluk gerçekten çok zor bilirim...profil sayfani biraz inceledim dini inancin kuvvetli birisin sanirim sana tavsiyem hayatındaki tüm olumsuzluklara sabretmen bu dünyada yasayan dertsiz bir insan yok illaki birilerinin hayatinda problemleri var kimi eşiyle imtihan içinde kimi ailesiyle kimi çocuğuyla sende şuan esinle bir imtihandasin Allah rizasi için sabret bol bol dua et namaz kil kuran oku inan rabbaine yakinlasmak dişinda hic birşey insana iyi gelmiyor...esinle problemlerine gelince yazdiklarindan anladigim kadariyla eşini seviyorsun ama aranizdaki iletişimsizlik seni ondan sogutuyor mümkün olduğunca esinle zaman geçirmeye calis,birbirinize zaman ayirin konusun hissettiklerini anlat,onuda dinle problemlerinizi bir tek konuşarak halledebilirsiniz

kısmet degildi heralde zaten ona sırf kuzenlerim vazgeçsin diye evet demiştim
Canim esini sevdiysen baglanmisindir illa ki ayni evdesiniz.. o olmadan yapamam edemem demenin sebenini iyi dusun aşk değil de alışkanlıkta olabilir. Bir insan sevse bu kadar da bunalcagini sanmam. Ask bitip aliskanlik kalmis olabilir.. Ama iyi dusunmelisin

barıştık konuşuyoruz en azından

önceki konularımda herseyi anlttım evet hatalarım var insanım ama eşimde annesi yüzünden çok çektirdi zamanında ne yazık ki

gayret gösteriyorum inan

Bir iki gunlugune ufak bir tatil yapma imkaniniz yok mu? Biraz degisiklik iyi gelir, kış tatilleri de güzel olur. Fırsat sitelerinden güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz aslında uygun fiyatla.

Bir iki gunlugune ufak bir tatil yapma imkaniniz yok mu? Biraz degisiklik iyi gelir, kış tatilleri de güzel olur. Fırsat sitelerinden güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz aslında uygun fiyatla.
inan şuanda hiç imkanımız yok hem maddi olarak hemde eşime işten izin vermezler

gayret gösteriyorum inan

Suan neden uyumadin mesela neden bu saatte ayaktasin... yanlis anlama hesap sormuyorum ( benim kizim atesli cok hasta basinda bekliyorum uyumamak icin elimde tel burda geziyorum) eşin uyuyorsa sende uyu o uyanikken sende uyanik ol birlikte gecirebileceginiz zamani öldürme. .. ilk zamanlari onu cok sevdigini farkettigin anlari düşün (olumsuz seyleri onun ailesini düşünme) ne yapiyordun sen nasil davraniyordun... burdan basla mesela... guzel yuvani dagitma lütfen.

oglum yeni uyudu 2 dk oluyor uyuyalı

eşim bugün biraz hasta gibi normalde uyumaz oda oturur sabaha kadar son 3 4 yıldır böyle oysa 4 yıl öncesine kadar kv sorunu maddi sorun vardı ama mutluyduk sonra sanki bi günde degişti hersey eşim ben hersey

inan şuanda hiç imkanımız yok hem maddi olarak hemde eşime işten izin vermezler

Anladım peki evde bir şeyler yapsak mesela eşin çabalıyormuş öyle yazmış sen de bir şeyler yapabilirsin ufak değişiklikler de iyi olabilir

Bir gün yere sofra kursanız aynı tabaktan yemek yeseniz mesela?
Kahve yapsan akşamları oturup içseniz
Kutu oyunları ya da tavla, iskambil gibi oyunlar oynasanız hatta iddiaya girin oyunu kaybeden bir şeyler yapsın
Yepyeni bi yemek tarifi deneyin eşinizle beraber
Havalar orada çok soğuk değilse sabah kahvaltısını bir parkta yapın simit&çay olsun sadece mesela
Beraber evde yapabileceğiniz şeyler bulalım aranızdaki soğukluğun gitmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…